A
Alusia8989
Gość
Ja też spać nie moge ..
Jakoś doła załapałam
(
(
Jakoś doła załapałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alusia a coz to za doly?Usmiechnac sie tu predziutko:-):-):-):-):-)Ja też spać nie moge ..![]()
Jakoś doła załapałam(
(
Kochana nie smuc sie:-)moj maz wciaz na nocki pracuje,maluszek tez jeszcze nie chce wyjsc,w domu to zawsze jakies problemy,ale musimy myslec pozytywnie,bo nasze dzidzie to wszystko czuja:-)Takze glowa do gory!Zobacz jak niewiele zostalo...co to te pare dni??trzymaj sie i spij dobrze:-)Jakoś nie mam powodów ...( Mąż w pracy ... Maluszek nie chce jeszcze pojawić się na tym świecie
(
Problemy w domu .. Wszystko mnie jakoś tak przytłacza ;(( jeszcze ta pogodaaaa...
Chętnie bym poodkurzała, ale trochę za wcześnie chyba
No nic pooglądam sobie tv i jakoś przetrwam do w miarę normalnej godzinki;-)
. pani doktor powiedziała mi, że szyjki już nie ma i chciała mnie zostawić w szpitalu bo prawdopodobnie rozpoczyna się poród, ale pielęgniarka powiedziała, że nie ma miejsc. więc chcieli mnie odesłać do innego szpitala, nie wyraziłam zgody i odełali mnie do domu. ale żebym przyjechała za 3-4 godziny na kolejne ktg.