Zapłaciłam 16,80 złMonia, a ile zapłaciłaś za ten Esputicon, jeśli można spytać?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapłaciłam 16,80 złMonia, a ile zapłaciłaś za ten Esputicon, jeśli można spytać?

Julka nauczona spać raz w dzień, a jak teściowa dostanie ją w swoje łapy, to od razu ją usypia
aż mnie coś trafia normalnie. Z moim A też coś chyba nie tak, zaczyna mnie okłamywać, oszukiwać i spotyka się z jakąś babą, a mnie wpiera że był gdzieś indziej... :-( chociaż nie wiem czy się z tego cieszyć czy siąść i płakać... sama już nie wiem... nie wiem co by było lepsze...

ja się od razu domyśliłam co w trawie piszczy, bo nie robiła kupki przez cały dzień. Zaczęłam masować jej brzuszek, ta aż się wygięła w pałąk, to wiedziałam, że dobrze myślę. Podałam jej Espumisan, pruknęła dwa razy i było po dziecku, spała do wpół do 8. Na szczęście Ania nie obudziła Julki więc po tym sobie obie smacznie spały 

przemasakryczny upał!!! jedziemy dziś do mojej mamy w odwiedziny. Czeka tam na Julinkę rowerek - jeszcze prezent od mojej siostry, a jej chrzestnej ;-) wezmę aparat, to wstawię później zdjęcia 

Agatko, nie mam dostępu, sprawdzałam, ale nie myślę rozpaczać z tego powodu...ewa powinnas miec dostep tak samo jak goniap ...
Witam!
Cały czas sie łamie. Czy ktoras z Was to przechodzila??

no i juz wie ze po jedzeniu nie ma moy o kładzeniu niuńka na brzuchalku