reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Goscie juz wybyliWszystko sobie posprzatałam
Byla straszna burza ale juz przeszla:-)
Jutro do poludnia przyjezdza kolezanka z trojka dzieci a z srody na czwartek spi u mnie siora Patyczak ze swoim trzyletnim synkiem:-)
Niedlugo klade mlodych bo sie kloca i marudza![]()
Ty to się nie nudzisz kobieto

Ale mnie głowa boli

Dobranoc laseczki.
Marta1981
Rodzyneczka
Miłej nocki śpioszkom.
Teściu dzwonił i jutro wałówkę ma przywieźć,ogórasy,cukinie, ziemniaczki,mleczko i jajeczka to z głodu nie padniemy;-)
.
Pozdro od Olka

Teściu dzwonił i jutro wałówkę ma przywieźć,ogórasy,cukinie, ziemniaczki,mleczko i jajeczka to z głodu nie padniemy;-)

Pozdro od Olka

Ale mi narobiłas apetytu cioteczkaa ja sobie wcinam arbuzasłodziutki jest,pyszny :-)

Ale masz dobrego tesciaMiłej nocki śpioszkom.
Teściu dzwonił i jutro wałówkę ma przywieźć,ogórasy,cukinie, ziemniaczki,mleczko i jajeczka to z głodu nie padniemy;-).
Pozdro od Olka![]()
![]()

Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej! Daję znać że żyję...chyba

bo taka zalatana jestem jak ruska rakieta. Napiszę więcej jak trochę to wszystko ogarnę.
Pozdrawiam!!!

Pozdrawiam!!!
A WIdzisz a malinka nie doczytala że to to tylko baldachimdziałaale to tylko baldachim- a komplet pościeli kostuje też 230 tak jak tamten który mi si podobał - oglądałam go też
i mam dylemat miedzy tym a tamtym
![]()

kochana takie napady złości miała moja julka jest to denerwujące wiem ale jest jedna metoda nie dać się wciągnąć w tą ich dzieciecą gierkę nie dać się sprowokować i przeczekaćjestem,dotarłam.
Ale jestem wkurzona na Oliwkę,była tak okropnie niegrzeczna że myślałam że ją rozszarpię
na poczatku było fajniusio,przyszła kolezanka z Natalką ,poszłysmy razem na zakupy a potem lunęło więc uciekłyśmy do mnie do domu.posiedziałysmy,wypiłyśmy sobie redsa ,dziewczyny się najadły ,pobawiły.i wyszłysmy na dwór bo ciepło się zrobiło,słońce świeciło.wyszłyśmy bez wózków żeby sie wybiegały.
na poczatku super szalały a potem ze nogi bolą no to trochę ja poniosłam i zeby na nózkach troszke posżła ze póxniej ją znowu wezme a Oliwka ze nie.od razu zaczęła mi się rzucac po ziemi mokrej po deszczucała uświniona,wrzeszczeć,ryczeć,całe osiedle ją słyszało i nie chciała wstać bo ona chce na ręce a na nogach nie pójdzie;ludzie sie gapili,jakaś baba mi sie wtaciła żebym ją wzieła na ręce bo ja męczę no kurczę ale mnie wkur......
jakim prawem sie wpieprza skoro dziecko tylko wymusza bo chce postawic na swoim.i długo histeryzowała,potem ją troche poniosłam i znów na nózki i znów histeria.dostała raz klapa w dupe bo nie wytzymałam.
wiecej bez wózka nie wyjdę,szkoda moich nerwów
a co to ja cyborg,nie mam tyle siły zeby taki klocek przez cała drogę nieść na rękach.
już mnie dobijaja te je napady ,histerie,nie wiem jak mam sobie z tym poradzić
pati wraca w srodę lub w czwarte do domu więc neta będzie mieć wiec i do nas też
malinka dzieki za przepis
fajny ten wózek co?gdybym mogła cofnąć czas to bym go kupiła,jest rewelacyjny.a co zamierzasz go kupić????;-)
nie działa
ale to tylko baldahim,nie wiem czy tak tanio tylko za baldahim![]()

a wózio no piotrkowi też się bardzo podoba i mówi że wie że przydałby mi się taki lekki mobilny jak chcę z nim gdzieś dotrzec tramwajem autobusem itp

witaj w klubie moja gangrena nie śpi od 5Witajcie z rańca :-)
znów niewyspana,pobudka 5.30 .idzie się zaszczelić
nic mi się nie chce![]()

czołgać sie nauczył i tym sposobem jest super mobilny

u mnie też wczoraj była burza i lało nawet neta nie było

lecę pod prysznic zarz wracam a wy wstawajcie

reklama
Podziel się: