reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dobry wieczór Księżniczki :)
U mnie kolejny dzień diety trwa - jest nieźle i ćwiczyć zaczęłam nawet :) Nawet zakupiłam sobie czerwoną herbatkę z pur_ehr - niezła :))

Wydrukowałam dzisiaj swoją magisterkę - w 4 kopiach, każda po 140 stron, masakra - w poniedziałek niosę do oprawienia i idę zrobić zdjęcie dyplomowe :) Narazie mnie nie wypryszczyło okresowo więc może wyjdę na tych zdjęciach jak człowiek?? Co prawda do @ jeszcze tydzień ale jakoś jej nie czuję...ale fasolki też nie..
We wtorek chce złożyć już wszystko do dziekanatu i pozostaje czekać na 1 lipca i obronę :))) - niewiele zostało, 18 dni..

Z mężusiem szalejemy - ostatnie dwa dni to i rano i wieczorem :) Bosko :)

W poniedziałek mam wizytę u ginka, popołudniu i idę żebrać o skierowanie na badania hormonów, każę przy okazji zrobić sobie cytologię i czystość :) Jak szaleć to szaleć :)

Uff...to tyle u mnie..

Kropeczko kochana jak nóżka?
Bernardko jak Mamunia?
Martynko - całuje ciepło i tulę :)
Andziu a co ty tak wpadasz i wypadasz?
Olica pieknie wygladasz na tych zdjeciach..
Hanka i jak nowy obiekt westchnien?
olapolap nie martw się słoneczko..i na was przyjdzie pora. obiecuje!
Agniesiak, Nektarynko - @ sio sio!!!!
patrysia jak sie czujesz?
a ty kingus??
Elfiku <przytulam>
Kaprycha wyłaź z krzaczorów...

Resztę niewymienionych kobietek mocno ściskam i życzę szybkiego zafasolkowania!!!

Ostatnia edycja:
Tak to masz racje,ja chodziłam na jagody.A teraz przez ta jesienna pogode beda brzydkie,zmarchy dostana:tak:Za klika dni lato a tu taka beznadziejna pogoda.Mam pytanko czy przy starankach mozna chodzic do solarium?

Tak jak opalanie nie wskazane tak samo solarium, bo tam rozbierasz się przecież i masz brzuch odsłonięty poza tym jest to o wiele mocniejsze promieniowanie niż słońce.

Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. Fakt, ze u mnie w mieszkaniu czasem samo spadnie cos, co nie bylo uzywane od dluzszego czasu i lezy w miejscu, do ktorego sie nie siegalo rownie dlugo, czasem slychac jakby cos spadlo, ale jak sie pojdzie zobaczyc co sie stalo, to wszystko jest tak jak bylo... Ale przed chwila to myslalam, ze zawalu dostane. Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam :szok:

To się nastraszyłaś:-D
Cień to jeszcze nic.
U nas kiedyś z półki z biżuterią wyskoczyła bransoletka metalowa i przeleciała od ściany do ściany, odbiła się z drugiej strony i spadła na podłogę, kiedyś pies staną na środku kuchni i zaczął szczekać w jedno miejsce a dokładnie w kaloryfer, najeżył się i nie mogłam go stamtąd odciągnąć, ostatni przypadek to jak telefon bezprzewodowy wyskoczył z podstawki w górę (stoi na szafce jakieś 20 cm od brzegu) i spad na podłogę. Było jeszcze wiele różnych niewytłumaczalnych odgłosow i sytuacji.....

witajcie dziewczyny - ja jestem nieprzytomnie spiaca - przeczytalam troche tegop co napisalyscie ale nie jestem w stanie sie skupic i odpisac. Zaraz sie walne do lozka i tyle...
pozdrawiam wszystkie smutaski, przestraszone, czekajace na II i wydepilowane - toscie se hobby znalazly:-):-):-) ja kiedys kupilam depilator i lezy w szafce bo cholera tak boli ze ja nie wytrzymywalam, prewnie wosku tez bym nie wytrzymala. Wole co 2 dni golic zyletka:tak::tak:moze kiedys skusze sie na laseroa depilacje...

Mi M kupił depilator i działa ekstra a do bólu idzie się przyzwyczaić, później się tego nie zauważa. Trzeba pamiętac by nie były za długie do depilacji bo wtedy okropnie ciągnie. Stąd ten ból.

Dobry dzień:-)

Co kupić bratu na prezent ślubny.
Zaznaczam,że muszę go wysłać przez pół Polski bo nie mam jak jechać, wpierw nie miałam kasy a teraz nie mogę bo dopiero zaczęłam prace.

reklama
Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. Fakt, ze u mnie w mieszkaniu czasem samo spadnie cos, co nie bylo uzywane od dluzszego czasu i lezy w miejscu, do ktorego sie nie siegalo rownie dlugo, czasem slychac jakby cos spadlo, ale jak sie pojdzie zobaczyc co sie stalo, to wszystko jest tak jak bylo... Ale przed chwila to myslalam, ze zawalu dostane. Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam :szok:
:szok: ale może to tylko ludzka wyobraźnia:szok:
ja to bym chyba padła w tej łazience - mnie bardzo łatwp wystraszyć:sorry:
Hej Baby Jagi ;-)
No w końcu - kto to widział tyle się nie odzywać i w dodatku znikać bez zapowiedzi - na przyszłość proszę z uprzedzeniem;-)
dobrze, że już jesteś:tak:
Witam się :-)
Dziś wróciliśmy z działeczki. Pojechaliśmy wczoraj ale musieliśmy wrócić bo jutro idziemy na chrzciny. Pogoda niestety nie dopisała ale ja i tak jestem zadowolona, że się trochę z domu wyrwałam.
Baw się dobrze na chrzcinach:tak:
Dobry wieczór Księżniczki :)
U mnie kolejny dzień diety trwa - jest nieźle i ćwiczyć zaczęłam nawet :) Nawet zakupiłam sobie czerwoną herbatkę z pur_ehr - niezła :))
Z mężusiem szalejemy - ostatnie dwa dni to i rano i wieczorem :) Bosko :)
Andziu a co ty tak wpadasz i wypadasz?
Olu - ja za pu-erh nie przepadam - chyba, że z jakimś dodatkiem owocowym to wtedy - dla mnie jest taka ziemista w smaku:tak:
No takie szaleństwa z M to się rozumie;-)
no a ja tak wpadam - czytam i odpisuję 1,5 godziny a potem muszę się oderwać od BB bo mam coś do roboty i potem znowu 1,5 godziny nadrabiania - a wygląda to tak, że wpadam na 5 minut napiszę 1 posta i spadam:wściekła/y:
ale czytam Was namiętnie;-)
A wogole to witam sie porannie przy kawce:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Gosiu - witaj przy kawce - to i ja sobie zrobić idę:-p

Do góry