reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was

reklama
Beti to nie jest zadne straszenie j naogladalm sie filmow bo kiedys , tez sie mowilo ,ze lampka winna nie szkodzi.Teraz byly badanie przeprowadzone i nawet najmniejsza dawka alkocholu zabija komorki i np dziecko moze miec syndrom po alkocholowy tzn.ze nie bedzie umialo kontrolowac swoich zachowan,takze takie dzieci rodza sie mniejsze i bardziej chorobliwe.

Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was

Kochana tak mi przykro :-:)-:)-:)-:)-(az nie wiem co powiedzieć bo wiem że teraz żadne słowo nie pomoże ale bądż silna:-(

Moja koleżanka ta co mówiłam że urodziła to ona popalała i ciekawe czy czasem piwka nie popiła(ale tego nie wiem)ale co do papierosów wiem bo nawet zapaliła prz naszej wspólnej koleżance(która mi potem to powiedziała bo tez tego nie popiera):sorry2:i prosze taki morał niby ciąży o tydzień przenoszona a synek z wagą 2660 i ma zapalenie płuc jak miał 1 dzień i teraz leży w inkubatorze:sorry2:jest to smutne tak więc naprawde po co truć dziecko a potem tego żałować:sorry2:

powodzenia dla was

Bardzo mi przykro , badz silna.

O kurcze no to zrobilyscie ze mnie alkoholiczke bo napilm sie kilka lykow piwa. Ale nie musicie sie martwic nie zamierzam pic alkoholu w ciazy i pewnie jeszcze dlugo po. Mam nadzieje ze jednak nie zrobilam zbyt wielkiej krzywdy swojej fasolce:sorry2:

powodzenia dla was
Pati strasznie mi przykro naprawde nie wiem , co powiedziec , ja tez zaczynam sie martwic bo u mnie nie ma rzadnych objawow ciazowych czy wszystko jest ok. Pati bede o Tobie pamietac trzymaj sie i napüewno Ci sie uda zostac mama.

a moja kuzynka palila i pila w czasie ciazy,nie powiem luka malutkiego na sprobowanie wina sobie wezne ale ona z papierosami przesadzala i bobaseka ma teraz astme oskrzelowa,nie mowac o tym ze caly czas siedzi z nim wszpitalu,ciagle mu co dolega

reklama
Do góry