reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
witam sie wieczorkiem 8:45, dopiero teraz czuje sie naprawde spelniona i spokojna psychicznie :tak::tak::tak: calusienki ale to calusienki dom posprzatalam, popralam wszystkie firanki , umylam wszystkie okna, zrobilam przemeblowanie totalnie inaczej jak bylo , mebelki, stoly itp. w innych miejscach:tak::tak::tak::-).Caly Bozy dzionek, siostra to totalne wsparcie i pomoc:tak::tak: Zobaczymy jak to bedzie tej nocy, moze wkocu sie wykluje;-);-);-) oczywiscie moj synus;-):-p:-, robilam wszysko co kobieta w ciazy nie powinna, mycie podlug na kolanach :tak::szok::szok::confused::confused:
Tak tylko chcialam sie podzielic moim dzisiejszym dniem, ide powolutku lulu, milych snow lipcoweczki :tak:

czesc dziewczyny!!!

nawet nie denerwujcie mnie tymi cenami... za truskawki i czeresnie!!!Fakt,ze te wyższe ceny sa z hali targowej,a u tych "przydrożnych" sprzedawców jest trochę taniej, ale cena za kg truskawek i tak nizej jak 4 zł nie schodzi... ehhh

ja dzis wstała o 4.30, mąż juz pojechał a ja do 7.00 nie mogłam zasnąć, dopiero zasnęłam jak zadzwonił z drogi, no i obudziłam sie o 10 a terazśniadanko sobie wcinam :)

dzis strasznie brzuch mam twardy i mały sie sttawia, więc chyba wczoraj przesadziłam z pakowaniem i sprzątaniem, dlatego dzis leżakowanie. :(

Już tęsknie za mężem

pozdrawiam i zyczę miłej niedzieli

cześć dziewczyny
ale nam się właśnie pogoda popsuła - jak lunęło to szok
miłej niedzieli życzę idę coś pomyśleć na obiad, bo mi mąż dziś wraca - weekend bez niego, no ale dziś wraca :-D

o kurcze dopiero teraz zauważyłam [albo mam totalną amnezję]
kasiakom gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Wrrr napisalam dlugasnego posta i go wzarlo... to teraz sie tylko przywitam bo juz mnie plecki bola :tak:

Kasiakom gratulacje wkoncu nastepna dziewczynka :-) Duzo zdrowka i dobrego samopoczucia dla Was!

juluszka truskawki i czereśnie to nic jeszcze. Zobaczysz inne ceny ;-) Ja się z Wrocławia wyprowadzałam w 2004 roku do Bydgoszczy i doznałam szoku na pierwszych spożywczych zakupach. Najbardziej powaliła mnie cena chleba, który już wtedy kosztował we Wrocławiu prawie 2 zł, a tu płaciłam ok 1 zł ;-) I będzie jeszcze więcej takich niespodzianek. A nie żałujesz wyjazdu z Wrocławia? Ja do dziś tęsknię i nawet nie chcę odwiedzać za bardzo znajomych, bo bym chyba wracać nie chciała...

A dziś moja córka kończy 7 tygodni od urodzenia :-) Jeszcze by nam niespełna 3 do końca ciąży zostały...

Witam się w niedzielne już popołudnie. Jakoś nie czuje sie dziś najlepiej nie wiedzieć czemu:confused: Głowa mnie bolała od wczoraj wieczorem, teraz zaczyna być mi niedobrze i jakoś tak niefajnie jest chociaż pogoda niby ok, bo nie za duszno i nie gorąco. Maleństwo sie kręci więc wszystko jest ok. Zaczynam puchnąć niestety i może dlatego taki nastrój mnie dopada....
Kasiakom GRATULACJE!!!
Kolejna mamusia rozpakowana, szybciutko ten czas pędzi....:tak: Ja jeszcze chcę spokojnie doczekać tak do około połowy lipca, a potem niech sie dzieje co chce:tak: Życzę wszystkim miłego popołudnia. Ja idę pozalegać przed tv. I moze pomoczę nogi w wodzie z solą to trochę odpuchną..... Mam nadzieję...

witam niedzielnie,popołódniowo,ja dziś leniu****e:-)obiad mam od wczoraj naszykowany,wystarczy odgżac to sie raczej nie przemęcze:-DWogóle to sie dobrze dziś czuje,wyspana i nic nie boli:happy2:
Może brykne po obiadku na festyn z godzinke,bo jest dzis w mojej miejscowości.poplotkuje sobie z koleżankami,wciagne loda i wate cukrowa:-Dbo na tańce to raczej nie zostane:-Dpół sceny bym zajeła:-D
KASIAKOM SERDECZNIE GRATULUJĘ

reklama
Witam ! :-)
Na początku gratuluje i zazdroszcze wszystkim rozpakowanym mamusią :-) buziaki:-D dla Was i maluchów
A ja co .. mam 11 dni do końca ale u mnie się nic kompletnie nie dzieje :wściekła/y: żadnych skurczy, maluch szaleje jak zwykle a ja mam siły więcej niż przed ciążą :-D
Sprzątam jak głupia, molestuje swojego męża, biore kąpiel w ciepłej wodzie + czerwone wino i nic ! :-(
Chyba się mój synuś nie śpieszy na świat , maż się śmieje że urodze dokladnie 2 lipca. Dokladnie w dniu kiedy mam wyznaczony termun :-)

Chyba że dziewczyny macie jakieś sposoby na przyśpieszenie ? To podzielcie się ..
Bo wiecie co jeszcze slyszałam .. że warto sobie kupić czopek glicerynowy i zaaplikować i niby też pomaga ale nie wiem :-( co myślicie ??

Dzisiaj z mężem sprawdzaliśmy czy nam się wózek zmieści do bagażników naszych samochodów i jak zapiąć fotelik i wszystko się udało. :-)

A jeszcze mam pytanko. Czy do łóżeczka wystarczy maluchowi kocyk polarowy ? I czy go wyprać ? Czy lepiej jakaś kołderke ?? Bo kupiłam caly zestaw .. kołderke i podusie ale wydaje mi się to strasznie puchowe i nie wiem :zawstydzona/y::-(
Poradzcie coś ...

Trzymajcie się dziewczyny aaa i obiecuje że będe bardziej aktywna na forum :-) bo troche Was zaniedbałam ...

Do góry