reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Alusia8989 kochanie ja tępa w tej dziedzinie więc żadnych porad Ci słoneczko nie udzielę ... mogę Cię wesprzeć tylko duchowo :tak: i przesłać maxik pozytywnej energii dla Waszej dwójeczki co by wszystko zakończyło się szczęśliwie :-):-):-) buziaczki :-):-):-)

reklama
Alusia ja tez bez doswiadczenia,ale zrobilabym dokladnie tak,jak Juluszka radzi,a przede wszystkim wzielabym ciepla kapiel,bo to podobno najlepszy sprawdzian dla skurczy,jesli przejda po kapieli,to jeszcze nie te,ale jesli sie nasila,no to Kochana,tylko pozazdroscic:-)Trzymam mocno kciuki!jak dasz rade pisz co i jak,ja nie spie:-)

Dobra dziewczyny to ja ide do wanny ... oj mały stres mnie dopada :))
Ale męża boje się wzywać bo kurde co jesli to nie to ?? :(
Nie wiem , nie wiem ... ale wezne kapiel i zobaczymy co będzie ...
Będe pisać na bieżącoo...

Dobra dziewczyny to ja ide do wanny ... oj mały stres mnie dopada :))
Ale męża boje się wzywać bo kurde co jesli to nie to ?? :(
Nie wiem , nie wiem ... ale wezne kapiel i zobaczymy co będzie ...
Będe pisać na bieżącoo...
No ja pewnie bym jeszcze poczekala z tym dzwonieniem do meza,po co ma sie denerwowac,zobaczysz po kapieli

Chyba się normalnie zaczełam bać ... :( jeszcze woda gorąca mi nie leci :(( ani kąpieli porządnej nie moge wziąsć i nie mam pojęcia co robić :((

Spokojnie :tak: to się może tylko dobrze skonczyć - maleństwo przy Tobie :-)
Notuj co ile te skurcze-bóle występują i ile trwają.
Wody Ci nie odeszły ani się nie sączą? Jeśli nie-spokojnie.
A czop Ci odszedł już?

reklama
Wody chyba nie... napewno nie a czop ... znaczy mam od wczoraj bardzo silne upławy ale nie zabarwione krwią tylko w postaci kurzego jajka ... zółtka ...
Ale bóle tylko kręgosłupa mam ... brzuch twardy jak kamien :(

Do góry