Myszqa
Fanka BB :)
My dziś z Jasiem idziemy pierwszy raz na basen. Zobaczymy czy mu się spodoba. Jak tak to już mój M. nie będzie miał wyjścia i raz w tygodniu bedzie musiał nas zawieźć na zajęcia na basenik.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja też od jakiegos czasu śpi tylko na boczku;-)
mój też nie jest fanem brzuszka, ale ostatnio muszę przyznać, że nieźle mu wychodzi, nawet chwile sie pobawi, posięga po zabawkę, a w nocy z kolei bardzo mu się uwidziało spanie na boczku
Nie mogę rozgryźć czemu ona tak się boi tych skarpetekAga u nas to samo z tymi skarpetkamiwściekała się dotąd az je sobie sama zdjęła
![]()
Ja pracuję od 20 kwietnia, bo wtedy skończył mi sie macierzyński.A tak wogole to ile z Was juz pracuje, a te co nie pracuja kiedy wracaja??
Fajnie, przynajmniej będziesz spokojniejsza i Mary zdąży sie zaaklimatyzowaćBo tu jest tak,ze pierwsze dwa tyg rodzic jest z dzieckiem razem w zlobku...![]()
Oj pracusiu, od rana już zakasane rękawki;-)Dzień doberek
Ja już sałatkę i ciasto dla mamusi zrobiłam dlatego tak pózno się melduję. A dzisiaj wogóle mnie nie będzie bo mam mężowego wkońcu w domu no a potem gości tak więc miłej sobotki kochane.
Tygrysku, wszystkiego najlepszego z okazji imienin![]()
Dla Ciebie Olcia też oczywiscie najserdeczniejsze życzonkatak się dołączacie do tych życzeń moich dla Tygryska, dołączacie, a ja też mam imieninki, bo my tak samo na imię mamy. FOCH![]()
Moja urodziła sie z ciemnymi i wytarło jej sie tylko troszkę z tyłu na główce, ale już odrosły i też zauważyłam ze z dnia na dzień coraz gęstsze się robią, ale nadal ciemneacha, dziewczyny, moje dziecko urodziło się z długimi czarnymi włoskami, później one się wytarły i zaczęły rosnąć nowe, takie jasne i ja codziennie nie mogę się napatrzeć na te jego włoski, co dzień jest ich więcej i więcej![]()
Powodzonka, napewno będzie superMy dziś z Jasiem idziemy pierwszy raz na basen. Zobaczymy czy mu się spodoba. Jak tak to już mój M. nie będzie miał wyjścia i raz w tygodniu bedzie musiał nas zawieźć na zajęcia na basenik.:-)
A my mamy za tydzień w niedziele chrzest Jasiowy
Stale nam się powiększa lista gościa robimy w restauracji więc i koszty idą w górę.
Kurde zaraz złożę kartkę na pół i obetnę - kto zostanie na liście - ma farta :-)