reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziękuję serdecznie:)pierwszy raz jestem na forum i niestety jeszcze się mieszam ale mam nadzieję ,ze jeszcze trochę i bedzie ok:)

Ostatnia edycja:
Nadineczko ja własnie pracuje w Woli:tak:tzn teraz na zwolnieniu jestem-cos nas łaczy he he.A co do brzuszka to mi własnie tez najpierw talia zanikła a teraz troszke od dołu rosnie:tak::-):-):-):-)

jaki ten świat mały:-) codziennie mam przed oczami te cudne wzory na rajstopkach i skarpetkach i już nie mogę się doczekać jak będę w nie wciskać bobaska :-)

Witajcie:)
Również zostanę styczniową mamą. Maleństwo ma przyjść na świat wg mojego lekarza 30 stycznia:) Wszystkim dziewczynom gratuluję:)

gratulacje :-) na początku też byłam tu zielona ale z czasem załapiesz o co biega:tak:

Dziewczyny ratunku co można dziecku w prezencie na chrzest kupić?
Moja bratanica w niedzielę na chrzciny i nie mam pojęcia co jej kupić. Chcieliśmy kupić krzesełko do karmienia,ale mi piszą, że niepotrzebne, więc pewnie ktoś inny kupuje. Z huśtawki niedługo wyrośnie, zresztą i tak preferuje swój ukochany leżaczek.
Myślałam nad Szczeniaczkiem Uczniaczkiem z Fisher Price ale już sama nie wiem... Mała ma 4 miesiące, więc w sumie taka zabawka by jej starczyła na troszkę. Pojęcia nie mam co kupić :szok:

mi już wszędzie, ale zaczął od góry tzn talię mi wcięło:-) a jakiś czas temu zauważyłam, że nad włoskami mi zaczyna wybrzuszać no i już prawie nie mam fałdek, bo tak to miałam trzy typowo tłuszczykowe fałdki, a teraz się zaczęły się rozciągać:-) tylko nie chcę myśleć co będzie później po wszystkim:-(

Mi zaczął się od dołu się wybrzuszać - tuż nad "ogrzewaniem", a teraz ciagnie w górę lekko. Moje fałdki tluszczykowe też znikają:) Zaczynam się zastanawiać jak ja będę się ze soba czuła coraz grubsza i mniej kształtna. Na razie obserwuję i myślę co to będzie.. wszystko fajnie, ale jednak ciężko się na siebie patrzy.

BlackWizard: może matę edukacyjną?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pewnie ciuchów i zabawek maja pod dostatkiem, to może coś na później, jak to dziewczynka to jakaś biżuteria - łańcuszek, kolczyki. Przychodzi mi do glowy jeszcze np. komplet książeczek-bajek dla najmłodszych, jakieś fajne ramki na zdjęcia, tudziez album taki elegancki jak ślubne, pewnie z okazji chrztu tez coś takiego jest. Więcej pomysłów nie mam, bo moja bratanica to ma juz 11 lat, więc wypadłam z rynku dzieci:)

Do góry