reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
hej melduje sie ze zyjeeeeeeeeeeeeeeee jeszczeeeeeeeeeeeee
tygrysek82
Tygrysie nie wiesz przypadkiem czy w ciazy nie jestem...na basenie nie bylam![]()
lo matko kolejna w ciazy

Witam z ranka :-)
Spóźnione życzonka dla świętujących wczoraj-tygryska i Ollcii :-)
Nie tylko Wy, u nas też brak zębolków...
landryneczko, ja zawsze karmię Małego jak do kogoś idziemy w foteliku samochodowym :-) A tak przy okazji-jak będziesz w Polsce, to odezwij się do mnie (numer masz w liście kontaktów-wiesz gdzie...), bo ja będę w sierpniu w Kielcach i mogłybyśmy się spotkać :-)
A co do spotkanka z tygryskiem, nikado i mam nadzieje z lilac :-) to może umówimy się na jiś spacerek 18 lub 19. Tylko jeśli 18, to po południu :-)
100 latek dla Inanki, Zosi i Jasia. Buziaczki Maluszki.
postaralabym sie na 18 wygrzebac z mieszkania z pomiedzy kartonow

a tak wogule to jestem taka dumna z siebie skrecilam sama szafeczki nocne

dobra ide dalej was nadrabiac..........................
pyciolek87
Mama Alexa:*
Brzydka czcionka![]()
nooo zapodaj cos nowego....
TYGRYSIE dasz rade....zawsze mozesz na biezaco czegos z kartonow szukac....zaoszczedzisz na meblach

L
landryneczka_1982
Gość
moj spal 2.5 ale wlasnie wstal i ja znikam przygotowywac sie do wyjazduMoje dziecko spi juz 1,5hJakbym wiedziała to połozylabym sie z nią
![]()
ciaoooooo
odezwe sie jak wrocimy z rzymu czyli we wtorek buziaczki
blizniaki2000
Witam niedzielnie
Takie śliczne życzonka, ze sie dołączamWszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki iZosieńki oraz przystojniaka Jaśka ,![]()
zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*
No to super, widzę że masz swoją prywatną stylistkę;-)A my wczoraj z Mamusią spędziłyśmy suuper popołudnieI nawet mi włoski umalowała a no i oczy też
;-)
![]()
Bardzo mnie to cieszy;-)hej melduje sie ze zyjeeeeeeeeeeeeeeee jeszczeeeeeeeeeeeee
Ciao, udanego wyjazdumoj spal 2.5 ale wlasnie wstal i ja znikam przygotowywac sie do wyjazdu
ciaoooooo
odezwe sie jak wrocimy z rzymu czyli we wtorek buziaczki
Kochanieńkie ostatnio mam problemy z nadrabianiem zaległosci wybaczcie
skonczyłam na piątku, moze teraz cosik nadrobie, jesli mezulo pozwoli, bo ostatnio obowiazki małzenskie chce nadrabiac

albo sam mi kompa wywłaszcza jak nie on to Tomek i tak w koło

reklama
pytia
Nie przejmuj się Mopku, ja też ostatnio nie nadążam ;-)
A tak w ogóle to witam się niedzielnie. Wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, dzieciaki szalały i nie chciały wracać do domu. Zjechaliśmy dopiero o 22.30
Ale za to dzisiaj cała rodzinka spała prawie do dziewiątej
A dziś goście u nas i teraz dopiero przywlekłam się na bb ;-)
A tak w ogóle to witam się niedzielnie. Wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, dzieciaki szalały i nie chciały wracać do domu. Zjechaliśmy dopiero o 22.30