reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13X13 my tez bardzo tesknimy za Toba !!!!!! Mam nadzieje ze internet szybko bedziesz miec..... bo Twoich postów nam brakuje.... Widze ze masz co robic praca,siłka,zakupy- kobita pracujaca

Lenka29 ja własnie tez mialam w dniu slubu dostac miesiaczke dlatego zaczelam brac antykoncepcyjne tabletki.

Gosiak84 oj..... uwazaj na siebie ,staraj sie nie denerwowac , zebys znów w szpitalu nie wyladowala !

Iza30 co za wiesci .... CÓRECZKA !!!! GRATULACJE !!!!:-)

Gabrysiaa mam nadzieje ze synus juz ma sie lepiej ...Zdrówka zycze !

Selenko cuuuudna ksiezniczka z tej Twojej Madzi !!!!!:tak:
Jeszcze raz Ci ogromnie gratuluje !!!!!

Syla28 .... caly czas trzymam kciuki !

Edytko mam nadzieje ze szybciutko minie ten czas zabiegany i bedziesz miała wiecej czasu dla siebie!!!
Miło wogole ze sie odezwałas.....bo wiesz ze Twoich postów nam brakuje ale bedziemy czekac !!!!!
Co do prawka maz ma egzamin 25 sierpnia, tazke czekam na ten dzien.

Ola15.... Dla Twojego Aniołka (*)...Trzym sie :-(

Gloria ciesze sie ze sprawy z chrztem masz juz zalatwione :-)

KasiekKm .... jeszcze raz Ci ogrromnie gratuluje
Marcel to malutki i przystojny ksiaze ;-)

Wróbelek.... Igorka masz przeslicznego i ile włosków ma.....słodziutki :-)

Ola81 zgadalas czas spedzałam ze swoim...takze mam nadzieje ze mam wybaczone ze mnie nie było !:tak:

Pati ciesze sie ze sie nie poddajesz i bedziesz dalej walczyła.Pisalam do Ciebie na gg ale nie wiem czy dotarło.

Agnieszkoa0240 sliczne brzusio .....:-)

Ehhh wybaczcie mi ale nie nadrobie wiecej
Wszytskie niewymienione dziewczyny pozdrawiam i zycze miłego wieczorku i usmiechu

reklama
Gosia ... tak mi przykro Dla Twojego Aniolka (*)....
Wierze ze 3 miesiace czekania wydaje sie nie skonczenie długim czasem ale najwazniejsze jest by dojsc do siebie i porobic pare badanek by znow sie"to" nie powtorzyło..... Dasz rade
Zycze Ci duzo sił i mam nadzieje ze zostaniesz znami......
Zawsze mozesz liczyc na nasze wsparcie

Hej Carri :-) Witam się, co za pogoda w Trójmieście, raz słońce, raz wielki deszcz, jak w życiu ;-) R jedzie do Niemiec, był też tydzień temu, boję się tej pustki. Często marudzę, że mógłby gdzieś wyjechać, że byłoby trochę spokoju :-p a jak wyjeżdża to taka przerażająca cisza.

gosia:) dla twojego aniolka
[*]trzymaj sie cieplutko ja tez teraz czekam na staranka i dluzy sie strasznie widuje na ulicy dziewczyny z brzuszkiem to odrazu smutno sie robi:(ale trzeba myslec ze za drugim razem sie uda chodz strach bedzie duzy.

Cześć Dziewczyny.
Gosiu bardzo mi przykro (*)
She - pisząc że duży usypia malego -miałam na myśli męża - węża, który usypia naszegoo synka :tak: - ale masz rację - sama radość mieć taki skarb w domu, no i mam nadzieję, że się nie popsuje z wiekiem;-)

A Leonowi już lepiej, dziękuję.Noc była kiepska 40 stopni temperatury, ale teraz bryka...
Ja byłam dziś u gina...eh szkoda gadać, znowu jakieś zapalenie nowe, pozostałości po zapaleniu w ciąży (starym), szyjka jak to nazwał "cała popękana ", ropa i ogólnie niewesoło.:angry: :baffled: w czwartek mam jechac na pobranie posiewu z kanału szyjki, bo on nie pobiera...no ręce opadają - ale będę jeździć bo postanowiłam podstawowe badania wykonywać na NFZ - tyle już wydałam kasy na prywatnych i nic dobrego z tego nie wyszło...
dorotasochacka- a co za badania robiłaś?

też mi coś dziś pod górkę ze wszystkim idzie...

No i jestem...

Gabrysiaaa wspolczuje Ci...... Wierze ze jest CI NIE wesolo ale jak trzeba sie leczyc no to rady nie ma....Bo zdrowko najwazniejsze !!
No tak badania gdyby wszytsko robic prywatnie to chyba bysmy sie zrujnowali, ja tez czasem wole poczekac w kolejce choc nie lubie tego niz placic
Taka nasza sluzba zdrowia ...ehh:dry:

Kingus ...ciesze sie ze dobrze sie czujesz ....Jak jest zbyt ciepło to lepiej zostan w domku :cool2:

Lenka no tak czasem te zielonko swiatełko to dlugiiii okres ale nie ma innego wyjscia ja czekac :-)

Sonitko wierze Ci ze Ci bedzie smutno bez meza, ale jak musi jechac to nic na to nie poradzisz...Bedziesz tesknic ale potem jak przyjedzie maz .... to zobaczyszjak pieknie bedzie:-)

Mialyscie tez takie bole podczas pierwszej @?
Stres jest najgorszy. Ja pierwszą @ po poronieniu miałam łagodną. Ale drugą tragicznie bolesną.
Witajcie dziewczyny - mialam nadzieje, ze nie trafie na ten watek ale wizyta dzisiajk u gina byla smutna - ciaza obumarla - jutro ide do szpitala i bedzie zabieg - kurcze i teraz znow czekac przynajmniej trzy miesiace na staranka...
Bardzo mi przykro. Dla Twojego Aniołka
[*]

Carri jestes wytłumaczona.

Agatko wracaj , wracaj do nas jak najszybciej....

Asiu słonko a Ty gdzie jesteś.

Ja siedze w domu z zapaleniem pęcherza. Niestety na antybiotyku :-(

reklama
Do góry