reklama
:-):-):-)to ja nie napisze co wszamalam bo aż wstyd
Ja zjadłam hoy doga z shella

I Grześka w południe

magdziunia
Październikowa Mama'08
Qrcze ... to wina tej pogody jak nic
...no na coś trzeba zwalić 

Co racja to racjatylko u mnie dzisiaj nie było żle z pogodą, ale byliśmy na zakupach i tak to jest gdy się idzie na głodniaka do sklepu

No u nas cały dzień leje więc trzeba sobie humor poprawićQrcze ... to wina tej pogody jak nic...no na coś trzeba zwalić
![]()

magdziunia
Październikowa Mama'08
O ja też już jak wybieram się na zakupy, to wcześniej coś zjadam.
Kusi czasem, ale jestem zawzięta ... kiedyś się oszukałam i dosłownie spałaszowałam taki mega kawałek pizzy.

nauczka kosztowała mnie bólem brzucha i wyrzutami sumienia.
Kusi czasem, ale jestem zawzięta ... kiedyś się oszukałam i dosłownie spałaszowałam taki mega kawałek pizzy.

A ja mam dobre i złe wiesci od rana...
Na liczniku ponad pół kilograma mniej to ta dobra, a zła: chwale sie rano M na gg o postępie a mi na to, ze to nic takiego. Ze człowiek do 3kg waży mniej z rana i nie ma się czym podniecac...Nie ma to jak wsparcie.
Na liczniku ponad pół kilograma mniej to ta dobra, a zła: chwale sie rano M na gg o postępie a mi na to, ze to nic takiego. Ze człowiek do 3kg waży mniej z rana i nie ma się czym podniecac...Nie ma to jak wsparcie.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka nie przejmuj się m a niech sobie mówi zazdrości i tyle 
Ale na początku schodzi woda zatrzymana w organiźmie i dlatego tak ważne jest picie przynajmniej 1,5l dziennie płynów.
Ja też mam już zakodowane aby się ważyć rano.
A przy diecie jest to nawet wskazane tak jak i wieczorkiem.

Ale na początku schodzi woda zatrzymana w organiźmie i dlatego tak ważne jest picie przynajmniej 1,5l dziennie płynów.
Ja też mam już zakodowane aby się ważyć rano.
A przy diecie jest to nawet wskazane tak jak i wieczorkiem.
reklama
Mama Maksa
październikowa mama
Ty sie wogóle nie przejmuj. Zazdrości i tyle. A poza tym to zawsze lepiej mieć 0,5kg w dół niż w góre. Bądź silna, i sie nie poddawaj, żeby ci nie przyszło do głowy żeby coś słodkiego wszamać bo tam wpadne i .....;-)A ja mam dobre i złe wiesci od rana...