reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
yawla wiesz co mi lekarz powiedział jak szukałam dziury w całym u Juranda, może by diabełka ochrzcić

hooba
lutówka 2009 i 2012
yawla wiesz co mi lekarz powiedział jak szukałam dziury w całym u Juranda, może by diabełka ochrzcić![]()
hehe

aga221122
hehehe lekarz powiedział to w formie żartu, a ja mu do tego że jedna babcia już wpadła na taki pomysł, a druga chciała robić uroki (jakieś zabobony).
Moja mama wymogła na mnie razem z siostra żeby to ona była chrzestną. Mam z siostrą złe stosunki, ma okropbny charakter do tego jest potwornie bezwzględna i egocentryczna- takie złote dziecko, najlepsza we wszystkim. Jak się dowiedziała że jestem w ciąży to po pierwszej radości stwierdziła że nie nadaję się na matkę, o tym co dalej mówiła nie wspomnę bo wciąż mi się nóż w kieszeni otwiera. Jest zazdrosna dosłownie o wszystko co uda mi się zrobic dobrze lub jako pierwsza. Ale pod groźbą zerwania kontaktów z rodziną wymusiły ją na chrzestną. Mam tak potwronego doła przez to, tak mnie boli że nie mam normalnej rodziny. W życiou bym nie pozwoliła siostrze wychowywac własne dziecko, juz ostrzegłam mojego męża, że gdyby ze mna coś się stało, moja siostra wychowywac mi dziecka nie będzie.
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
antar jak to??
dlaczego mama wybiara Ci chrzestnych?? przeciez to Wasze dziecko i to Wy powinniści o tym decydować

aga221122
a ja należę do tych, którzy robią wszystko na opak, jak ktoś mi coś karze, to na pewno tego nie zrobię, nawet jeśli byłoby to dla mnie dobre rozwiązanie. Z tego powodu nawet się pokłóciłam z panią od matematyki, bo mi baba wciskała, że tylko jedno rozwiązanie jest a ja jej mówię, że w matematyce nie ma jednego, zawsze są min dwa, no i jej kurna udowodniłam 

lajfik
Kuba i Kaja;*
hej babeczki :-)
A my z Kajka lezymy sobie w wyrku i dogorywamy
.. u mnie jeszcze 9 nie ma wiec pelen relaxik
... Ja klikam na laptopie ,a Kaja gryzie ogonek wielkiego slonia ;-);-)..
Antar ...kurcze dlaczego nie masz wiekszego wplywu niz twoja matka , nie chcesz sie klocic? Czy masz inny powod ,ze sie nie przeciwstawilas
To przykre ze jest wywierana presja na tobie i to jeszcze w takim przypadku .... ja bym sie postawila i koniec ..przeciez to moje dziecko i ja decyduje a nie nikt inny ( no i maz;-))
ardzesh a jak tam twoja chusta ...uzywasz nadal??:-)
Ja robie chrzciny 6.IX.. w Polsce .... Na chrzestnego bedzie moj kuzyn a chrzestna szwagierka :-)... wszystko jest oki , impreza bedzie u mnie w domu w Gdyni polaczona z 30-stka mojego M

... Musimy tak zrobib bo mezus przylatuje na krotko do Polski ...ale bedzie BAL !!!!
Kurcze rok czasu mnie nie bylo w Polsce juz sie nie moge doczekac przyjazdu

Maran-atha i jak lot z Alunia ..karmilas ja podczas startu??? Plakala?
A my z Kajka lezymy sobie w wyrku i dogorywamy

Antar ...kurcze dlaczego nie masz wiekszego wplywu niz twoja matka , nie chcesz sie klocic? Czy masz inny powod ,ze sie nie przeciwstawilas

To przykre ze jest wywierana presja na tobie i to jeszcze w takim przypadku .... ja bym sie postawila i koniec ..przeciez to moje dziecko i ja decyduje a nie nikt inny ( no i maz;-))
ardzesh a jak tam twoja chusta ...uzywasz nadal??:-)
Ja robie chrzciny 6.IX.. w Polsce .... Na chrzestnego bedzie moj kuzyn a chrzestna szwagierka :-)... wszystko jest oki , impreza bedzie u mnie w domu w Gdyni polaczona z 30-stka mojego M

Kurcze rok czasu mnie nie bylo w Polsce juz sie nie moge doczekac przyjazdu

Maran-atha i jak lot z Alunia ..karmilas ja podczas startu??? Plakala?
Ostatnia edycja:
reklama
To i ja dołączam do grona urządzających chrzciny 21.06![]()
fajnie to już nas cztery jest

kraf chrzciny mozna zaplanowac chyba nawet z tygodnia na tydzien tak wiec spokojnie.... ;-) kościół nie robi problemów

antar wspolczuje.... ja teraz w ogole nie mam kontaktu z moim chrzestnym bo on ma wredną żoną ktora mnie chyba nienawidzi i przez to kontakt sie urwal... Dlatego dla Maćka wybralam ludzi którym ufam, ze nasze drogi sie nie rozejda dla dobra mojego maluszka

Chrzestnych mam ze strony męża - jego siostra i szwagier