reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

hejka
jestescie nie możliwe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agawa szybko ci wyznaczyli i oczywiście bedziemy trzymac!!!
Kasiu hahaha załatwiła cie Karolka;-)
Ilaria ludize nie maja za grosz rozumu pozwalajac pupilaom załatwiac sie w piaskownicy:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja na osiedlu widziałam ajk paniusia z pieskiem lub pan później zakopywali to aldniw w piasku:szok::wściekła/y: jak tak anwet mozna:no::shocked2:

Mysmy juz basen zaliczyli teraz siedzimy w domu bo ukrop straszny:dry:

reklama
hejka
jestescie nie możliwe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agawa szybko ci wyznaczyli i oczywiście bedziemy trzymac!!!
Kasiu hahaha załatwiła cie Karolka;-)
Ilaria ludize nie maja za grosz rozumu pozwalajac pupilaom załatwiac sie w piaskownicy:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja na osiedlu widziałam ajk paniusia z pieskiem lub pan później zakopywali to aldniw w piasku:szok::wściekła/y: jak tak anwet mozna:no::shocked2:

Mysmy juz basen zaliczyli teraz siedzimy w domu bo ukrop straszny:dry:
A wiadomo ( nie wszystkim chyba ) że na plac zabaw psów wprowadzać nie wolno i można za to mandat dostać. Najgorsze jest to jak przychodzą rodzice z dzieckiem, pieskiem i do tego z papierosem w ustach:angry: Palić też chyba na placu zabaw nie wolno.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Załączniki

• 38.gif
    38.gif
    25,6 KB · Wyświetleń: 28
A wiadomo ( nie wszystkim chyba ) że na plac zabaw psów wprowadzać nie wolno i można za to mandat dostać. Najgorsze jest to jak przychodzą rodzice z dzieckiem, pieskiem i do tego z papierosem w ustach:angry: Palić też chyba na placu zabaw nie wolno.
nie wiem czy nie wolno ale jest zakaz w miejscach publicznych więc na placu chyba też :no:

u mnie nie ciekawie Mikołaj dostał biegunkę :baffled: dzwoniłam do przychodni i mam mu nie dawać antybiotyku :confused: i już zgłupiałam powiem wam :no: jutro mam znów sie pokazac :-( biedaczek mały chyba zasnął po walce bo musiałam mu smecte na siłe wcisnąć :-(

Agawa - zdrówka dla Mikołajka - moim zdaniem zastrzyki są lepsze bo oszczędzą żołądek i szybciej zadziałają
Ilaria - ja mam taką piaskownicę - kupiłam 3 lata temu na allegro :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYMKA Z OKAZJI URODZIN :-)

reklama
Do góry