reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
kobietki wlasnie przyszzedl mi list ze szpitala z data drugiego skanu, niestety az na 4.09, myslalam ze z blizniakami bede miala czesciej :-( ale to moze i lepiej ze rzadziej moze to znaczy ze wyniki badan mam prawidlowe i nie trzeba czesciej:-D, a 10.08 mam spotkanie odnosnie prowadzenia ciazy itd, w koncu zaczeli sie nami interesowac, ach i kamien z serca ze wszyustko jest ok :-)

kobietki wlasnie przyszzedl mi list ze szpitala z data drugiego skanu, niestety az na 4.09, myslalam ze z blizniakami bede miala czesciej :-( ale to moze i lepiej ze rzadziej moze to znaczy ze wyniki badan mam prawidlowe i nie trzeba czesciej:-D, a 10.08 mam spotkanie odnosnie prowadzenia ciazy itd, w koncu zaczeli sie nami interesowac, ach i kamien z serca ze wszyustko jest ok :-)

właśnie tak jak piszesz skoro dopiero na 4.09 to znaczy że wszystko jest dobrze i nie trzeba szybciej:tak::-)

dziewczyny trzymajcie kciuki na 17 jade do szpitala npinanie brzucha nie przechodzi oprucz tego ciemno mi przed oczami wiec jade sie skontrolowac bo do poniedzialku nie bede ryzykowac i czekac .

Ja chyba tez bede dzwonic do mojego lekarza ,zeby wizyte przyspieszyc bo tez od wczoraj mi sie tak napina brzusio i sie boje czy wszystko ok jest,a do poniedziałku nie chce czekac

reklama
Do góry