ladne ladne staniczki. Tyle, ze ja sie boje przez internet kupowac. Musze najpierw pomacac towar:-)
Ja od lat jestem wierna triumphowi. Inne mi nie trzymaja biustu. Ewentualnie felina.
Brastop ma sklepy w Londynie i tam kupowałam pierwsze staniki, także miałam pojęcie o jakości i wygodzie, najbardziej lubię Panache, a z dostępnych w Polsce to tylko Felina Conturelle, mają piękne wykończenia w ogóle idealne dla mnie.
Wiesz Nikki, normalnie na staniki to też nie żałuje kasy, oczywiście w granicach rozsądku. Ale nie wiem teraz w jakim tempie będą mi rosły cycki. Tez troche żal wydać kupe kasy, założyć pare razy i żeby leżały w szafie , bo będą juz za ciasne. Wiadomo, kupić będe musiała. Narazie nadal mieszcze się w swoich DD, i mam nadzieje, że jek najdłużej tak zostanieA z chodzeniem bez, to tylko żart
Zaglądnęłam teraz na strone Feliny i są naprawde fajne, zaraz zerkne jeszcze co mają ciekawego na tym linku co podałaś.
Z drugiej strony Andziu biust rosnący w czasie ciąży musi mieć dobre podtrzymanie, żeby zachował ładny kształt. Najlepiej dobrze się wymierzyć i kupić z lekkim zapasem w miseczce.
Jak to możliwe Monia, że tak razem ucelowałyśmyMoże tego samego dnia doszło do zapłodnienia
Też wolałabym żeby poczekały do stycznia. Również gratuluje:-) podwójnie!!!:-)
To była chyba noc bliźniaków!!

Może tego samego dnia doszło do zapłodnienia
tylko u nas to tak nie do konca planowana dzidzia, chcielismy zaczac staranka w wakacje, zeby na wiosne sie urodziło, ale troszke nam nie wyszło
i bęć, jest fasolka