reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lekarz dał skierowanie do laryngologa - muszę się umówić na jutro. Powiedział, że prawdopodobnie zrobił mi się jakiś tam czop i blokuje. :wściekła/y:
Przy okazji wstąpiłam do mojej ginki. Kazała się nie przejmować antybiotykami, dbać o siebie i fasolkę, brać kwas foliowy i przyjść na badanie 6 lipca! :-):-):-)
Uciekam - dam jeść Piotrusiowi i idziemy na zakupy! :tak:
Wpadnę wieczorkiem! :-)

reklama
witam dziewczynki:happy:
miałam dzisiaj 3 godzinki Frania było bardzo fajnie super dziecko spokojne pogodne wesołe super razem spędziliśmy czas:tak:

a teraz nadrabiam zaległości:tak:
No to super ze Franio spokojny i ze milo spedziliscie czas byle tak dalej:tak::tak::tak:

wlasnie dzownil p
ma zapalneie splotu barkowego,dostal zastrzyki
dobrze ze nie gips.ufffffffffff:-)
zdrowka dla m zycze:tak::tak::tak: niech sie chlop kuruje:tak::tak:

Witam:-)
Wkoncu dotarlam do domu i do laptopa:tak:Prosto po mojej pracy jechalismy podpisac umowe i w sobote sie przeprowadzamy:tak::tak::tak:
Ale sie ciesze:-)
Zaraz poczytam co napisałyscie
jupiiiii ale super kochana przypominam potem fotki nowego mieszkania:tak:dowikluś nowy dom -nowe dziecko:rofl2:
to juz nalog :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jestem jeszcze bo jednak jem :-):-)
zrobilam sobie kanapeczki z pomidorkiem i rzodkiewka.... mniam mniaam
a zaraz dopiej koktailem albo zjem sobie lody.... :sorry:
jakos po tej kapieli odechcialo mi sie spac......
ale kto wie co bedzie za pol godzinki :-p:-p:-p
patrysia no jak nic jesteś ciężarówka:-D
dobrez ze wczoraj zdazylam jeszcze wieczorem ogrodek opielic,ale myslalam ze mnie komary zjedza:laugh2:
tylko kwiatki tez mi zarosly,ale jak tu pielic jak pada.
trawa tez rosnie jak glupia
zaproś mojego piotrka on uwielbia pielić siać doglądać:tak:a tak wogóle sąsiad skosił nam nasze astry:wściekła/y::wściekła/y:
a dalas rozkaz o ktorej ma dac antybiotyk???????/nie??? to co sie dziwisz:rofl2:
moja mala nie chce tknac sloiczkow juz od dawna.jak jej na wielkanoc kupilam to mi plula zupka ze sloiczka:rofl2:
kurcze przez to ze sie nie wyspala bo poszla o 22 spac to teraz chodzi i marudzi:crazy:
mój antek odkąd rozsmakował się w mamusi obiadkach słoiczkami pluje na kilometr:-D
Mój M niestety zapomniał o moich urodzinach :tak::tak::tak::tak: jest mi smutno z tego powodu bo nawet życzeń od niego nie usłyszałam:no::no::no::no::no::no: :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
jak by ci tu napisać no poprostu chłop!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jA TAK na minutke ,ale tu sie dzieje ,jeszcze raz Myszunia-HURA ja dalej oram ,już nie mgę doczekać sie kiedy tosie skończy ,pomyśleć ,ze miałam czelność zimą sie nudzic w domu
no kochana bo my kobiety zawsze chcemy to czego nie mamy:rofl2::rofl2:
Witam :tak::tak::tak:

Lecimy dzisiaj do szpitala na kontrole... Trzymajcie kciuki :tak:

Agnes, sto lat, sto lat... :cool2:
kciukaski zaciśnięte daj znać po co i jak:tak:
aGNIESZKA-TO JA cI POWIEM:-)
mamy kolejna fasolke:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no myslalam ze juz wszytskie pocuiekaly.mi sie wlasnie kapustka konczy gotowwac:-),zeimnaiczki juz obrane:-)
oooo myszunia gratki ogromnie:tak::tak:
hmmmmmmmmmmm
i znow nikt mnie nie widzi.....:cool:
przeciez nie rzucalam zaklecia zeby nie bylo mnie widac:eek::eek::eek::eek:

pappapapa
kochana bo tyś czrownica nawet zaklęć nie musisz rzucać:-D:-D:-D
no i doczytałam teraz pobocze i mogę spokojnie zabrać się za obiad:tak:

miałam dzisiaj 3 godzinki Frania było bardzo fajnie super dziecko spokojne pogodne wesołe super razem spędziliśmy czas:tak:
zaczynam od.......agnes wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia miłości sexu i pieniędzy i samych pogodnych dni w życiu
feest62.gif

no to super że Franio taki spokojny,to może nie będziesz miec z znim żadnych kłopotów przy opiece i oczywiście dziekuje za życzenia :-)

wlasnie dzownil p
ma zapalneie splotu barkowego,dostal zastrzyki
dobrze ze nie gips.ufffffffffff:-)

zdrowia dla P zyczę aod czego ma to zapalenia????

Ach ci faceci :sorry: No ale teraz jak mu głupio będzie, to pewnie po pracy ci jednak wyszykuje jakąś niespodziankę! :-D
raczej na to nie liczę bo pracuje do 22.00 a zanim wróci z pracy to która będzie godzina.niestety przepadło :tak::tak::tak::tak:

Oliwka juz leży w łóżeczku,więc mam chwile luzu.

zaczynam od.......agnes wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia miłości sexu i pieniędzy i samych pogodnych dni w życiu
feest62.gif

dołączam się do życzeń wszystkiego naj Agnes:tak::tak::tak:

Lekarz dał skierowanie do laryngologa - muszę się umówić na jutro. Powiedział, że prawdopodobnie zrobił mi się jakiś tam czop i blokuje. :wściekła/y:
Przy okazji wstąpiłam do mojej ginki. Kazała się nie przejmować antybiotykami, dbać o siebie i fasolkę, brać kwas foliowy i przyjść na badanie 6 lipca! :-):-):-)
Uciekam - dam jeść Piotrusiowi i idziemy na zakupy! :tak:
Wpadnę wieczorkiem! :-)

myszunia jaka miła wiadomość GRATULACJE!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

dokladnie.. mi tez:-):-):-):-):-)

COŚ Z TYMI PRZEPROWADZKAMI JEST NAM TU ZOSTAŁY 2 M-CE JESZCZE A JUŻ MI SIĘ NIE CHCE PALCEM KIWNĄC ROBIĘ TYLKO Tyle co musze sorry za caps..:rofl2:

Nie było mnie trohcę ale większośc nadrobiłam:tak:Lena 4 dzień na antybiotyku powoli jest lepiej czwartek/piątek mamy być na kontroli
Laura wróciła do domuw niedzielę a wczoraj już miałam z nią zgrzyty , mieli dyskotekę na zakończenie 6 klas w szkole i moje dziecko ubrało ssię nawet ładnie na luzie ale do tego zjechane adidasy i tłumacze że to nie pasuje a ona ,że jej rządze i mówię co ma ubierać a na koneic najlepszy tekst" wiesz my nie możemy żyć razem bo ty mnie ograniczasz , narzucasz swoje zdanie i mnie stresujesz" :eek: no cóż może i nei możemy ale póki co jest jeszzcze na mnie skazana :rofl2: niech juz jej minie ten głupi wiek bo czasem nie wyrabiam:no:

reklama
mlenko ja też tak się buntowałam ty pewnie też więc trzeba tylko czekać aż ich dzieci też im będą pyszczyć:-D:-D:-D
agnes mój antocha też zasypia więc wreszcie spokojnie wypiję kawusie:tak:
adam przyniusł listę podreczników do klasy 4 sprawdziłam w necie ceny jak narazie naliczyłam 227 zł bez anglika techniki i przyrody:szok:

Do góry