reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Gosiu znajoma zero stresu, za to przyszły tatuś i mój T. doprowadzali nas do łez tak się denerwowali:-D Przyszły tatuś pewnie tam padnie na porodówce ;-)

Nadineczko jak pracowalm to mi sie te wzorki i kolory po nocach sniły tyle tego mi sie przez rece przewijało.Akurat pracowalam glównie na najmniejszych rozm i dziwiłam sie jakie to malenkie,a juz niedługo swojemu dzidziolkowi bede takie malutkie rajstopki zakładac:-):-):-):-):-)

Właśnie dostałam sms-a od koleżanki, że też wchodzi z nimi na porodówkę, bo przyszły tatuś zapomniał języka w gębie i jest totalnie oszołomiony :-D:-D:-D Ech faceci,niby twardziele, a przy porodzie wszystko wychodzi ;-)

Właśnie dostałam sms-a od koleżanki, że też wchodzi z nimi na porodówkę, bo przyszły tatuś zapomniał języka w gębie i jest totalnie oszołomiony :-D:-D:-D Ech faceci,niby twardziele, a przy porodzie wszystko wychodzi ;-)
Mój to pewnie zemdleje jak tylko próg porodówki przekroczy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gdy byłam w pierwszej ciąży w 8m-cu to byłam zmuszona wyrwac zeba i wyobrazcie sobie ze moj mąż prawie zendlał przy wyrywaniu zęba a przy porodzie był twardy od samego początku do końca naprawde spisał sie na medal nie wymiekł i gdzie tu logika :szok::szok::szok:teraz moj mąż chce mi wynajac sale poporodowa bo po 1 porodzie został wywalony do domu o 3 nad ranem, a tak będzie z nami caly czas:sorry2:

reklama
Ja na chrzciny mojemy chrześniakowi kupiłam krzesełko do karmienia, poza tym dostał szczeniaczka-uczniaczka z którego był bardzo zadowolony :-), inni dawali głównie kaskę.

Dziewczyny czy dużo już przytyłyście ?? bo ja jestem lekko przerażona bo przytyłam już 3,5 kg a to dopiero początek, to wszystko przez mój ogrooooooomny apetyt

Do góry