reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale się cieszę jeszcze tylko julci kupie dresy do szkoły kurteczkę jesienną jakieś rajstopki buciki i git ubraniowo :tak::tak::tak:
w lipcu julki wyprawka i ksiązki w sierpniu adama i jakoś to będzie:tak::tak:

ale się cieszę jeszcze tylko julci kupie dresy do szkoły kurteczkę jesienną jakieś rajstopki buciki i git ubraniowo :tak::tak::tak:
w lipcu julki wyprawka i ksiązki w sierpniu adama i jakoś to będzie:tak::tak:

malina a nie mozesz o dofianaswoanie pisac tzn o zapomoge na kasiazki do gminy?u nas w szkole jest przy bardzo malym dochodzie wyprawka

No to witam popoludniowo:tak::tak::tak: musze wam powiedziec ze sen dobrze mi zrobil duzo lepiej sie czuje :tak::tak:
Przed chwila wstalam a tu nikogo w domu nie ma:szok::szok::szok: dobrze ze m zostawil mi kartke ze poszedl z Emily na spacer :tak::tak:

A&E bo jak ząb kochana boli to się idzie od razu

do dentysty,ja też dostałam już po dupie jeśli chodzi o zęby więc teraz tego pilnuje na bieżąco :tak::tak::tak::tak:
jak stan zapalny się robi to już jest masakara,ból do niewytrzymania i buzia spuchnięta.
No tak racja tylko ze ja mam taki paniczny lek przed dentysta ze zawsze na ostatnia chwile ide jak juz jest zapozno:baffled::baffled::baffled::baffled:
anka - no znalazlam mialam takie buty
grafshoes
Super
Patrysia te sa cudne
grafshoes
buciki piekne bardzo mi sie podobaja:tak::tak:
Wlasnie gadalam z kolezanka ktora ma corke z tego roku co Laura i chetnie sie zabiora z nami do ZOO:-) fajnie bo Laura bedzie miala z kim szalec:tak:
No to super przynajmniej przezemnie nie musialas jechac sama:tak::tak:

No ja tez sie zwijam bo zaraz obiadek i ubieramy sie na wyprawe do ZOO
Milej wycieczki:tak::tak:

dziewczynki która mi napisze na wątku kulinarnym jakiś łatwy przepis na ciasto z truskawkami ....bo mam ochotę coś upiec na niedzielę na przyjazd julki a ja z pieczeniem na bakier troszkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
julia wraca w niedzielę a adaś w sobotę jedzie na tydzień do babci nad morze ale super trochę odpocznie jak będzie pogoda to popływa w morzu super bardzo się cieszę on też:tak::tak::tak::tak:
dziewczyny od kilku dni drętwieją mi bardzo palce u lewej dłoni taki brak czucia a jak nacisnę to mrowienie mam co to może być????myślałam może to brak magnezu :confused::confused::confused:
Kochana z tymi palcami ja mam dokaldnie to samo juz od paru dni i tez nie mam pojecia co to jest:no::no::no::no: normalnie to zawsze tak mi sie robilo na drugi dzien jak podrinkowalam ale ja alkoholu juz dawno nie pilam i teraz tez tak mam:szok::szok:

hi hi to która chętna co by się statystyka zgadzała????????????:-D:-D:-D:-D:-D
od razu mówię ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no:
ja tez NIE:no::no::no::no:

Witam pamietacie jeszcze mnie :-)
pamietamy pamietamy fajnie ze zajrzalas:tak::tak::tak:

dobra ide bo obiecalam wyjsc sostrze na pociag a mala jeszcze spi.musze pohalasowac to wstanie.2godz snu starczy.
ide sie pozbieram to tylko ja ubrac zosanie.wlasnie siapi deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oby sie mocniej nie rozpadalo.
do wieczorka kochane coiteczki

a&e ale kochny ten twój mąż:tak::tak::tak::tak:
anabubka ja jak składam wniosek o rodzinne to zawsze jeszcze o jednorazowe dofinansowanie do zakupu książek zawsze to 100 zł wpadnie a w tym roku 200 bo i dla julki też:tak::tak:a u nas w szkole była wywieszk o dofinansowani do wyprawki ale dochód trzeba mieć mały bo 304 zł na osobę a to to nawet my przekraczamy:szok::szok:

reklama
a&e ale kochny ten twój mąż:tak::tak::tak::tak:
anabubka ja jak składam wniosek o rodzinne to zawsze jeszcze o jednorazowe dofinansowanie do zakupu książek zawsze to 100 zł wpadnie a w tym roku 200 bo i dla julki też:tak::tak:a u nas w szkole była wywieszk o dofinansowani do wyprawki ale dochód trzeba mieć mały bo 304 zł na osobę a to to nawet my przekraczamy:szok::szok:
No ja sie bardzo ciesze ze wyszedl z nia na spacerek jak ja spalam i nie gnil caly dzien w domu tylko ciekawa jestem jak ja ubral :szok::szok::szok::szok: no ale okaze sie jak wruca napewno sie usmieje:-D:-D:-D:-D:-D znajac jego wziol pierwsze lepsze ciuchy z szafy i moze byc ze jeszcze te co sa po domu:-):-):-):-):-) no ale to nic wazne ze mial dobre checi:tak::tak::tak::tak:

Do góry