reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku przez ten deszcz nie wiem czy mogę małego targać do sklepu. Nie chce mu jeszcze zaszkodzić. Mleczko naszczęście z cycusia ale jak ja nie piję, to mleczka mało. A jeszcze jakaś baba od inwestycji do mnie wydzwania i chce dzisiaj przyjść. Wrrrr! A ja głupia niezabardzo umiem odmawiać.

A Kubuń też tak języczek fajnie wysuwa i minki robi boskie, oczka mruży i tym jezykiem międli.:-D
ojej fakt bo Kubus jest podziebiony troszke tak??? kurcze bidulko Ty nasza. Gdybysmy mieszkaly blizej to bym ci normalnie te wode doniosla

Dziendobry :-)
STO LAT DLA MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie tez boli kregoslub i wlasnie sczegolnie okolice wklucia po znieczuleniu:dry:

Wszystkie:tak: Tylko te, co w ciazy nie maja:-D

Wpolczuje !!! A kiedy Wam znow wlacza??

U nas nocka superasna, przed chwila wstalismy:-) A wczoraj moj maz kupil malemu...... nocnik! Myslalam, ze go zabije smiechem. Ach faceci.... No, ale nocnik fajowy, grajacy, swiecacy i gadajacy, wiec Oskar zachwycony, przez najblizszy rok posluzy jako zabawka:-D:-D
Koło 16 juz ta woda ma być, tzn dopiero o 16.
Natalka - ale ten nocnik jest superasty. My mamy taki zwykły z melodyjką bez bajerów ale dupcia Kuby tam wpada i jeszcze nie siedzi więc nocniczek musi poczekać.
A w ogóle zapomniałam :zawstydzona/y:

Sto latek dla Maksia!

Agacia ja tez gratuluje....przepraszam,ale sie zapomniałam :zawstydzona/y::sorry2: u nas tez widac niby jakies kropczki dwie na dole na dziąsełku....ale czy to to..zobaczymy...ja mam cały czas wrazenie,ze MARI wychodzi u góry po prawej stronie.....bo nawet jak gryzie cos gumoego to taki dziwny dzwiek jest....
Kana postukaj malutkiej łyżeczką ... moze tam juz jest ząbek :tak:

Agaciu a wiec i my gratulujemy:tak::tak:pierwsze koty za ploty:tak::tak:
Lilac nie zazdroscimy braku wody
ale za to tym ktorzy maja piekna pogode to strasznie ale to strasznie zazdroscimy;-);-)tutaj tak ni jak:-:)-(

najwazniejsze....

najlepszejszego dla Maksia:tak::tak:

Tygrysku
jak tam Twoje kartony i pudla,gotowe?

reklama
Agaciu a wiec i my gratulujemy:tak::tak:pierwsze koty za ploty:tak::tak:
Lilac nie zazdroscimy braku wody
ale za to tym ktorzy maja piekna pogode to strasznie ale to strasznie zazdroscimy;-);-)tutaj tak ni jak:-:)-(

najwazniejsze....

najlepszejszego dla Maksia:tak::tak:

Tygrysku
jak tam Twoje kartony i pudla,gotowe?

hmm mam jakies 80% rzeczy w kartonach porozstawianych po calym mieszkaniu , nie mam gdzie sie ruszyc brakuje mi miejsca dostaje powoli kalustrofobii:szok::szok::szok::szok::szok: a te 20% to nie wiem kiedy spakuje:no::no::no: brak mi weny do pakowania a musze wszystko juz na piatek miec na tip top pozaklejane:nerd::nerd::nerd::nerd: ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry