reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

bo ostatnio obowiazki małzenskie chce nadrabiac:szok::zawstydzona/y::-D

no takiej to dobrze:-D:-D:-Dmam nadzieję, że i mój cos dzisiaj ponadrabia:-Dbo tak ostatnio ciężko pracował, że wracał i od razu padał

Nie przejmuj się Mopku, ja też ostatnio nie nadążam ;-)
A tak w ogóle to witam się niedzielnie. Wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, dzieciaki szalały i nie chciały wracać do domu. Zjechaliśmy dopiero o 22.30 :szok: Ale za to dzisiaj cała rodzinka spała prawie do dziewiątej:-D A dziś goście u nas i teraz dopiero przywlekłam się na bb ;-)

impreza za imprezą, super,oj ja też bym się pogościła, bo u nas pustki ostatnio:tak:

reklama
Kanuś dziękujemy za avatarka :-)

I Jaś dziękuje cioteczkom za życzonka.

Wczorajszy basen super!!!!! Jasiul zachwycony.
A dziś bylismy na grillu u mojej mamci i odpoczęłam troszkę i połaziłam boso po trawce :-D

Witam i ja

Wszystkiego najlepszego dla nszych kochanych solenizantów;-)

ja dzisiaj wpadłam na genialny pomysł:angry:, zachciało mi się placki ziemniaczane piec w takim upale:zawstydzona/y:, ale za to jakie pyszne mi wyszły.... ledwo chodze:-D:-D:-D

No i udało sie co nieco nadrobic :-):-)

:szok::szok:

Strzez sie na tym basenie:-D:-D:-D

Mopek na basenie:szok::szok::szok:
Mopek w ciazy????:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Tygrysie,Ty powinnas cos wiedziec;-):-D:-D:-D..

Czy ktos juz widzial Mopinke,ta w ciazy:-D:-D??

Tygrysku ja zupełnie nieswiadoma tego faktu, ale skoro tak mówisz :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

a tak apropos tego basenu piątkowego to totalna porazka ja tam poszłam z sasiadką jej synem Tomka kolega i z Tomkiem i Patusia miała zostac ze znajoma a ja z chłopakami na basenik zeby troszke ta galarete na ciele pospalac
no i została widziałam je przez szybe wszystko było oki ( sasiadka czesto ja widuje na rekach ja nosiła itp od urodzenia prawie) my sobie pływalismy gosia wzieła mała do wozka zeby przysnełąla a ja pod preysznic bo akurat 45 min sie skonczyło patrze nagle wpadaja do mnie Pati wrzask taki z zanoszeniem, przez szum wody i to pomieszczenie nieznane, nie dawała sie uspokoic, musiałam mokra wyjsc do recepcji w samym kostiumie, zeby ja uspokoic i tak wrzeszczała 15 min przynajmniej, szokk ona sie ptrzestraszyła ze mnie nie ma, nie miałam pojecia ze tak zareaguje:no::no::no::no::no::no::szok::szok::szok::szok::szok:

Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe:-D:-D:rolleyes::rolleyes::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: i nie wiem czy to ta slawna 3 dniowka czy ma alergie na syropek truskawkowy:szok::szok::szok::szok: normalnie caly w ciapki:no::no::no::no::no:
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach heheh:-D:-D:-D troche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest:-D:-D:-D:-D

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)
Super ze przeprowadzke masz juz za soba no i ze necik działa :tak:
reszta pomalutku :tak:a z zebolami to tak juz bywa super ze juz 2 wylazły
zawsze to o 2 mniej Hej :-D

czy wasze dzieci tez tak przerazliwie placza jak im sie zabierze cos... np kartke ktora drze:confused: ja malemu hccialam teraz tylko otworzyc pudelko i rykkk taki ze szok :szok::szok:

Tak tak jak jej czegos nie dam to musze znalezc szybko cos super interesujacego na wymianke:sorry2::sorry2:

Kaju ten Tomka wyjazd bez mszy i ksiezy :-D za to z kumplem z którym miał jechac na ta odwołana kolonie ;-)jego mama zanlazła i zadzwoniła do mnie i jadą razem na 3 tyg od 31 lipca

Ostatnia edycja:
No i jeszcze zapomniałam o solenizantach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

100 latek maluszki kochane :tak::tak::tak:

Dla ollci i Tygryska spoznione zyczonka imieninkowe
i buziaki:happy2::happy2::happy2::happy2:

A tak w ogóle to witam się niedzielnie. Wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, dzieciaki szalały i nie chciały wracać do domu. Zjechaliśmy dopiero o 22.30 :szok: Ale za to dzisiaj cała rodzinka spała prawie do dziewiątej:-D A dziś goście u nas i teraz dopiero przywlekłam się na bb ;-)
Pytia Słonce super, ze masz okazje do spotkan ze znajomymi i wogóle fajny humorek, przynajmniej naladujesz akumulatorki bo te choróbska, szpitale itp w zimie dały Ci w kosc na pewno:tak:to trzymam kciuki zebys miała jak najwiecej takich atrakcji ;-)byle troszke go na bb zostało i sobie tez tego zycze:-D:-D

Kochanieńkie ostatnio mam problemy z nadrabianiem zaległosci wybaczcie:zawstydzona/y: skonczyłam na piątku, moze teraz cosik nadrobie, jesli mezulo pozwoli, bo ostatnio obowiazki małzenskie chce nadrabiac:szok::zawstydzona/y::-Dalbo sam mi kompa wywłaszcza jak nie on to Tomek i tak w koło
Basen + obowiazki malzenskie- Mopek na 100 bedzie w ciazy:tak::tak:

Kanuś dziękujemy za avatarka :-)

I Jaś dziękuje cioteczkom za życzonka.

Wczorajszy basen super!!!!! Jasiul zachwycony.
A dziś bylismy na grillu u mojej mamci i odpoczęłam troszkę i połaziłam boso po trawce :-D
Wam to dobrze tylko imprezy i spotkanie towarzyskie, a mnie nikt nie zaprasz:-:)-( Ale nadrobie w Polsce:-D

Witam i ja

Wszystkiego najlepszego dla nszych kochanych solenizantów;-)

ja dzisiaj wpadłam na genialny pomysł:angry:, zachciało mi się placki ziemniaczane piec w takim upale:zawstydzona/y:, ale za to jakie pyszne mi wyszły.... ledwo chodze:-D:-D:-D
Ehh dalabys troche a nei smaka robisz :no::-D

No i udało sie co nieco nadrobic :-):-)

Tygrysku ja zupełnie nieswiadoma tego faktu, ale skoro tak mówisz :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

a tak apropos tego basenu piątkowego to totalna porazka ja tam poszłam z sasiadką jej synem Tomka kolega i z Tomkiem i Patusia miała zostac ze znajoma a ja z chłopakami na basenik zeby troszke ta galarete na ciele pospalac
no i została widziałam je przez szybe wszystko było oki ( sasiadka czesto ja widuje na rekach ja nosiła itp od urodzenia prawie) my sobie pływalismy gosia wzieła mała do wozka zeby przysnełąla a ja pod preysznic bo akurat 45 min sie skonczyło patrze nagle wpadaja do mnie Pati wrzask taki z zanoszeniem, przez szum wody i to pomieszczenie nieznane, nie dawała sie uspokoic, musiałam mokra wyjsc do recepcji w samym kostiumie, zeby ja uspokoic i tak wrzeszczała 15 min przynajmniej, szokk ona sie ptrzestraszyła ze mnie nie ma, nie miałam pojecia ze tak zareaguje:no::no::no::no::no::no::szok::szok::szok::szok::szok:
I tak byla dzielna, cale 45 min, to na koniec mogla poplakac za mamusia:tak:

A tu dzisiaj cicho i pusto:no: Kaju wracaj:-D:-D

reklama
Do góry