reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

My dzisiaj mielismy rodzinny dzien, pojechalismy do centrum handlowego, ale jakos nie mailam nastroju na zakupy. Przy okazji sie poklocilam z mezem i on w ramach przeprosin kupil mi torebke:cool:.

Mala spi, mam nadzieje, ze noc bedzie spokojna.
Duzo zdrowka dla Lenki.

Branoc

reklama
Hej,hej!
Pozdrawiam z chorodupkowa,położyło nas wszystkie,ja lecę na antybiotykach,a moje panny na eurespalu i witaminkach i mam nadzieję,że nic nowego się już nie wykluje.I rzeczywiście mam dłuuuugi weekend.Młoda dalej mega maruda,wstaje wszędzie gdzie się jej uda , zaczyna stać sama i udaje jej się zrobić dwa,trzy kroczki gdy się czegoś przytrzymuje,a ile krzyku przy tym.

Pabla zdrówka dla Lenki,ja też mojej Emileczce daję nurofen.

Brawo Maksiu!!

Kasia świetnie,że imprezka się udała

Witam pierwsza:happy:mimo że Kuba jeszcze śpi:happy:
.
U nas jest lekie zniecierpliwienie bo chciałoby się wszystkiego dotknąć a tu nie ma się jak przemieścić...marudzi i kombinuje jak może ale na własne przemieszczanie się jeszcze nie wpadła:-D..
Post to może jej podpowiedz jak to zrobić:tak:Surv i Pabla pisały fajny ćwiczenia na wątku ćwiczeniowym, ja je z Kubą robiłam (nie wszytskie ale ogólnie dziecko chyba kapuje o co w nich chodzi):tak:
Beaa no kłotnie z takim zakończeniem to chyba są fajne:-p:-p:-p:-p;-)
Kamu super że disco się udało no i brawa dla Maksia!:tak:
Fredka zdrówka dla Was
Pabla u nas też gorączka:szok::szok::szok:najwyższą miał 38,6. Nie chce jeść non stop na rękach albo śpi, teraz zresztą też co nigdy mu się chyba nie zdarzyło żeby przebudzić się rano i znowu iść spać:shocked2:wypił 70ml mleka dalam nurofen i dalej śpi. Ja mam nurfen w czopkach i syropie, wczoraj kupiłam IbufenD bo Pani w aptece powiedziała że różnią się tylko ceną:sorry:nie mam pojęcia co mu jest, oby te zęby bo oszaleje. Oby u Leni też te cholerne zębiszcza wychodziły:tak:zdrówka!

No a u nas fajna pogoda się robi, mama dzisiaj przylatuje z Anglii od siostry, a Kuba gorączka:confused2:ani na dwór ani do piachu nic siedzieć jak kołek i się martwić co temu bąblowi małęmu jest:-(
Miłego, słonecznego dnia!

Dzięki za życzenia zdrówka!
Nocka w miarę, teraz ma temp 37,5 stopnia, więc narazie ok.
M zaraz na mecz jedzie a my w domu. Jutro pójdziemy do lekarza i zobaczymy co powie. Mam nadzieję że to zęby, bo nie uśmiecha mi się siedzieć cały tydzień w domu z nerwowym i marudzącym bobasem:sorry:

Cześć!
Jakbym odpaliła kompa po przebudzeniu Olgi, to byłaby 6:eek: Nie dała się spacyfikować:eek: I tym sposobem właśnie ucina sobie pierwszą drzemkę.
U nas dziś bardzo ładnie. Umiarkowanie ciepło, ale piękne słońce. Nie mamy pomysł co robić. Może zoo? Ale wtedy to wyprawa do Krakowa.

Lenio, Kubcio, zdróweczka!

Cześć!
Nie mamy pomysł co robić. Może zoo? Ale wtedy to wyprawa do Krakowa.
Albo do Katowic:tak::-D:-D:-D
Kuba już szaleje:sorry:ja nie wiem o co chodzi:sorry:gorączka spadla do 37,6 to chyba nie dużo u tak małego dziecka??????
Chce się przejść do kościoła, bo już dawno z małym nie byłam, ale kurcze nie wiem czy z taką gorączką można:sorry:

U nas piękna pogoda! M. niestety w pracy, a ja czeka aż mała się przebudzi i jedziemy na działkę byczyć się:-D Choć wczoraj przyjechałam padnięta! Rozłożyłam jej namiot i tunel - gąsienicę i goniłyśmy sie w nim. Kilka razy dupsko mi utknęlo, ale pokombinowałam i dałam radę:-D A potem wchodziła na przyczepę auta i kazała się wozić:eek: A kondycja nie ta:no: Już wiem, dlaczego wiek przy dzieciach ma znaczenie. Kiedy nadejdzie ten czas, że sobie usiądzie cichutko z książeczką w kąciku;-)?

Kicrym - ja przy takiej temp pewnie bym wyszła jeśli miałabym pewność że to żaden wirus. Moja ma dziś 37,4 stopnie, to właściwie taki stan podgorączkowy, więc nie jest źle. Ale ja nie wiem czy to nie jakas wirusówka więc siedzimy w domu już od piątku i jutro do lekarza z nią pójdę.
Kaja - oj chyba jeszcze długo poczekamy na moment kiedy nasze dzieci cichutko z ksiązeczką sobie posiedzi:-)

reklama
My byliśmy w kościele, jednak z małym poszłam bo mial 37.4. Teraz spi ale gorączki już nie ma. Mam nadzieję że to zęby, bo pcha rece do buzi i ewidentnie próbuje się drapać:sorry:jeść wogóle nie chce:sorry:
nic jak wstanie to może pójdziemy na krótki spacer bo u nas ciepło:tak:
Kaja no chyba nie prędko usiądziemy, a tunel fajna sprawa:tak::-D:-D:-D
Beaa udanych łowów:tak:

Do góry