reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam:-( bylam u lekarza z Wojtkiem i Gabi cała noc nie spałam bo jak nie jedno cos chcialo to Gabi gorączkowała strasznie ich wysypało mimo ze biora Heviran caly tydzein z głowy zrobilam sobie kubel kawy moze postawi mnie na nogi bo padam na pysk oczywiscie male spiecie bylo z mezem jakby nie wiedzial ze ja nie jestem rozmowna w nocy a tym bardziej ze co sie polozylam to musial mwstac w koncu Zuzia poszla spac na moje miajsce a ja spalm z Gabi w pokoju Wojtek potem wolam tylko tate takze do d.. Juz dawno tak nie miałam :-:)szok: jak tylko dojde jako tako do siebie to przeczytam co pisayscie na razie musze chalpe doprowadzic do porzadku bo strasznie sie ostatnio lenilam ze sprzataniem choc i tak planuje ze jak sie wychoruja to zrobie gruntowne porzadki pranie poscieli kocu itp itd na razi

Ja poszłam puscic pralke i zaglądłam na Martynke co robi patrze a Martynka spi :-)
A ja jeszcze nic nie zrobiłam:no::no::no:
No pozmywałam tylko naczynia
A ja włąśnie przypadkiem dowiedzialam si, że moj jest zapisany w jakims portalu , czy cos-towarzystwo spotkan doroslych, jestem ciekawa, czego on am kuxwa szuka, zaraz go znajde, juz sie zarejestrowalam
To bardzo nieładnie:no::no::no:Ciekawe po co sie tam zapisal
witam:-( bylam u lekarza z Wojtkiem i Gabi cała noc nie spałam bo jak nie jedno cos chcialo to Gabi gorączkowała strasznie ich wysypało mimo ze biora Heviran caly tydzein z głowy zrobilam sobie kubel kawy moze postawi mnie na nogi bo padam na pysk oczywiscie male spiecie bylo z mezem jakby nie wiedzial ze ja nie jestem rozmowna w nocy a tym bardziej ze co sie polozylam to musial mwstac w koncu Zuzia poszla spac na moje miajsce a ja spalm z Gabi w pokoju Wojtek potem wolam tylko tate takze do d.. Juz dawno tak nie miałam :-:)szok: jak tylko dojde jako tako do siebie to przeczytam co pisayscie na razie musze chalpe doprowadzic do porzadku bo strasznie sie ostatnio lenilam ze sprzataniem choc i tak planuje ze jak sie wychoruja to zrobie gruntowne porzadki pranie poscieli kocu itp itd na razi
Wspolczuje Tobie kochana:no::no::no:
Duuuzo zdrowka dla dzieciaczkow i sily i cierpliwosci dla Ciebie

wlasnie sie dopatrzylam ze jezeli dzieco ma orzeczenie o niepelnosprawnosci to wychowawczy platny mozna brac nawet przez 72miesiace:szok::szok::szok::szok:
tego nie wiedzialam.czyli jakbym miala orzeczenie dla weroniki to bym miala dluzej platny niz 2 lata.fajnei by bylo
czlowiek sie dowiaduje coraz nowych rzeczy:-)
odowlanie zlozone teraz czekam na komisje
dostaniesz zobaczysz.
Przecież Tobie nie odmówią.:tak:

witam dziewczyny:happy:
u mnie piękne słoneczko i ciepełko a ja idę dzisiaj z antonim do lekarza bo kaszel ma i już sam nie wiem czy od tej śliny co mu non top kapie czy od tego krzyku zdarł sobie gardło czy poprostu załapał jakiegos wirusa:eek:
a mój adam który zawsze wstaje bladym świtem dzisiaj jeszcze śpi:szok:do szkoły ma na 12.10 i lekcje tylko do 14.25 bo rada jest potem;-)
ostatni tydzirń szkoły:szok:wczoraj minął rok jak mieszkam w szczecinie:szok:
Adam czuje już wakacje.Teraz szkoła to już czysta formalność jak to powiedziała moja Klaudia.:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny :-)
a ja sie dzis wyspałam i jestem zadowolona :tak: moja małpka dała pospać spała całą noc aż do 8.00 :szok::szok::szok::szok: ,mam nadzieję ze już tak zostanie :tak::tak::tak:
Oliwka zjadła już kaszkę i ogląda bajkę a M poszedł robić śniadanko :-):-):-)
super.
Po wizyce u babci dziewczynka wróciła do normy.:-D:-D:-D:-D:-D
Hejho dziewczyny, nadrobiłam 4 wielkie strony postów i zaraz zaczne odpisywac, widze, że już nas tu sporo z ranka. Pogoda pierwsza klasa, póki co przynajmniej. Słonko świeci bardzo mocno, jakis spacerek koniecznie trzeba zaliczyć, póżniej wyprawa na koniec miasta, obiad ugotowalam wczoraj -na 3 dni mam nadzieje starczy.Mała cos dziś w nocy sie budzila, nie wiem czemu, bo ostatnio spi od wieczora az do rana bez pobudek. No pod warunkiem, ze dostanie viburcol w pupke, nadal ta czwórka jej strasznie dokucza, w dzien jeszcze cos tam porobi i sie zajmie, ale jak przychodzi czas spac, to masakra, a masc sie skonczyla, mamie musze zadzwonic zlecenie wystawić:-D:-D. Za dwa tygodnie zaczyna się mojemu piotrusiowi urlop, ma 2 tygodnie, a jak mu sie urkop skończy to jadę z mała na wieś-ale będie super, jadę do koleżanki tez takiej internetowej, byliśmy wszyscy u niej rok temu na tydzień, teraz jade samamz mał a pewnie na 2 tyg, jesli mnie wypusci. Ale wypoczne, moze lac, ja i tak tam wypoczne...

Dobra, biorę się za odpisywanie
zazdroszczę Ci tych wypadów.:happy:

oj anabubka pisze a właściwie jest napisane rok:-D:-D:-D
mój synek dopiero wstał oby mu tak zostało na wakacje:tak::tak:
mówie do niego adaś ostatni tydzień szkoły.....a adaś taaaaaa ale to ostatni przed wakacjami a nie tak ostatni ostatni:-D:-D:-D:-D:szok::-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I bardzo dobrze Kochana:tak::tak::tak:Nie daj sie :tak::tak::tak:
Moj tez twierdzi ze to szkoda czasu sretetete itd ale ja i tyak mam to gdzies:-)

Własnie mi powiedzial ze zamiast tego laptopa moglabym isc wylac te siki z nocnikow:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hello dziewczynki
witam po weekendzie....
trzymajcie dzis kciuki bo o 14:30 ide do lekarza - oczywiscie zaraz po zdam relacje co i jak :cool2:
a teraz za bardzo nie mam czasu zeby posiedziec :sorry:
kciuki zaciśnięte:happy:

patrysia kciukasy zaciśnięte za fasolinę:tak::tak:
a mój zawsze pyta co u dziewczyn z bb? pyta o dzieciaczki?co ciekawego wywineły itp:szok:mnie nawet często namawia malina siadaj na bb ja z dzieciakami posiedze a ty upuść ciśnienie:-D:rofl2:jakiś on kurna dziwny:sorry::-Dale ja też mu pozwalam posiedzieć a zabawiam bąble:tak:
Mój też jak widzi,że jestem wkurzona to mówi idź do kompa i się odpręż na tym swoim forum.
Lepszy kontakt z Tobą będzie.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja włąśnie przypadkiem dowiedzialam si, że moj jest zapisany w jakims portalu , czy cos-towarzystwo spotkan doroslych, jestem ciekawa, czego on am kuxwa szuka, zaraz go znajde, juz sie zarejestrowalam
:eek::eek::eek:

Juz go znalazlam, zboczek mały, w profilu wpisal, ze szuka:potajemne randki, seks we dwoje, seks na telefon, ja mu kórwa dam, niech tylko sobie tam jakies zdjęcie wstawię. Zaraz do mnie sam przyleci
masz rację.Reaguj:tak::tak::cool:

Witaj AS, a co Ty tak wczesnie?
Dziś i w najbliższym czasie mam odwołane przedszkola.
2 godziny temu zmarła mama Ani,więc nie ma mowy o pracy.
Biedna ta moja psiapsiuła.
Została teraz zupełnie sama.Mama ją mocno wspierała,pomagała przy małej,zajmowała się domem.
Kurczę no nie wyobrażam sobie teraz jak ona podoła.
Rano nie ma jak nawet małej zostawić ,żeby konie wypuścić,bo sama w domu będzie.
Jej mąż od rana do nocy w pracy :eek::eek::eek::eek:a jak wraca to skuter i jeździ po okolicy z kolegami.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz Wam opiszę weekend,ale jak nieco ochłonę.
Śmierć pani Agnieszki bardzo mnie dotknęła ,bo ją bardzo dobrze znałam i lubiłam.:sorry::crazy::-(

reklama
Cześć dziewczyny.
Poczytałam, ale jakoś weny mi brak na odpisywanie. Wybaczcie proszę. :sorry:
Cały poprzedni tydzień mój mąż miał urlop, więc spędzaliśmy czas rodzinnie jak tylko wyzdrowieliśmy z Piotrusiem. :cool2: I tu odpowiedź na pytanie Wiki - mój m raczej nie ma nic przeciwko forum, ale wkurza go, że jak już usiądę to się wyłączam i wtedy marudzi, więc jak jest w domu to z reguły nie wchodzę na forum, bo ja muszę zawsze wszystko dokładnie wyczytać, a ten mnie zawsze pogania :eek:
Jak już wcześniej napisałam jesteśmy zdrowi, chociaż ja mam problem z tym uchem. Jak Pe wstanie to wybiorę się do ośrodka i zapytam - może mnie przyjmie jakiś lekarz. W zasadzie to pewnie i tak będę potrzebowała skierowania do laryngologa, więc wszystko jedno jaki lekarz będzie. :sorry:
Wczoraj miałam egzamin, który muszę w tym tygodniu sprawdzić i jechać do szkoły zrobić ostatnie wpisy i wtedy oficjalnie zacznę wakacje :cool::cool::cool:
Jutro m wyjeżdża na dwudniowe szkolenie do Wawy, więc będziemy siedzieć sami z Piotruniem w domku.
A dziś ogarniam chałupę po całym poprzednim tygodniu. Wymiotłam już tyle kotów z kątów, że szok :szok::szok::szok::szok::szok: Czy wy też tak macie, że jak wasze połówki są w domu to nie sprzątacie, tyko "ogarniacie"? :sorry: Ja jakoś nie potrafię posprzątać jak mój siedzi w domu. :zawstydzona/y:

Do góry