Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nanya nie odklejają się przy kąpieli. można je spokojnie zamaczać. Jedyny minus że zawsze do okoła robi się czarny, tak jak normalny plaster na skaleczenia. Nie wiem ile tera kosztuje opakowanie,ale można sprawdzić w aptece internetowej.Robi się też przerwę jak przy tabletkach . Ja nosiłam na pośladkach albo na łopatce, w zimie na ramieniu ;-) Ogólnie polecamA te plastry to wam się nie odklejały przy kąpieli? Można je zamaczać? Moja znajoma miała właśnie plastry Evra i jej się pod koniec tygodnia zawsze brzegi odklejały. Ja to bym się strasznie stresowała... Ile kosztuje opakowanie takich plastrów na miesiąc? Czy robi się w stosowaniu ich jakąś przerwę (tak jak w tabletkach na okres), czy tydzień w tydzień się je przykleja? W jakie miejsca można je przyklejać (nie chcę ich pokazywać całemu światu)?
Z góry dziękuję za odpowiedzi!
Szkoda, bo to dosc wygodne; nie lykasz, nie naklejasz, bardzo mala dawka hormonow...Tau, raczej nie mogę niczego, co się wprowadza do pochwy, bo mam bardzo częste zapalenia i infekcje grzybiczne :-(

Tau kalendarzyk to chyba przed planowaniem nastepnego 
A co sie stosuje jak sie karmi czy mozna brac jakies hormony czy jak?Kluseczka są specjalne tabletki dla matek karmiących :-)Tau kalendarzyk to chyba przed planowaniem nastepnego
![]()
![]()
Ja tez po tabletkach tyje i czuje sie generalnie nie fajnieA co sie stosuje jak sie karmi czy mozna brac jakies hormony czy jak?
A może abstynencja?![]()
Mój chyba nie byłby zadowolony...
;-)Nanya a próbowałaś plastrów ?? Tylko nie wolno pomylić z antynikotynowymi![]()

W takim razie pozostaly Ci tabsy, plastry lub uwaga - kalendarzyk![]()