reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc :tak::tak::tak::tak:
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)
Chyba z kasiorki,co;-):-p:-D?
Witam raz jeszcze,ja dzisiaj zalatana.Byłam w UP i może na bezpłatne szkolenie pójdę :baffled: i jeszcze mi zapłacą:tak:- jako pomoc osoby starszej,chorej z lektoratem języka niemieckiego:eek:. Pieczarki rozwiozłam i mimo,że teście rano najazd zrobili to pojechałam do nich i jeszcze na paliwo zarobiłam:-p,bo pieczarki wzięłam po 1zł a im upchnęłam po 2:evil::tak::rofl2:.Dopiero do domu się zwlekłam z bąblami,Julu padł bo w dzień nie spał.Przy okazji narwałam całą siatę szparagówki,ogórów dobrałam, ziemniaków,marchewki,cukinię,mleka 2 litry i duży klinek twarogu.:tak:I obiad jeszcze zjadłam u nich,a co!
Julu dzisiaj 2 razy sam poszedł do kibelka i naprodukował się :tak:i jeszcze raz do nocnika:szok: - tyle je to ma czym robić:-p;-):tak::-D.
Zaklepałam wizytę dla Olka u naszej doktorki na jutro na 14:50 z tymi robalami i skierowaniem do neurologa do Lublina.
Ufffffffffff:happy:

dopiero co wróciliśmy z dworu więc wpadam na chwilę bo jak Oliwka uśnie to będziemy oglądać z M filmik przy piwku więc już potem nie wejdę tym bardziej że M ma ochotę nie tylko na filmik :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka tak szalała ze 2 razy zbiła sobie łokieć,musieliśmy naklejac plasterki :tak::tak::tak:

a ja miałam dziś pecha,jak byliśmy na placu zabaw to ugryzła mnie pszczoła.ja oczywiście panikara straszna zaraz w ryk :-D:-D:-D:-D:-D wyciagnęłam szybko rządło ale szczypało okropnie.Oliwka została z M na placu a ja pobiegłam do domu,zrobiłam sobie okłąd wody z octem i wypiłam wapno.poleciałąm do apteki i babka dała mi alertec-przeciwalergiczny i już opuchlizna zeszła ,czerwone też,także myslę ze jest juz ok.ale najadłam się stracha :tak::tak::tak::tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przepraszam was najmocniej moje dzieweczki
od kad przyjechał moj m nie mam czasu zajzec na bb,;-);-);-)
wlasnie pojechal na badania wiec mam troszke czasu, widze ze nie proznowalyście wybaczcie mi ze nie poodpisuje ale napewno poczytam co tam sie u was wyprawialo :tak::tak::tak::tak:
z ręką na serduszku :tak::tak::tak::tak:

mój m przyjechal teraz na dłuższy okres na badania i pojedzie dopiero w poniedzialek, wiec musze sie nim nacieszyc :tak::tak::tak::tak:
i wycisnac jak cytryne ;-);-);-);-)

no to wyciskaj z niego całe soki ile sie da :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
Jestem mega pozytywnie zmęczona ,ale i szczęśliwa.
Niesamowici ludzie,niesamowite wiadomości ,niesamowity czas dla mnie.
Oj było mi potrzeba takiego powera.:-D:-D

Chodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
no to sie cieszę As że jesteś zadowolona bo to najwazniejsze :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem
A tu znowu pustki:szok:
Tesciowka juz pojechala a dzieci wyja i mnie wkurzaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cholera zrobili sie tacy niegrzecznie ze szok:szok::szok::szok::no:
Dominik to wogole nie slucha i robi sobie jaja z wszystkiego co sie do Niego mowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A najgorsze jest to ze gowniarz nauczyl sie wykorzystywac fakt jak ktos u mnie jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz Ich kapie i niech ida spac

Chodzę na ten kurs.
Fajnie ze sie Tobie podoba:tak::tak::tak:

AGNES
Milego wieczorku:-):tak:

reklama
Do góry