reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja miałam wyznaczony termin na 23 stycznia, ale teraz się chyba to trochę zmieni, ponieważ okazało się, że będą bliźniaki..a podobno jak czytam wszędzie one rodzą się z 2tyg a nawet miesiąc wcześniej..także może to być nawet grudzień:szok:

Anulka u mnie jest identycznie. tez mam termin na 23stycznia z blizniakami:-D
i tez czytalam ze polowa rodzi sie wczesnie, ale wcale nie jest powidziane ze az miesiac normalnie max 38 tydzien, tez mam nadzieje ze zaczekaja do stycznia bo dzieci z konca roku zawze maja rok do tylu.Grauluje podwojnego szczescia:laugh2:

Wiesz Nikki, normalnie na staniki to też nie żałuje kasy, oczywiście w granicach rozsądku. Ale nie wiem teraz w jakim tempie będą mi rosły cycki. Tez troche żal wydać kupe kasy, założyć pare razy i żeby leżały w szafie , bo będą juz za ciasne. Wiadomo, kupić będe musiała. Narazie nadal mieszcze się w swoich DD, i mam nadzieje, że jek najdłużej tak zostanie :) A z chodzeniem bez, to tylko żart:rofl2:

Zaglądnęłam teraz na strone Feliny i są naprawde fajne, zaraz zerkne jeszcze co mają ciekawego na tym linku co podałaś.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!
Wczoraj już nie miałam siły czytać i pisać na BB, więc dziś od rana nadrabiam:) Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków - przydały się. Od wczoraj jestem Panią Magister Dziennikarstwa i strasznie się cieszę, że już to wszystko za mną. Zestresowałam się dopiero jak mi komisja zaserwowala 3 pytanka ze studiów.Na szczęście nie bylo źle:) Dzidziuś dobrze zniósł mój stresik i nic mnie nie bolało, chyba że nogi od butów na obcasie;) Także jeszcze raz pięknie dziękuję wszystkim za wsparcie!!

witaj w gronie magazynierów :-D gratulacje:-)

Nadineczko, ja już po Usg. Wczoraj szukałam namiarów na Rojka w Jaśkowicach, ale mi sie nie udało znaleźć, bo z tego co piszesz jest najtańszy, a i ponoć słyszałam też ze ma bardzo dobry sprzęt i to bardzo dobry lekarz. Tylko nie wiem czy to chodzi o Rojka, tego ze szpitala, bo on przyjmuje jeszcze u nas na Grunwaldzkiej?
Ja byłam u Hercunia, bo zależało mi na czasie. Dla mnie to był już ostatni dzwonek zeby zmierzyć NT. ( jakby ci sie nie chciało wszystkiego czytać to opisałana str 496 i troche 497) Zresztą jestem zadowolona 20 min. nagrania, zdjęcia i dokładny opis przy badaniu.:-):-):-)

dzięki wielkie za skrót, bo właśnie wczorajszy dzionek ominęłam z czytaniem, jak mówisz, że gin ok to też pójdę do niego, jeszcze mi wytłumaczysz dokładnie gdzie to jest, ale to za 4 tygodnie jak będę w 20 tygodniu:tak:a na razie super, że dzidziol zdrowy i mama zadowolona:tak:

Acha, GRATULACJE DLA NOWEJ PANI MAGISTER

Ja miałam wyznaczony termin na 23 stycznia, ale teraz się chyba to trochę zmieni, ponieważ okazało się, że będą bliźniaki..a podobno jak czytam wszędzie one rodzą się z 2tyg a nawet miesiąc wcześniej..także może to być nawet grudzień:szok:

następny komplecik:szok: ale dużo tych bliźniaczków, gratulacje dla tatusia za dwururkę :-D

a ja się zastanawiam czy jest ktoś na forum kto nie wariuje na punkcie ciuszków, wózków itd, bo nie wiem, ale chyba ze mną coś nie tak :-( w ogóle mnie to nie kręci tzn staram się omijać te stoiska chyba po prostu nie chcę zapeszać, nie wiem już sama :zawstydzona/y:

a ja się zastanawiam czy jest ktoś na forum kto nie wariuje na punkcie ciuszków, wózków itd, bo nie wiem, ale chyba ze mną coś nie tak :-( w ogóle mnie to nie kręci tzn staram się omijać te stoiska chyba po prostu nie chcę zapeszać, nie wiem już sama :zawstydzona/y:[/QUOTE]

Jest, jest, ja:nerd:
Ja chyba tez troche przesadna jestem. Nie za bardzo chce kompletowac,bo tez nie chce zapeszac. I tak sobie mysle, ze zajme sie tym juz na sam koniec,ale tez bez przesady. Tylko to najpotrzebniejsze. A juz pozniej jak dzidzia bedzie na swiecie to bede szalec.
Jak przechodze obok stoiska albo sklepu z ciuszkami to sobie tylko patrze tak z daleka. Co jest i jakie jest.

Ok Nadineczko, nie ma problemu, mogę cię nawet zaprowadzić do niego:-D:-D:-D To jest w Przychodni na Tatrzańskiej (zaraz za wiaduktem) pokój 218 na I piętrze, nr tel.76/855-35-99. Rejestracja telefoniczna od godz 8 do 11.Przypomnij mi się jeszcze za te 4 tygodnie:-D:-D:-D

witaj w gronie magazynierów :-D gratulacje:-)
następny komplecik:szok: ale dużo tych bliźniaczków, gratulacje dla tatusia za dwururkę :-D
a ja się zastanawiam czy jest ktoś na forum kto nie wariuje na punkcie ciuszków, wózków itd, bo nie wiem, ale chyba ze mną coś nie tak :-( w ogóle mnie to nie kręci tzn staram się omijać te stoiska chyba po prostu nie chcę zapeszać, nie wiem już sama :zawstydzona/y:

Dzięki wielkie dziewczyny:-) Wiem o bliźniakach od paru dni dopiero i ciężko mi w to uwierzyć jeszcze!!Ja też nie wariuje nadineczka bo dokładnie - nie ma co zapeszać!!! myślę, że pod koniec dopiero zacznę coś kupować, 7-8 miesiąc..zresztą narazie i tak nie wiadomo czy chłopcy czy dziewczynki..

i tez czytalam ze polowa rodzi sie wczesnie, ale wcale nie jest powidziane ze az miesiac normalnie max 38 tydzien, tez mam nadzieje ze zaczekaja do stycznia bo dzieci z konca roku zawze maja rok do tylu.Grauluje podwojnego szczescia:laugh2:

Monia i Anulka - gratulujęWam :-)

Ja :-) Nic nie kupuje i postanowiłam nie kupować. Oglądam wszystko na allegro i to namiętnie, przeglądam też ciuszki przywiezione od siostry.

reklama

Jak to możliwe Monia, że tak razem ucelowałyśmy:tak: Może tego samego dnia doszło do zapłodnienia:-D Też wolałabym żeby poczekały do stycznia. Również gratuluje:-) podwójnie!!!:-)

Do góry