Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Ja tez uwazam, ze nr 3 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej fakt bo Kubus jest podziebiony troszke tak??? kurcze bidulko Ty nasza. Gdybysmy mieszkaly blizej to bym ci normalnie te wode donioslaTygrysku przez ten deszcz nie wiem czy mogę małego targać do sklepu. Nie chce mu jeszcze zaszkodzić. Mleczko naszczęście z cycusia ale jak ja nie piję, to mleczka mało. A jeszcze jakaś baba od inwestycji do mnie wydzwania i chce dzisiaj przyjść. Wrrrr! A ja głupia niezabardzo umiem odmawiać.
A Kubuń też tak języczek fajnie wysuwa i minki robi boskie, oczka mruży i tym jezykiem międli.![]()
Koło 16 juz ta woda ma być, tzn dopiero o 16.Dziendobry :-)
STO LAT DLA MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie tez boli kregoslub i wlasnie sczegolnie okolice wklucia po znieczuleniu
WszystkieTylko te, co w ciazy nie maja
Wpolczuje !!! A kiedy Wam znow wlacza??
U nas nocka superasna, przed chwila wstalismy:-) A wczoraj moj maz kupil malemu...... nocnik! Myslalam, ze go zabije smiechem. Ach faceci.... No, ale nocnik fajowy, grajacy, swiecacy i gadajacy, wiec Oskar zachwycony, przez najblizszy rok posluzy jako zabawka![]()
kochany tygrysie ty....ojej fakt bo Kubus jest podziebiony troszke tak??? kurcze bidulko Ty nasza. Gdybysmy mieszkaly blizej to bym ci normalnie te wode doniosla
Kana postukaj malutkiej łyżeczką ... moze tam juz jest ząbekAgacia ja tez gratuluje....przepraszam,ale sie zapomniałamu nas tez widac niby jakies kropczki dwie na dole na dziąsełku....ale czy to to..zobaczymy...ja mam cały czas wrazenie,ze MARI wychodzi u góry po prawej stronie.....bo nawet jak gryzie cos gumoego to taki dziwny dzwiek jest....
a metalowa czy platikowa?????????????Kana postukaj malutkiej łyżeczką ... moze tam juz jest ząbek![]()
Jak postukałam plastikowa to było czuc twarde i haczyło a metalową wzięłam i skukało. Wiec zajrzałam a tak malutki ząbek .a metalowa czy platikowa?????????????
Agaciu a wiec i my gratulujemypierwsze koty za ploty
Lilac nie zazdroscimy braku wody
ale za to tym ktorzy maja piekna pogode to strasznie ale to strasznie zazdroscimy;-);-)tutaj tak ni jak:--(
najwazniejsze....
najlepszejszego dla Maksia
Tygrysku jak tam Twoje kartony i pudla,gotowe?