reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Przed chwilą wróciłam z zakupów objuczona jak wielbłąd .. Pranie mi się suszy na balkonie :-D a już myślałam że się nie doczekam :-)

Agawa gratuluje pierwszych ząbków :-D szybko poszło . Super że Mikuś taki dzielny chłopak :tak:
U nas nocka nawet, nawet , tylko to wstawanie o 6 rano mnie zabija :-p

Ania. chłopcy super ze z siusiakiem ok
:tak:

reklama
Cześć dziewczynki

Ania - super, że u Piotrusia już w porządku :-)
Madzia - a gdzie Ty się wybierasz?
Agawa - gratulacje dla Mikołajka - a kiedy obrona?
Danusia - nawet nie wywołuj wilka z lasu :-)
Karolcia - ja na Twoim miejscu poważnie rozglądnęłabym się za mieszkaniem - może trafi się jakaś okazja a chyba mieszkanie osobno to byłoby najlepsze rozwiązanie

Narazie pogoda dopisuje więc muszę nadrobić pralnicze zaległości

Agatko jedziemy na weekend do szczawnicy:tak: mam nadziejej ze pogoda dopisze:-);-)
Mini moje wyschlo i juz wyprasowałam;-)
Agunia dzieciom juz przygotowalam jeszcze tylko sobie ;-)

Ostatnia edycja:
Ania współćzuję choróbska. Zdrówka dla Marcelka.
Agawa ja z nim studiowałam. Beata w tym roku za mąż wychodzi.
Madzia TY ich nie znasz. Oni nikomu by nieba nie uchylili. A moi rodzice w ważnych sprawach trzymają się naszych zasad.
Agatax obawiam się że jak się wyprowadzimy to będziemy spotykali się 4 razy do roku.
Kasia to fajnie że masz dobrego fachowca i że robota idzie sprawnie.

U nas plany wakacyjne znowu się zmieniły i wyjeżdżamy jutro w nocy. Rodzice jutro do nas jakoś przyjadą bo Robczyce nieprzejezdne przez powódź a o północy ruszamy. Dobrze że jest ciepło bo pranie ładnie mi schnie :-)

reklama
Do góry