reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

reklama
tylko u mnie dzisiaj nie było żle z pogodą, ale byliśmy na zakupach i tak to jest gdy się idzie na głodniaka do sklepu

O ja też już jak wybieram się na zakupy, to wcześniej coś zjadam.
Kusi czasem, ale jestem zawzięta ... kiedyś się oszukałam i dosłownie spałaszowałam taki mega kawałek pizzy.
:szok::szok::szok: nauczka kosztowała mnie bólem brzucha i wyrzutami sumienia.

A ja mam dobre i złe wiesci od rana...

Na liczniku ponad pół kilograma mniej to ta dobra, a zła: chwale sie rano M na gg o postępie a mi na to, ze to nic takiego. Ze człowiek do 3kg waży mniej z rana i nie ma się czym podniecac...Nie ma to jak wsparcie.

Kaka nie przejmuj się m a niech sobie mówi zazdrości i tyle :-p
Ale na początku schodzi woda zatrzymana w organiźmie i dlatego tak ważne jest picie przynajmniej 1,5l dziennie płynów.

Ja też mam już zakodowane aby się ważyć rano.
A przy diecie jest to nawet wskazane tak jak i wieczorkiem.

reklama
A ja mam dobre i złe wiesci od rana...

Na liczniku ponad pół kilograma mniej to ta dobra, a zła: chwale sie rano M na gg o postępie a mi na to, ze to nic takiego. Ze człowiek do 3kg waży mniej z rana i nie ma się czym podniecac...Nie ma to jak wsparcie.
Ty sie wogóle nie przejmuj. Zazdrości i tyle. A poza tym to zawsze lepiej mieć 0,5kg w dół niż w góre. Bądź silna, i sie nie poddawaj, żeby ci nie przyszło do głowy żeby coś słodkiego wszamać bo tam wpadne i .....;-)

Do góry