reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

ja chodzę na nfz, nie płacę nic, usg normalnie podczas wizyty, bez łaski mąż może być przy badaniu, lekarka wszystko super dokładnie tłumaczy a ostatnią wizytę siedziałam u niej z 40min.... Współczułam kobietom czekającym na korytarzu ale cieszyłam się ze lekarz ma dla mnie i mojej dzidzi czas....
Życzę wam znalezienia super gina!

Co do karty ciaży - to nie mam pojęcia czemu dopiero ostatnio mi ją wypisała. Ale i tak jestem z niej zadowolona i jej ufam:)

reklama
to fajnie że ciąża jak narazie nic cie nie kosztuje :) i że robi ci usg bez zadnego ale, bo z nfz ponoc tylko 3 razy usg można zrobic

ja chodzę na nfz, nie płacę nic, usg normalnie podczas wizyty, bez łaski mąż może być przy badaniu, lekarka wszystko super dokładnie tłumaczy a ostatnią wizytę siedziałam u niej z 40min.... Współczułam kobietom czekającym na korytarzu ale cieszyłam się ze lekarz ma dla mnie i mojej dzidzi czas....
Życzę wam znalezienia super gina!

Co do karty ciaży - to nie mam pojęcia czemu dopiero ostatnio mi ją wypisała. Ale i tak jestem z niej zadowolona i jej ufam:)

No to powinnas sie cieszyc,rzadko kiedy mozna trafic na dobrego lekarza a zarazem czlowieka:tak: u nas niestety w przychodni z nfz siedza same starsze dziadki i stosuja te same stare metody co kiedys...

dobranoc dziewczyny, ja zmykam plusk poza tym to burza u nas sie zaczyna wiec kompy lepiej wylaczyc, sasiadowi kiedys sie spalil wiec wole nie ryzykowac choc pioruny daleko sa... dobranoc i do jutra

Witajcie w ten smutny dla mnie wieczór!Niestety nie mam już swojego aniołka straciłam go 3czerwca:(( a myslałam i miałam nadzieje ze uda mi się być mamą ziemską a nie tylko mama aniołkową:((Straciłam nadzieje ze kiedykolwiek usłyszę te piękne słowo MAMUSIA:((To tak boli i nawet niewiem czy bede miała siłe walczyc aby zarejstrowac to maleństwo:(( Dla moich dwóch aniołkow Grzesia
[*]23tc i malej kruszynki 8/9tc
[*] kocham Was moje aniołki i tatuś także

reklama
Witajcie w ten smutny dla mnie wieczór!Niestety nie mam już swojego aniołka straciłam go 3czerwca:(( a myslałam i miałam nadzieje ze uda mi się być mamą ziemską a nie tylko mama aniołkową:((Straciłam nadzieje ze kiedykolwiek usłyszę te piękne słowo MAMUSIA:((To tak boli i nawet niewiem czy bede miała siłe walczyc aby zarejstrowac to maleństwo:(( Dla moich dwóch aniołkow Grzesia
[*]23tc i malej kruszynki 8/9tc
[*] kocham Was moje aniołki i tatuś także

Tak mi przykro Basieńko, nie trać nadzieji, następnym razem się uda, musisz być optymistką , wiem że łatwo powiedzieć ale nie wolno się poddawać.
Najlepszym przykładem jest moja ciocia, która powiedziała ze będzie próbować tyle razy, aż w końcu się uda i udało się za ósmym razem.
Teraz sobie odpocznij i nastaw pozytywnie a zobaczysz że usłyszysz to upragnione słowo.
Trzymaj się i nie poddawaj.

Do góry