reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:angry::angry::angry:
Tygrysie nie wiesz przypadkiem czy w ciazy nie jestem...na basenie nie bylam:no::no:

lo matko kolejna w ciazy:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D poczekaj zaraz sprawdze tylko musze powrozyc z fusow!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::oo::oo::oo::oo:

Witam z ranka :-)

Spóźnione życzonka dla świętujących wczoraj-tygryska i Ollcii :-)

Nie tylko Wy, u nas też brak zębolków...

landryneczko, ja zawsze karmię Małego jak do kogoś idziemy w foteliku samochodowym :-) A tak przy okazji-jak będziesz w Polsce, to odezwij się do mnie (numer masz w liście kontaktów-wiesz gdzie...), bo ja będę w sierpniu w Kielcach i mogłybyśmy się spotkać :-)

A co do spotkanka z tygryskiem, nikado i mam nadzieje z lilac :-) to może umówimy się na jiś spacerek 18 lub 19. Tylko jeśli 18, to po południu :-)

100 latek dla Inanki, Zosi i Jasia. Buziaczki Maluszki.

postaralabym sie na 18 wygrzebac z mieszkania z pomiedzy kartonow:-D:-D:-D

a tak wogule to jestem taka dumna z siebie skrecilam sama szafeczki nocne:-D:-D:-D:-D zdolny tygrys hehhe:-D:-D:-D:-D

dobra ide dalej was nadrabiac..........................

Witam niedzielnie
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki iZosieńki oraz przystojniaka Jaśka , :biggrin2::tak::tak: :biggrin2::biggrin2:zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*
Takie śliczne życzonka, ze sie dołączam

A my wczoraj z Mamusią spędziłyśmy suuper popołudnie:tak: I nawet mi włoski umalowała a no i oczy też:-p;-):tak:
No to super, widzę że masz swoją prywatną stylistkę;-)

hej melduje sie ze zyjeeeeeeeeeeeeeeee jeszczeeeeeeeeeeeee
Bardzo mnie to cieszy;-)

moj spal 2.5 ale wlasnie wstal i ja znikam przygotowywac sie do wyjazdu
ciaoooooo
odezwe sie jak wrocimy z rzymu czyli we wtorek buziaczki
Ciao, udanego wyjazdu

Kochanieńkie ostatnio mam problemy z nadrabianiem zaległosci wybaczcie:zawstydzona/y: skonczyłam na piątku, moze teraz cosik nadrobie, jesli mezulo pozwoli, bo ostatnio obowiazki małzenskie chce nadrabiac:szok::zawstydzona/y::-Dalbo sam mi kompa wywłaszcza jak nie on to Tomek i tak w koło

reklama
Nie przejmuj się Mopku, ja też ostatnio nie nadążam ;-)
A tak w ogóle to witam się niedzielnie. Wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, dzieciaki szalały i nie chciały wracać do domu. Zjechaliśmy dopiero o 22.30 :szok: Ale za to dzisiaj cała rodzinka spała prawie do dziewiątej:-D A dziś goście u nas i teraz dopiero przywlekłam się na bb ;-)

Do góry