reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzisia pol dnia byla u mnie kolezanka- pogadalysmy a potem poszlam z M na spacerek, teraz ide sie kapac i jak wyjde bedziemy ogladac filmik tak wiec dzisiaj już nie zajrze,

do jutra laseczki:-)

reklama
Goscie juz wybyli:tak::tak:Wszystko sobie posprzatałam:tak::tak::tak:
Byla straszna burza ale juz przeszla:-)
Jutro do poludnia przyjezdza kolezanka z trojka dzieci a z srody na czwartek spi u mnie siora Patyczak ze swoim trzyletnim synkiem:-):tak:

Niedlugo klade mlodych bo sie kloca i marudza:no:

Ty to się nie nudzisz kobieto :tak::-D

Ale mnie głowa boli :angry:

Dobranoc laseczki.

a ja sobie wcinam arbuza :tak::tak::tak::tak: słodziutki jest,pyszny :-)
Ale mi narobiłas apetytu cioteczka:tak::tak::tak:Tez bym sobie zjadal takiego słodziutkiego arbuzka:tak::-)

Miłej nocki śpioszkom.
Teściu dzwonił i jutro wałówkę ma przywieźć,ogórasy,cukinie, ziemniaczki,mleczko i jajeczka to z głodu nie padniemy;-):-D.
Pozdro od Olka :errr::frown::elvis::confused2::eek::rofl2::crazy::confused::nerd::shocked2::ninja2: :rolleyes::biggrin2:
Ale masz dobrego tescia:tak::tak::tak:

działa:tak: ale to tylko baldachim- a komplet pościeli kostuje też 230 tak jak tamten który mi si podobał - oglądałam go też:tak::tak: i mam dylemat miedzy tym a tamtym:tak::tak::tak:
A WIdzisz a malinka nie doczytala że to to tylko baldachim:zawstydzona/y:ale ładna jest ale za tą kasę to można dduuużżżoooo znaleź:tak:
jestem,dotarłam.
Ale jestem wkurzona na Oliwkę,była tak okropnie niegrzeczna że myślałam że ją rozszarpię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na poczatku było fajniusio,przyszła kolezanka z Natalką ,poszłysmy razem na zakupy a potem lunęło więc uciekłyśmy do mnie do domu.posiedziałysmy,wypiłyśmy sobie redsa ,dziewczyny się najadły ,pobawiły.i wyszłysmy na dwór bo ciepło się zrobiło,słońce świeciło.wyszłyśmy bez wózków żeby sie wybiegały.

na poczatku super szalały a potem ze nogi bolą no to trochę ja poniosłam i zeby na nózkach troszke posżła ze póxniej ją znowu wezme a Oliwka ze nie.od razu zaczęła mi się rzucac po ziemi mokrej po deszczu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cała uświniona,wrzeszczeć,ryczeć,całe osiedle ją słyszało i nie chciała wstać bo ona chce na ręce a na nogach nie pójdzie;ludzie sie gapili,jakaś baba mi sie wtaciła żebym ją wzieła na ręce bo ja męczę no kurczę ale mnie wkur...... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakim prawem sie wpieprza skoro dziecko tylko wymusza bo chce postawic na swoim.i długo histeryzowała,potem ją troche poniosłam i znów na nózki i znów histeria.dostała raz klapa w dupe bo nie wytzymałam.
wiecej bez wózka nie wyjdę,szkoda moich nerwów :no::no::no::no::no:
a co to ja cyborg,nie mam tyle siły zeby taki klocek przez cała drogę nieść na rękach.

już mnie dobijaja te je napady ,histerie,nie wiem jak mam sobie z tym poradzić :no::no::no::no::no::no::sorry:

pati wraca w srodę lub w czwarte do domu więc neta będzie mieć wiec i do nas też :tak::tak::tak::tak:

malinka dzieki za przepis :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

fajny ten wózek co?gdybym mogła cofnąć czas to bym go kupiła,jest rewelacyjny.a co zamierzasz go kupić????;-)

nie działa :sorry:

ale to tylko baldahim,nie wiem czy tak tanio tylko za baldahim:baffled:
kochana takie napady złości miała moja julka jest to denerwujące wiem ale jest jedna metoda nie dać się wciągnąć w tą ich dzieciecą gierkę nie dać się sprowokować i przeczekać:tak::tak:a ludzie z boku z dobrymi radami to:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::angry:nic tylko czasami w :angry:tym swoim akcie ne:angry:rwa i pierdyknąć za głupie rady:rofl2:
a wózio no piotrkowi też się bardzo podoba i mówi że wie że przydałby mi się taki lekki mobilny jak chcę z nim gdzieś dotrzec tramwajem autobusem itp:tak:czekam na dofinansowanie od babci marysi:-pbo ja dostałam wczoraj wychowawczy i rodzinne no owszem tylko dostałam tez rachunek za wodę i prą i tym sposobem rodzinnego i wychowawczego zostaje całe 120 zł:-:)-(a do 10 trzeba żyć:szok:
Witajcie z rańca :-)
znów niewyspana,pobudka 5.30 .idzie się zaszczelić :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
nic mi się nie chce :baffled:
witaj w klubie moja gangrena nie śpi od 5:rofl2:wstał i dorwał się do gazet na regale:-Djak on kocha broić:szok:oj czuję że to będzie sreberko:tak: mysią norkę się doczołga i broi z pokoju do kuchni doczołga się i zaczyna szuflady otwierać i ...no trzeba kupić blokady:tak:dla antosia jak "nie wolno"to znaczy szybko:-D:-D:-D
czołgać sie nauczył i tym sposobem jest super mobilny:tak::tak:

u mnie też wczoraj była burza i lało nawet neta nie było:szok:
lecę pod prysznic zarz wracam a wy wstawajcie:rofl2:

reklama
Do góry