reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewuszki ,a w którym miejscu w brzuszku poczułyscie ruchy dzidzi ,na dole czy wyzej?bo ja juz nie pamietam jak to było z moim synusiem;-)

reklama
super Paula, gratulacje!!! Masz o 3 mm większego bobaska niż mój (tak samo wymiary ze wczorajszego dnia) :-) a widze po suwaczku, że mamy ten sam wiek ciąży:-D

Ostatnia edycja:
PAULA super wieści z usg:-)no i dobrze że już z tym zaświadczeniem nie będzie problemu:tak:nawet gdyby to miało być 500 zł. zawsze to kasa za darmo;-)

Bo problem jest taki, ze na obczyznie ciezko jest wziac do reki polska ksiazke, gazete, czy poogladac jaki film po polsku. We dwoch rodakow jest zawsze razniej i lepiej.
Mi ksiazki przesyla mama. Niestety na razie nie moge i nie powinnam ich czytac, bo mam do zdania niedlugo cala sesje, glownie po wlosku.

A Perugia fakt, fajna fajna, chociaz ja bym chetnie zmienila to miasto i wyprowadzila sie do innego, to ciut wiekszego. Wole miasta wieksze. Pochodze z Wawy.
Tutaj w Perugii jest fajnie jak sie studiuje, przyjezdza na wakacje i bawi i prowadzi lekkie zycie.

Co studiowalas jesli mozna spytac? Wloski na Università per Stranieri czy cos innego na Univeristà di Perugia?
Studiowałam i tu i tu ;-) na Università per Stranieri zaliczyłam 2 stopnie językowe a na Università di Perugia studiowałam 1 semestr marketing i ekonomię w ramach programu socrates.

Witam z rana :-)
Ten żel z arniki to myślicie, że można kupić w aptece????
Tak żel można zakupić w altece lub w sklepie zielarskim. Ja kupowałam w aptece, zapłaciłam niecałe 10 zł. Stosować należy 2 razy dziennie. Fajnie, szybko się wchłania i widać że jest bardzo wydajny.

witajcie

U nas nic ciekawego sie nie dzieje...
w srode lece do internisty na konsultacje i EKG i poprosze o skierowanie na badania tarczycy, a w czwartek do ginki... choc wyników badan i tak nie bede miec do tego czasu, a musze isc w czwartek, bo pozniej moja ginka idzie na urlop:tak:
Denstyste udało mi sie umówic dopiero na 17 sierpnia:-(ale i tak cud, ze znalazłam cos na NFZ!
Tylko problem z mała... w srode urwie sie tesciowa z pracy, zeby z mała zostac, a w czwartek pojade pozniej do ginki, zeby mała tez mogła z dziadkami zostac... P. obiecał sie urwac z pracy i moze w koncu razem pojdziemy zobaczyc maluszka:tak:

Przed chwila wcisnełam chyba 0,5kg fasolki z bułka tarta, a mam jeszcze straszna ochote na frytki:-pCzasem sie zastanawiam dlaczego ja jeszcze nie tyje:-D

Wczoraj mi sie gofra zachciało, to mąż wsadził nas do auta, mała podrzucilismy do babci, a my na szybka randke:-D Jak cudnie było chwycic raczke męża, a nie taka malutka raczucie córci:-p:-D

dziewczyny! gratuluje pomyslnych wiesci z wizyt:tak:
Patrysiu... gratuluje synka, a Ty miałas jakies przeczucia? Bo kurde mic os mówi, ze tez bede miec syna, ale nie chce sie nakrecac:-D

witam i pozdrawiam,uciekam do miasta bo mimo ze firme zamknelam to musze jechac na kontrole do urzedu skarbowego achco za czasy...:crazy:

heh a mi cos mowi ze mam w brzuszku dziewczynkę;-) i tak bym chciała by było ale tez nie chce sie nakręcać za mocno przed cz\asem.pozdrawiam serdecznie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysiu... gratuluje synka, a Ty miałas jakies przeczucia? Bo kurde mic os mówi, ze tez bede miec syna, ale nie chce sie nakrecac:-D

no właśnie nie czułam że a nóż się udało:zawstydzona/y:hmm ja serduszkowałam 2 dni przed owulką ogólnie nie jem kwaśnych rzeczy no tyle że owoc bo lubie zawsze lubiłam:tak:ta ciąża jest inna też wrózy się z obrączki i nad dłonią i nad brzuszkiem że dziewczynka i tak myślałam że jednak się udało:-pwiecie to jeszcze nie powiedziane na 100% bo np.inna koleżanka z forum ona też siusiak siusiak ale jednak okazało się że dziewczynka a tak za 2 tygodnie rodzi:tak:co dowiem się już tak za miesiąc na 100% tak gin mówił:tak:ale się już nastawiamy bo hmm mój gin przeważnie jak powie to tak zostaje jest dokładny ale nie powiem cieszyłabym się z pomyłki:zawstydzona/y::-phehe ale ogólnie ciesze się z mojego małego Alanka:-)

Anusia ja tez mam przeczucie że u mnie dziewczynka siedzi. Zobaczymy co z brzucha wyjdzie, ale z synkiem tez miałam przeczucie, które się sprawdziło hihi

reklama
Ja mam niby wg usg dziewczynkę, ale wolałabym, żeby na usg w 20 tc okazało się, że jest chłopiec... Ale jak będzie dziewczynka, to też się będę oczywiście z niej cieszyć...
A przeczuć nie mam żadnych...

Do góry