reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No tez prawdaA&E ja zauważyłam że wogóle ostatnio jakoś pusto-nie tylko Ciebie nie ma![]()

ojjjjjAle Oliwke słychac z ubikacji jak sapieoj będzie kupa
![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
aGNIESZKA-TO JA cI POWIEM:-)
mamy kolejna fasolke

no myslalam ze juz wszytskie pocuiekaly.mi sie wlasnie kapustka konczy gotowwac:-),zeimnaiczki juz obrane:-)
mamy kolejna fasolke

no myslalam ze juz wszytskie pocuiekaly.mi sie wlasnie kapustka konczy gotowwac:-),zeimnaiczki juz obrane:-)
Ostatnia edycja:
Agnieszka&Emily
No ja ci nie pomoge bo moja jest jeszcze za mala na sprzatanie jak narazie jest na etapie wszystkiego do okola rozrzucania i udawanie ze jak mowie NIE to mnie nie slyszy:-):-):-)Oliwka porozrzucała wszędzie książki,kazałam jej sprzątnąć ale uparta bestia z niej,troche krzyknełam i od razu układa na półkę
ale u niej ze sprzątaniem zabawek to na razie ciężko,a Wasze dzieciaki sprzątają?
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Oliwka porozrzucała wszędzie książki,kazałam jej sprzątnąć ale uparta bestia z niej,troche krzyknełam i od razu układa na półkę
ale u niej ze sprzątaniem zabawek to na razie ciężko,a Wasze dzieciaki sprzątają?
u mnie podobnie.jrszcze sa za ale zeby takdokladnei psrztac ale trzeba od malego uczyc

Agnieszka&Emily
dzieki kochana przynajmniej ty jedna mnie oswiecilasaGNIESZKA-TO JA cI POWIEM:-)
mamy kolejna fasolkeu Myszuni wlasnie:-):-):-)

no to MYSZUNIA teraz juz wiem czego ci gratulowac

zdrowka zycze i dbaj o siebie i fasolke

witam dziewczynki
miałam dzisiaj 3 godzinki Frania było bardzo fajnie super dziecko spokojne pogodne wesołe super razem spędziliśmy czas
zaczynam od.......agnes wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia miłości sexu i pieniędzy i samych pogodnych dni w życiu
a teraz nadrabiam zaległości

miałam dzisiaj 3 godzinki Frania było bardzo fajnie super dziecko spokojne pogodne wesołe super razem spędziliśmy czas

zaczynam od.......agnes wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia miłości sexu i pieniędzy i samych pogodnych dni w życiu
a teraz nadrabiam zaległości

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wlasnie dzownil p
ma zapalneie splotu barkowego,dostal zastrzyki
dobrze ze nie gips.ufffffffffff:-)
ma zapalneie splotu barkowego,dostal zastrzyki
dobrze ze nie gips.ufffffffffff:-)
reklama
No tak, ja też uwielbiam wenge - i takie mebelki kupiliśmy 2 lata temu, ale muszę przyznać, że nie są łatwe w utrzymaniu.i znowu nie poczytałama muszę się już rozłączyć bo jestem w domu a nic nie zrobione
zresztą jak mówi mój tata ja już sobie olałam to domostwo
jak sprzątam to u siebie
wczoraj się namachałam ścierąciemne meble są fajne ale do sprzątania koszmar
jakieś mazy i zacieki
kiedyś miałam w pokoju czrne meble i powiedziałam nigdy więcej a teraz proszę zamówiłam wengejestem niereformowalna
dziewczyny mam już panele ułożone!!!!! teraz tylko maznąc jeszcze ścianę i w drogę
uciekam, pa pa
Ach ci facecidziewczyny nie miałyście racji tym razem,jednak zapomniałsprawdziłam to
jak wychodził do pracy to szepnęłam mu do ucha ;"kochanie dziękuję za pamięć" i mu sie w tedy głupio zrobiło i od razu wrócił do pokoju i zaczął mnie przepraszać itp ,ja go znam i jeśli szykuje cos to ja o tym wiem a tym raazem widziałąm ze zapomniał i się nie pomyliłam :--
-
-
-
-(
No ale teraz jak mu głupio będzie, to pewnie po pracy ci jednak wyszykuje jakąś niespodziankę! 
No bezczelna normalnie, jak mogłaś... Trzeba było na zapas porobić!jA TAK na minutke ,ale tu sie dzieje ,jeszcze raz Myszunia-HURA ja dalej oram ,już nie mgę doczekać sie kiedy tosie skończy ,pomyśleć ,ze miałam czelność zimą sie nudzic w domu

No są są!...
jeeeeeeeeełłłłaaaaaaaaaa gratulacjeto my sa razem ;-);-);-);-)
...

Kciuki zaciśnięte!Witam
Lecimy dzisiaj do szpitala na kontrole... Trzymajcie kciuki
Agnes, sto lat, sto lat...![]()

Dziękuję! :-) Chodzi o to, że zamieszkała u mnie fasolka! :-)...
No ja nie wiem o co chodzi bo nie jestem w temacie ale MYSZUNIA i ja gratuluje
...
No to witam was kochane po krodkiej przerwie ale widze ze nawet nie zauwarzylyscie mojej nieobecnosci;-);-);-);-)
Ja bylam wczoraj na tych urodzinach u chrzesnicy i nawet bylo fajnie myslalam ze bedzie gorzejale co mnie za kazdym razem zaskakuje jak na urodzinach dziecka rodzice stawiaja wodke itd ja tego nie rozumiem to przeciez urodziny dziecka a nie jakas impreza zeby wszyscy sie upili
nie wiem jak inni ale ja na urodzinach dziecka alkoholu miec nie bede
M ma w koncu tydzien urlopu wiec mam nadzieje ze fajnie ten czas razem spedzimy i moze byc ze troszke was zaniedbam wybaczcie mi![]()
Co do alkoholu na imprezach dla dzieci to jestem absolutnie przeciwna.
U Piotrusia na chrzcinach i na urodzinach nie było ani kropli alkoholu. Imprezy dla dzieci są właśnie dla nich, a nie po to, żeby się rodzina nachlała 
Wykorzystuj urlop męża!
Życzę miłego spędzania rodzinnego czasu.! 
Ale Oliwke słychac z ubikacji jak sapieoj będzie kupa
![]()

Podziel się: