reklama
P
patrysia*
Gość
Dziewuszki ,a w którym miejscu w brzuszku poczułyscie ruchy dzidzi ,na dole czy wyzej?bo ja juz nie pamietam jak to było z moim synusiem;-)
ja na dole

P
patrysia*
Gość
PAULA super wieści z usg:-)no i dobrze że już z tym zaświadczeniem nie będzie problemu
nawet gdyby to miało być 500 zł. zawsze to kasa za darmo;-)
nawet gdyby to miało być 500 zł. zawsze to kasa za darmo;-)nemi
Zaangażowana w BB
Studiowałam i tu i tu ;-) na Università per Stranieri zaliczyłam 2 stopnie językowe a na Università di Perugia studiowałam 1 semestr marketing i ekonomię w ramach programu socrates.Bo problem jest taki, ze na obczyznie ciezko jest wziac do reki polska ksiazke, gazete, czy poogladac jaki film po polsku. We dwoch rodakow jest zawsze razniej i lepiej.
Mi ksiazki przesyla mama. Niestety na razie nie moge i nie powinnam ich czytac, bo mam do zdania niedlugo cala sesje, glownie po wlosku.
A Perugia fakt, fajna fajna, chociaz ja bym chetnie zmienila to miasto i wyprowadzila sie do innego, to ciut wiekszego. Wole miasta wieksze. Pochodze z Wawy.
Tutaj w Perugii jest fajnie jak sie studiuje, przyjezdza na wakacje i bawi i prowadzi lekkie zycie.
Co studiowalas jesli mozna spytac? Wloski na Università per Stranieri czy cos innego na Univeristà di Perugia?
Tak żel można zakupić w altece lub w sklepie zielarskim. Ja kupowałam w aptece, zapłaciłam niecałe 10 zł. Stosować należy 2 razy dziennie. Fajnie, szybko się wchłania i widać że jest bardzo wydajny.Witam z rana :-)
Ten żel z arniki to myślicie, że można kupić w aptece????
A
Asiowo
Gość
witajcie
U nas nic ciekawego sie nie dzieje...
w srode lece do internisty na konsultacje i EKG i poprosze o skierowanie na badania tarczycy, a w czwartek do ginki... choc wyników badan i tak nie bede miec do tego czasu, a musze isc w czwartek, bo pozniej moja ginka idzie na urlop
Denstyste udało mi sie umówic dopiero na 17 sierpnia:-(ale i tak cud, ze znalazłam cos na NFZ!
Tylko problem z mała... w srode urwie sie tesciowa z pracy, zeby z mała zostac, a w czwartek pojade pozniej do ginki, zeby mała tez mogła z dziadkami zostac... P. obiecał sie urwac z pracy i moze w koncu razem pojdziemy zobaczyc maluszka
Przed chwila wcisnełam chyba 0,5kg fasolki z bułka tarta, a mam jeszcze straszna ochote na frytki
Czasem sie zastanawiam dlaczego ja jeszcze nie tyje
Wczoraj mi sie gofra zachciało, to mąż wsadził nas do auta, mała podrzucilismy do babci, a my na szybka randke
Jak cudnie było chwycic raczke męża, a nie taka malutka raczucie córci

dziewczyny! gratuluje pomyslnych wiesci z wizyt
Patrysiu... gratuluje synka, a Ty miałas jakies przeczucia? Bo kurde mic os mówi, ze tez bede miec syna, ale nie chce sie nakrecac
U nas nic ciekawego sie nie dzieje...
w srode lece do internisty na konsultacje i EKG i poprosze o skierowanie na badania tarczycy, a w czwartek do ginki... choc wyników badan i tak nie bede miec do tego czasu, a musze isc w czwartek, bo pozniej moja ginka idzie na urlop

Denstyste udało mi sie umówic dopiero na 17 sierpnia:-(ale i tak cud, ze znalazłam cos na NFZ!
Tylko problem z mała... w srode urwie sie tesciowa z pracy, zeby z mała zostac, a w czwartek pojade pozniej do ginki, zeby mała tez mogła z dziadkami zostac... P. obiecał sie urwac z pracy i moze w koncu razem pojdziemy zobaczyc maluszka

Przed chwila wcisnełam chyba 0,5kg fasolki z bułka tarta, a mam jeszcze straszna ochote na frytki
Czasem sie zastanawiam dlaczego ja jeszcze nie tyje
Wczoraj mi sie gofra zachciało, to mąż wsadził nas do auta, mała podrzucilismy do babci, a my na szybka randke
Jak cudnie było chwycic raczke męża, a nie taka malutka raczucie córci

dziewczyny! gratuluje pomyslnych wiesci z wizyt

Patrysiu... gratuluje synka, a Ty miałas jakies przeczucia? Bo kurde mic os mówi, ze tez bede miec syna, ale nie chce sie nakrecac

Anusia8309
Fanka BB :)
witam i pozdrawiam,uciekam do miasta bo mimo ze firme zamknelam to musze jechac na kontrole do urzedu skarbowego achco za czasy...
heh a mi cos mowi ze mam w brzuszku dziewczynkę;-) i tak bym chciała by było ale tez nie chce sie nakręcać za mocno przed cz\asem.pozdrawiam serdecznie

heh a mi cos mowi ze mam w brzuszku dziewczynkę;-) i tak bym chciała by było ale tez nie chce sie nakręcać za mocno przed cz\asem.pozdrawiam serdecznie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
patrysia*
Gość
Patrysiu... gratuluje synka, a Ty miałas jakies przeczucia? Bo kurde mic os mówi, ze tez bede miec syna, ale nie chce sie nakrecac![]()
no właśnie nie czułam że a nóż się udało
hmm ja serduszkowałam 2 dni przed owulką ogólnie nie jem kwaśnych rzeczy no tyle że owoc bo lubie zawsze lubiłam
ta ciąża jest inna też wrózy się z obrączki i nad dłonią i nad brzuszkiem że dziewczynka i tak myślałam że jednak się udało
wiecie to jeszcze nie powiedziane na 100% bo np.inna koleżanka z forum ona też siusiak siusiak ale jednak okazało się że dziewczynka a tak za 2 tygodnie rodzi
co dowiem się już tak za miesiąc na 100% tak gin mówił
ale się już nastawiamy bo hmm mój gin przeważnie jak powie to tak zostaje jest dokładny ale nie powiem cieszyłabym się z pomyłki
hehe ale ogólnie ciesze się z mojego małego Alanka:-)patlesnand
Mamusia po raz drugi
Anusia ja tez mam przeczucie że u mnie dziewczynka siedzi. Zobaczymy co z brzucha wyjdzie, ale z synkiem tez miałam przeczucie, które się sprawdziło hihi
reklama