13X13 my tez bardzo tesknimy za Toba !!!!!! Mam nadzieje ze internet szybko bedziesz miec..... bo Twoich postów nam brakuje.... Widze ze masz co robic praca,siłka,zakupy- kobita pracujaca
Lenka29 ja własnie tez mialam w dniu slubu dostac miesiaczke dlatego zaczelam brac antykoncepcyjne tabletki.
Gosiak84 oj..... uwazaj na siebie ,staraj sie nie denerwowac , zebys znów w szpitalu nie wyladowala !
Iza30 co za wiesci .... CÓRECZKA !!!! GRATULACJE !!!!:-)
Gabrysiaa mam nadzieje ze synus juz ma sie lepiej ...Zdrówka zycze !
Selenko cuuuudna ksiezniczka z tej Twojej Madzi !!!!!
Jeszcze raz Ci ogromnie gratuluje !!!!!
Syla28 .... caly czas trzymam kciuki !
Edytko mam nadzieje ze szybciutko minie ten czas zabiegany i bedziesz miała wiecej czasu dla siebie!!!
Miło wogole ze sie odezwałas.....bo wiesz ze Twoich postów nam brakuje ale bedziemy czekac !!!!!
Co do prawka maz ma egzamin 25 sierpnia, tazke czekam na ten dzien.
Ola15.... Dla Twojego Aniołka (*)...Trzym sie :-(
Gloria ciesze sie ze sprawy z chrztem masz juz zalatwione :-)
KasiekKm .... jeszcze raz Ci ogrromnie gratuluje
Marcel to malutki i przystojny ksiaze ;-)
Wróbelek.... Igorka masz przeslicznego i ile włosków ma.....słodziutki :-)
Ola81 zgadalas czas spedzałam ze swoim...takze mam nadzieje ze mam wybaczone ze mnie nie było !
Pati ciesze sie ze sie nie poddajesz i bedziesz dalej walczyła.Pisalam do Ciebie na gg ale nie wiem czy dotarło.
Agnieszkoa0240 sliczne brzusio .....:-)
Ehhh wybaczcie mi ale nie nadrobie wiecej
Wszytskie niewymienione dziewczyny pozdrawiam i zycze miłego wieczorku i usmiechu
Lenka29 ja własnie tez mialam w dniu slubu dostac miesiaczke dlatego zaczelam brac antykoncepcyjne tabletki.
Gosiak84 oj..... uwazaj na siebie ,staraj sie nie denerwowac , zebys znów w szpitalu nie wyladowala !
Iza30 co za wiesci .... CÓRECZKA !!!! GRATULACJE !!!!:-)
Gabrysiaa mam nadzieje ze synus juz ma sie lepiej ...Zdrówka zycze !
Selenko cuuuudna ksiezniczka z tej Twojej Madzi !!!!!

Jeszcze raz Ci ogromnie gratuluje !!!!!
Syla28 .... caly czas trzymam kciuki !
Edytko mam nadzieje ze szybciutko minie ten czas zabiegany i bedziesz miała wiecej czasu dla siebie!!!
Miło wogole ze sie odezwałas.....bo wiesz ze Twoich postów nam brakuje ale bedziemy czekac !!!!!
Co do prawka maz ma egzamin 25 sierpnia, tazke czekam na ten dzien.
Ola15.... Dla Twojego Aniołka (*)...Trzym sie :-(
Gloria ciesze sie ze sprawy z chrztem masz juz zalatwione :-)
KasiekKm .... jeszcze raz Ci ogrromnie gratuluje
Marcel to malutki i przystojny ksiaze ;-)
Wróbelek.... Igorka masz przeslicznego i ile włosków ma.....słodziutki :-)
Ola81 zgadalas czas spedzałam ze swoim...takze mam nadzieje ze mam wybaczone ze mnie nie było !

Pati ciesze sie ze sie nie poddajesz i bedziesz dalej walczyła.Pisalam do Ciebie na gg ale nie wiem czy dotarło.
Agnieszkoa0240 sliczne brzusio .....:-)
Ehhh wybaczcie mi ale nie nadrobie wiecej
Wszytskie niewymienione dziewczyny pozdrawiam i zycze miłego wieczorku i usmiechu