reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Łoj gorąco , gorąco...:tak:
A mnie dziś naszło i przy garach od rana stoję:baffled:. Bigosik gotuję:-p.

Oprócz gorąca u nas wszystko ok:tak::-).
Zadomawiamy się. Chodzimy na spacerki. Śpimy do 9 , 10, bo tak tu cicho:baffled:.

A ile much w domku mamy? Przynajmniej nie czujemy się samotnie.:-p

-j- :-D:-D

martha1 mnie slonce swieci w okno wiec wiem ile jest stopni :-p 38stC bylo rano w słońcu :tak: teraz w cieniu jest 31StC :sorry2:

jezyk Maciek dzis w smaej pieluszce siedzial a i tak sie z niego lało :dry::no: juz nie moge sie doczekac weekendu i siedzenia w zacisznej dolince gdzie jest sporo cienia i przyjemny chlodek jak sie go dobrze znajdzie pod drzewkiem :-D upaly w miescie mnie załamuja :wściekła/y:

U mnie jest jakies 15-17 stopni :-D:-D:-D
zapraszam do mnie na koktajl owocowy ;-)
hmm... koktajl owocowy powiadasz;-)..... a truskawecki masz?......;-)bo jak by co to wiesz zawsze to tylko 150km:-D:-D:-D

Zadomawiamy się. Chodzimy na spacerki. Śpimy do 9 , 10, bo tak tu cicho:baffled:.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Och zazdroszczę Wam domków, dolinek, lasów. My w samym centrum miasta, choć na szczęście dziś dużo chłodniej. A wczoraj Weronisia pierwszy raz moczyła stópki w morzu :tak: Woda była ciepła, bo deszczyk lekko padał :tak: więc nawet się nie przestraszyła, nie cofnęła stópek.

J .... kochana ..jak milo Cie widziec radosną :-D:-D:-D
Twoj slynny bigos ..mniam, mniam :-p;-)
Buziolki !!!

reklama
U mnie jest jakies 15-17 stopni :-D:-D:-D
zapraszam do mnie na koktajl owocowy ;-)
ja tez będę wieczorem koktail robić..z truskaweczek:tak:
a w domu to mam sajgon..moja 5letnia chrześnica na wakacje przyjechała..juz mi ręce opadają..jak nie Blanka coś chce to Jula:sorry2: nad drugim dzieckiem to się chyba sto razy zastanowie:-p padam na twarz...a dopiero jest od południa:baffled:

Do góry