wiktoria12
Mama i żona :)
Juz go znalazlam, zboczek mały, w profilu wpisal, ze szukaotajemne randki, seks we dwoje, seks na telefon, ja mu kórwa dam, niech tylko sobie tam jakies zdjęcie wstawię. Zaraz do mnie sam przyleci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz go znalazlam, zboczek mały, w profilu wpisal, ze szukaotajemne randki, seks we dwoje, seks na telefon, ja mu kórwa dam, niech tylko sobie tam jakies zdjęcie wstawię. Zaraz do mnie sam przyleci
prze zjego poczteO to brzydak na takie cos sie rejestrowac a jak na to wpadłaś
A ja jeszcze nic nie zrobiłamJa poszłam puscic pralke i zaglądłam na Martynke co robi patrze a Martynka spi :-)
To bardzo nieładnieA ja włąśnie przypadkiem dowiedzialam si, że moj jest zapisany w jakims portalu , czy cos-towarzystwo spotkan doroslych, jestem ciekawa, czego on am kuxwa szuka, zaraz go znajde, juz sie zarejestrowalam
Wspolczuje Tobie kochanawitam:-( bylam u lekarza z Wojtkiem i Gabi cała noc nie spałam bo jak nie jedno cos chcialo to Gabi gorączkowała strasznie ich wysypało mimo ze biora Heviran caly tydzein z głowy zrobilam sobie kubel kawy moze postawi mnie na nogi bo padam na pysk oczywiscie male spiecie bylo z mezem jakby nie wiedzial ze ja nie jestem rozmowna w nocy a tym bardziej ze co sie polozylam to musial mwstac w koncu Zuzia poszla spac na moje miajsce a ja spalm z Gabi w pokoju Wojtek potem wolam tylko tate takze do d.. Juz dawno tak nie miałam :-szok: jak tylko dojde jako tako do siebie to przeczytam co pisayscie na razie musze chalpe doprowadzic do porzadku bo strasznie sie ostatnio lenilam ze sprzataniem choc i tak planuje ze jak sie wychoruja to zrobie gruntowne porzadki pranie poscieli kocu itp itd na razi
dostaniesz zobaczysz.wlasnie sie dopatrzylam ze jezeli dzieco ma orzeczenie o niepelnosprawnosci to wychowawczy platny mozna brac nawet przez 72miesiace
tego nie wiedzialam.czyli jakbym miala orzeczenie dla weroniki to bym miala dluzej platny niz 2 lata.fajnei by bylo
czlowiek sie dowiaduje coraz nowych rzeczy:-)
odowlanie zlozone teraz czekam na komisje
Adam czuje już wakacje.Teraz szkoła to już czysta formalność jak to powiedziała moja Klaudia.witam dziewczyny
u mnie piękne słoneczko i ciepełko a ja idę dzisiaj z antonim do lekarza bo kaszel ma i już sam nie wiem czy od tej śliny co mu non top kapie czy od tego krzyku zdarł sobie gardło czy poprostu załapał jakiegos wirusa
a mój adam który zawsze wstaje bladym świtem dzisiaj jeszcze śpido szkoły ma na 12.10 i lekcje tylko do 14.25 bo rada jest potem;-)
ostatni tydzirń szkoływczoraj minął rok jak mieszkam w szczecinie
![]()
super.Cześć dziewczyny :-)
a ja sie dzis wyspałam i jestem zadowolonamoja małpka dała pospać spała całą noc aż do 8.00
,mam nadzieję ze już tak zostanie
Oliwka zjadła już kaszkę i ogląda bajkę a M poszedł robić śniadanko :-):-):-)
zazdroszczę Ci tych wypadów.Hejho dziewczyny, nadrobiłam 4 wielkie strony postów i zaraz zaczne odpisywac, widze, że już nas tu sporo z ranka. Pogoda pierwsza klasa, póki co przynajmniej. Słonko świeci bardzo mocno, jakis spacerek koniecznie trzeba zaliczyć, póżniej wyprawa na koniec miasta, obiad ugotowalam wczoraj -na 3 dni mam nadzieje starczy.Mała cos dziś w nocy sie budzila, nie wiem czemu, bo ostatnio spi od wieczora az do rana bez pobudek. No pod warunkiem, ze dostanie viburcol w pupke, nadal ta czwórka jej strasznie dokucza, w dzien jeszcze cos tam porobi i sie zajmie, ale jak przychodzi czas spac, to masakra, a masc sie skonczyla, mamie musze zadzwonic zlecenie wystawić. Za dwa tygodnie zaczyna się mojemu piotrusiowi urlop, ma 2 tygodnie, a jak mu sie urkop skończy to jadę z mała na wieś-ale będie super, jadę do koleżanki tez takiej internetowej, byliśmy wszyscy u niej rok temu na tydzień, teraz jade samamz mał a pewnie na 2 tyg, jesli mnie wypusci. Ale wypoczne, moze lac, ja i tak tam wypoczne...
Dobra, biorę się za odpisywanie
oj anabubka pisze a właściwie jest napisane rok
mój synek dopiero wstał oby mu tak zostało na wakacje
mówie do niego adaś ostatni tydzień szkoły.....a adaś taaaaaa ale to ostatni przed wakacjami a nie tak ostatni ostatni![]()
I bardzo dobrze KochanaNie daj sie
Moj tez twierdzi ze to szkoda czasu sretetete itd ale ja i tyak mam to gdzies:-)
Własnie mi powiedzial ze zamiast tego laptopa moglabym isc wylac te siki z nocnikow![]()
kciuki zaciśniętehello dziewczynki
witam po weekendzie....
trzymajcie dzis kciuki bo o 14:30 ide do lekarza - oczywiscie zaraz po zdam relacje co i jak
a teraz za bardzo nie mam czasu zeby posiedziec![]()
Mój też jak widzi,że jestem wkurzona to mówi idź do kompa i się odpręż na tym swoim forum.patrysia kciukasy zaciśnięte za fasolinę
a mój zawsze pyta co u dziewczyn z bb? pyta o dzieciaczki?co ciekawego wywineły itpmnie nawet często namawia malina siadaj na bb ja z dzieciakami posiedze a ty upuść ciśnienie
jakiś on kurna dziwny
ale ja też mu pozwalam posiedzieć a zabawiam bąble
![]()
A ja włąśnie przypadkiem dowiedzialam si, że moj jest zapisany w jakims portalu , czy cos-towarzystwo spotkan doroslych, jestem ciekawa, czego on am kuxwa szuka, zaraz go znajde, juz sie zarejestrowalam
masz rację.ReagujJuz go znalazlam, zboczek mały, w profilu wpisal, ze szukaotajemne randki, seks we dwoje, seks na telefon, ja mu kórwa dam, niech tylko sobie tam jakies zdjęcie wstawię. Zaraz do mnie sam przyleci
Dziś i w najbliższym czasie mam odwołane przedszkola.Witaj AS, a co Ty tak wczesnie?