reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malinko,Olek to po moim M taki,buzię w rękaw wyciera i to tak przy barku a nie przy nadgarstku,a o kozach z nosa nie wspomnę:sorry2:.Tyłencji sam sobie nie podetrze,bo mu ręka będzie śmierdzieć a Jul sam się próbuje obsłużyć(komicznie to wygląda):tak::-D.

Powiedziała, ze po rehabilitacji wszystko sie unormuje, tylko wszystko to znaczy co... tego nie wiem...

Mam skierowanie do szpitala na rehabilitacje...

mlenka witaj po przerwie.
Stęskniłyśmy się za Tobą.
Dobrze,że już jesteś i same dobre wieści przynosisz.
200 zl z nowym materacem:tak: a łóżeczko jak nowe i pachnie nawet jescze nowością:confused:
super zakup

To niezła okazja Ci się trafiła :tak:.
Moje się wściekają:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y: i telewizor za karę im z prądu wyłączyłam (wredna matka ze mnie,co:sorry2:?):tak:
moje też nieraz mają karę jak zasłużą

Wzmożone napięcie mięśniowe, któraś sie możne zetknęła??
Mamy rehabilitacje...:baffled:

Lece poszukać czegoś na necie
Kubuś miał wzmożone na jedną stronę a na drugą nie miał wcale.
Spokojnie.
Rehabilitacje są konieczne i dają dobre efekty.
Trochę pracy i będzie git.
Niestety częstym skutkiem ubocznym rehabilitacji są potem zaburzenia SI ,ale i na to są sposoby.
U mnie lepsze efekty dawały rehabilitacje metodą bobath a Vojta wogóle po kilku miesiącach przestał działać.
Powiedziałabym ,że nawet nastąpił regres.
Smiało idź z malą na ćwiczenia .Czym szybciej tym lepiej.
Mała miała ciężki początek i wcześniak i stąd to napięcie.U wcześniaków powiedziała bym ,że norma.
Do którego szpitala dostałaś skierowanie?

reklama
200 zl z nowym materacem:tak: a łóżeczko jak nowe i pachnie nawet jescze nowością:confused:

no to Ci si.ę udalo,bardzo mało zapłaciłas tym bardziej że z nowym materacem,super :tak::tak::tak::tak:

To niezła okazja Ci się trafiła :tak:.
Moje się wściekają:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y: i telewizor za karę im z prądu wyłączyłam (wredna matka ze mnie,co:sorry2:?):tak:
no wredna :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dzisiaj mój ulubiony obiadek ziemniaczki +jajko sadzone+kalafior+maślanka:tak::tak::tak::tak::tak:jami:tak::tak::tak:

bardzo lubie taki obiadek,miałam niedawno ale zamiast maslanki bo nie lubię to kefir mam.uwielbiam kefir :tak::tak::tak::tak:

pościel do wózka 4 elelemnty( z wypelnieniem) kosztowała 35 teraz 44:sorry2:
i zastanawiam sie do ilu dojdzie jak bede chciala ja kupic:sorry:

medeuska dlaczego głosno nie mówiłas że chcesz kupic posciel do wózka.własnie sprzedałam po Oliwce na allegro i dzis wysłałąm.sprzedałam ja za 20zł,nowiutka,mało uzywana.
na drugi raz głosno krzycz :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wzmożone napięcie mięśniowe, któraś sie możne zetknęła??
Mamy rehabilitacje...:baffled:

Lece poszukać czegoś na necie

słyszałam cos o tym ale duzo dzieci to ma,po rehabilitacji wszystko się unormuje :-)

Powiedziała, ze po rehabilitacji wszystko sie unormuje, tylko wszystko to znaczy co... tego nie wiem...

Mam skierowanie do szpitala na rehabilitacje...

bedzie dobrze,nie ma co na zapas panikować,rehabilitacja pomoze i wszystko wróci do normy :tak::tak::tak::tak::tak: na bank

Dobra ja mykam chałupkę ogarnąć i prasowanie dokończyć.Miłego popołudnia;-):tak:.
prasowanie to mnie jutro czeka,aż 4pralki :szok::szok::szok::szok: no własnie.jutro M ma wolne więc zabierze Oliwke na dłuuuugi spacer a ja heja z żelazkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry