reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

ladne ladne staniczki. Tyle, ze ja sie boje przez internet kupowac. Musze najpierw pomacac towar:-)
Ja od lat jestem wierna triumphowi. Inne mi nie trzymaja biustu. Ewentualnie felina.

Brastop ma sklepy w Londynie i tam kupowałam pierwsze staniki, także miałam pojęcie o jakości i wygodzie, najbardziej lubię Panache, a z dostępnych w Polsce to tylko Felina Conturelle, mają piękne wykończenia w ogóle idealne dla mnie.

Wiesz Nikki, normalnie na staniki to też nie żałuje kasy, oczywiście w granicach rozsądku. Ale nie wiem teraz w jakim tempie będą mi rosły cycki. Tez troche żal wydać kupe kasy, założyć pare razy i żeby leżały w szafie , bo będą juz za ciasne. Wiadomo, kupić będe musiała. Narazie nadal mieszcze się w swoich DD, i mam nadzieje, że jek najdłużej tak zostanie :) A z chodzeniem bez, to tylko żart:rofl2:

Zaglądnęłam teraz na strone Feliny i są naprawde fajne, zaraz zerkne jeszcze co mają ciekawego na tym linku co podałaś.

Z drugiej strony Andziu biust rosnący w czasie ciąży musi mieć dobre podtrzymanie, żeby zachował ładny kształt. Najlepiej dobrze się wymierzyć i kupić z lekkim zapasem w miseczce.

Jak to możliwe Monia, że tak razem ucelowałyśmy:tak: Może tego samego dnia doszło do zapłodnienia:-D Też wolałabym żeby poczekały do stycznia. Również gratuluje:-) podwójnie!!!:-)

To była chyba noc bliźniaków!!:-D:-D

reklama
A ja wiem że w kwietniu:-D:-D:-D Naprawdę!!! Nie pytajcie skąd wiem:-D:-D Przez lata nawet nie wiedziałam kiedy mam owulację:-) bo byłam tak rozregulowana:-D

kurcze...a ja nie wiem kiedy:zawstydzona/y:tylko u nas to tak nie do konca planowana dzidzia, chcielismy zaczac staranka w wakacje, zeby na wiosne sie urodziło, ale troszke nam nie wyszło:-Di kurcze... za duzo razy sie przytulalismy i to jeszcze z gumami:-pi bęć, jest fasolka:-D

A ja tez w ogole nic nie kupuje jeszcze dla dzidzi:tak: własciwie nie wiem co kupowac, bo ciuszki mam po córce i bede miec 2 komplet na chłopca od ciotki, a pewnie tego jest mnóstwo:tak: jedynie łozeczko i posciel kupie, no i lezaczek... ale to na sam koniec, bo czeka nas przeprowadzka w listopadzie/grudniu i tam dopiero bedziemy urzadzac wszystko dla maluszka:tak:

Przyznali nam kredyt w koncu na remont naszego M3 i niedługo zaczynamy, w koncu na swoje, ale ja sie ciesze:-D

ASIOWO to super wieści :-)

Ja też kupie takie bardziej rzeczy jak pościel fotelik itp.bo ciuszki to mam po Dominisiu jedynie to jak pisałam body śpioszki rajstopki bo tak to wszystko jest no jedynie coś nowego na wyjście ze szpitala bo i tak będzie mnie korcić:-pale poczekam jeszcze do tego 24 sierpnia musze być pewna wtedy to już powoli bede kupować aby przy koncu już czekać na maluszka niemusząc wydawać na takie rzeczy tyle co kosmetyki pampersy itp.:tak:

Asiwo, ale się ciesze, ze wam się tak wszystko dobrze ułożyło. Macie już dwa powody do radości : mieszkanko i dzidzia:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
kurcze...a ja nie wiem kiedy:zawstydzona/y:tylko u nas to tak nie do konca planowana dzidzia, chcielismy zaczac staranka w wakacje, zeby na wiosne sie urodziło, ale troszke nam nie wyszło:-Di kurcze... za duzo razy sie przytulalismy i to jeszcze z gumami:-pi bęć, jest fasolka:-D
:-D

hehee a myśmy się przytulali tylko 2 razy i to niby co najmniej 2 tyg przed owulką (tak stwierdziła ginka na usg kontrolnym po poronieniu) i co? mam w sobie małego człowieczka :-D

reklama
Do góry