reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Aga pewnie że się cieszę ze wszystko w normie;) a co u Ciebie z wynikami było nie w pożądku?
W moczu mam białko, a to nie jest OK. Choć niby skoków ciśnienia nie mam za wielkich. Położna mówi, że to od upałów, no i jeszcze mam podejrzenie skracającej się szyjki macicy - w piątek mam USG i się okaże co naprawde jest. Jak się potwierdzi to krążek założa i leżenie do końca ciąży:( Staram sie nie martwić i być dobrej myśli...

Dziękuje za miłe słowa:-):tak:już powoli się przyzwyczajam że będe mieć dwóch synków:-):tak:chociaż jak to ginekolog powiedział że narazie nie potwierdzi tego co może jeszcze się okazać że to dziewuszka:-pale ogólnie z M nastawiamy się na synka:tak:no a co do trzeciego maluszka nie będzie jak narazie zostajemy przy dwóch:tak:hehe co to by było trzeci synek:-Dwiecie widocznie mój M ma silne plemniczki na chłopca niezależnie kiedy serduszkowaliśmy:tak:ale powiem że jak widziałam małego Oliwierka koleżanki hehe to normalnie już niemyślałam o dziewczynce tylko pragnełam uściskać mojego maluszka:-)najważniejsze że jest wszystko ok:tak:
Jak byłam w LO to chciałam miec tylko dwóch synów, a mój przyszły mąż mówił wtedy dwie córki, teraz mi sie odmieniło i chcę dziewczynkę, a z kolei mąz mówi chłopak będzie i wczoraj zaciągnął mnie do sklepu oglądać ciężarówki technicsa:tak: Koleżanki mama jest położną i mówi, że takich rodziców "oszukanych" tzn. nastawionych na chłopca, a rodzi sie dziewczynka i odwrotnie jest cała masa i żeby tak na 100% nigdy nie brac tego co mówia na USG. Więc tak naprawde co będziesz miala okaże się przy porodzie, a czy syn czy córka kochac będziesz równie mocno na pewno, jak każda z nas. Oby tylko zdrowe było i poród nie za długi:tak:

Anusia ja tez mam przeczucie że u mnie dziewczynka siedzi. Zobaczymy co z brzucha wyjdzie, ale z synkiem tez miałam przeczucie, które się sprawdziło hihi
No ja też mam przeczucie na dziewczynkę i sama jestem ciekawa co tam u mnie mieszka za lokator:)

witaj w gronie magazynierów :-D gratulacje:-)
a ja się zastanawiam czy jest ktoś na forum kto nie wariuje na punkcie ciuszków, wózków itd, bo nie wiem, ale chyba ze mną coś nie tak :-( w ogóle mnie to nie kręci tzn staram się omijać te stoiska chyba po prostu nie chcę zapeszać, nie wiem już sama :zawstydzona/y:

Za gratulację bardzo DZIEKUJĘ wszystkim stycznióweczkom (Beti, Patrysia86, andzia, Kaja, Nikki, sylwia, Labamba. ...).

A co do wariacji to ciut mnie przerażają ciuszki - takie malutkie:) Ale nie szaleję, tylko raz coś kupiłam z przeceny, poza tym nie mam na razie gdzie składować, bo pokój dla dziecka czeka na remoncik i mebelki, no a czasu jeszcze mamy troszkę, więc wszystko kupić zdążymy. Koleżanka rodzi 3 miesiące przede mną, więc mam obiecanych trochę ciuszków, a resztę dokupimy później. Tylko potem cięzko będzie tyle pieniędzy wydać na raz, szczególnie pierworódkom, co wszystko od zera kupują...

reklama
Moje tuż po świętach wielkanocnych:) A wszystko przez to, że sami spędzaliśmy święta, bo mąż w oba dni pracował (ale tylko po 6h) i nie było jak wyjechać, no widać jak czas spędzaliśmy po owocach heh:tak:

Wiele z nas ucelowało podobnie, wystarczy popatrzeć na suwaczki :-) Moje jest z wielkiej majówki jak nic :-D:-D a u was?

Ja jestem pewna ze w swieto pracy no i chyba moj P wzial to do serca i ciezko pracowal i udalo sie to podwoojnie :))))

Jak to możliwe Monia, że tak razem ucelowałyśmy:tak: Może tego samego dnia doszło do zapłodnienia:-D Też wolałabym żeby poczekały do stycznia. Również gratuluje:-) podwójnie!!!:-)

fajny zbieg okolicznosci ten sam dzien i tez blizniaki :happy:

Ostatnia edycja:
Myślę, że wiele z nas ma podobnie.:-)
Ja dzis po raz pierwszy się dziwnie czuje. Niczym się nie denerwuje, nic ciężkiego nie robię a brzuszek jakby wiekszy czy cięższy, czuje mrowienie czy motylki jak to nieraz mówią i kompletnie nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję, że to normalne. Napiszcie jak wasze samopoczucie. Jedyne co na dzis wyczytałam to rozpoczyna się II trymestr - może na tę okoliczność dzidzia świętuje :happy:
To moja druga ciąża ale nie dziwcie się, mogę zachowywać się jak wiele z was przy pierwszje lub gorzej ;-) czas jaki minął i przeżycia - może przerważliwiona jestem.

Wiele z nas ucelowało podobnie, wystarczy popatrzeć na suwaczki :-) Moje jest z wielkiej majówki jak nic :-D:-D a u was?

Ja miałam owu 1 maja, nietypowo, bo 11 dnia cyklu (robiłam test owulacyjny).
Tak więc moje dzieciątko zostało poczęte w święto pracy:-) aleśmy się napracowali wtedy;-)

Witam po urlopie, niestety nie jestem w stanie nadrobić 120 stron napisanych przez was przez tydzień.
Witam nowe styczniówki, gratuluję tym które były u lekarza i wszystko ok.
Uciekam robić pranko, może uda mi się wpaść wieczorkiem.
:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry