Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pięknie dziękuję za kciuki 
) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D 

Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem 

a co do tego 2 trymestru to w mojej ksiazce o ciazy, ktora dostalam od M jest napisane ze 14 albo 15 (z tego co pmietam) tydzien jest poczatkiem 2 trymestru...
wiec juz sama nie wiem![]()

Dziewczyny dużo Wam urosły piersi?! ja sie strasznie tego zjawiska heheboję..bo ja juz przed ciąża nosiłam rozmiar 70 E-F..także nie chciałabym już miec większych a dodam że waże 55kg i jestem malutka 1,63 i sie boje ,że zamiast brzuszka bede miała za dużo na górze..lekarz mi powiedział,że nie koniecznie muszą się powiększyc ale mnie strasznie bolą.,nie mogę nawet na nich leżec i sa strasznie twarde!:-(
to ja się również dołączam do Was lutóweczkimój termin to 20 luty, więc jeszcze trochę przed nami
))
No to się meldujęPięknie dziękuję za kciuki
Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D
Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem