Mama Helenki
i Aniki :D
As, a jak to jest ze szczepieniem dziecka z WNM ?? Bo dokładnie nie wiem... Trzeba szczepić tymi skojarzonymi szczepionkami ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłej pracydziewczynki zbieram się do pracy
jak mi się uda to wpadnę do was wieczorkiem(a czuję że się uda
)
papatki![]()
a co konkretnie potrzebujesz ????ojjj kochana jeszcze dużobo pieniędzy brak
mam tylko łóżeczko i troche ciuszków
![]()
W ramach poprawiania sobie samopoczucia na poszłam do fryzjeraOd razu mi lepiej
Anabuba, muszę włosy ufarbować
..
Dziewczyny,zdróweczka dla dzieciaczków.
Męża brat(ten mój szwagier "kochany") ma syna z połowicznym porażeniem mózgowym,chłopak ma teraz 11 lat,nie chodzi i wogóle nie będzie,bo ma za słaby kręgosłup.Upośledzenia umysłowego nie ma,jest bardzo mądry(trzeba się dobrze wsłuchać co mówi i da się go zrozumieć).Operacje na podcięcie ścięgien miał już kilka razy i chyba 3 razy zastrzyki z botuliny.Wcześniej jak był młodszy to przychodziły rehabilitantki a teraz to tyle co z matką w domu ćwiczy a i to niewiele,teraz to chyba go do pionizera nie wkłada.Wózek ma taki na joysticka i śmiga nim po mieszkaniu.Mały urodził się zdrowy jako wcześniak i już sam siedział tylko chorował często i po 3 z kolei zapaleniu oskrzeli dostał zapalenia płuc i karetkę wezwali dopiero jak był siny i nie oddychał.Lekarze ratując dowalili zbyt dużą dawkę leku i poraziło go prawostronnie.
Czytając o Waszych zmaganiach z dzieciaczkami jestem pełna podziwu.![]()
dowikla jak Ty dajesz rade z czwórką?????Miłej pracy
Dotarłam po mega długim spacerze z czworka dzieci
Ale jestem wykonczonaZaraz wrzuce mlodych pod prysznic i cała czworke klade spac;-)
![]()
A kto powiedzial ze daje radedowikla jak Ty dajesz rade z czwórką?????podziwiam cię naprawdę
![]()