reklama
Beti to nie jest zadne straszenie j naogladalm sie filmow bo kiedys , tez sie mowilo ,ze lampka winna nie szkodzi.Teraz byly badanie przeprowadzone i nawet najmniejsza dawka alkocholu zabija komorki i np dziecko moze miec syndrom po alkocholowy tzn.ze nie bedzie umialo kontrolowac swoich zachowan,takze takie dzieci rodza sie mniejsze i bardziej chorobliwe.
Pati, strasznie mi przykro...........trzymaj się....................Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was
Każda ilość alkoholu szkodzi dziecku, bo dla płodu to jest po prostu trucizna!!ej dziewczyny już nie przesadzajcie od pół szklanki piwa raz na jakiś czas nic się chyba złego nie stanie.ja też ostatnio wziełam chyba ze 4 łyczki;-)
P
patrysia*
Gość
Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was
Kochana tak mi przykro :-
Moja koleżanka ta co mówiłam że urodziła to ona popalała i ciekawe czy czasem piwka nie popiła(ale tego nie wiem)ale co do papierosów wiem bo nawet zapaliła prz naszej wspólnej koleżance(która mi potem to powiedziała bo tez tego nie popiera)
i prosze taki morał niby ciąży o tydzień przenoszona a synek z wagą 2660 i ma zapalenie płuc jak miał 1 dzień i teraz leży w inkubatorze
jest to smutne tak więc naprawde po co truć dziecko a potem tego żałować
jola.24
Fanka BB :)
Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was
Bardzo mi przykro , badz silna.
O kurcze no to zrobilyscie ze mnie alkoholiczke bo napilm sie kilka lykow piwa. Ale nie musicie sie martwic nie zamierzam pic alkoholu w ciazy i pewnie jeszcze dlugo po. Mam nadzieje ze jednak nie zrobilam zbyt wielkiej krzywdy swojej fasolce

Pati strasznie mi przykro naprawde nie wiem , co powiedziec , ja tez zaczynam sie martwic bo u mnie nie ma rzadnych objawow ciazowych czy wszystko jest ok. Pati bede o Tobie pamietac trzymaj sie i napüewno Ci sie uda zostac mama.Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was
a moja kuzynka palila i pila w czasie ciazy,nie powiem luka malutkiego na sprobowanie wina sobie wezne ale ona z papierosami przesadzala i bobaseka ma teraz astme oskrzelowa,nie mowac o tym ze caly czas siedzi z nim wszpitalu,ciagle mu co dolega
reklama