P
patrysia*
Gość
Kurcze jak mi się spać chce, a moje dziecię nawet jeszcze o tym nie myśli![]()
mnie mój synek tez męczy bo marudny
jeju jakbym chciała aby szedł spać co bym się odstresowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze jak mi się spać chce, a moje dziecię nawet jeszcze o tym nie myśli![]()
jeju jakbym chciała aby szedł spać co bym się odstresowała
Jola no jestem w szoku, tzn. miałaś okres będąc w ciąży czy taką późną owulację?Witam dziewczynki.
Ja juz po wizycie, dziekuje za kciukasy. Wszystko jest ok, badania, usg tylko ze o trzy tygodnie dziecie me starsze jestMoja ostatnia miesiaczka byla zmylka, zmienie tylko suwaczeka ale i tak z wami zostane choc termin mam na 29 grudzien;-)
Jola no jestem w szoku, tzn. miałaś okres będąc w ciąży czy taką późną owulację?

no to ci fajno kurka hehe ja bym niewytrzymała i zaraz pytała się o płec
no i też się zapytałam no ale nie wiem do konca i jeszcze po tym co na innym watku pisały kobitki to czekam na tą kolejna wizyte wtedy się dowiem juz na pewno:-)Hej Nikki,mialam normalnie okres, wydawal mi sie jakby krotszy i mniej obfity ale jednak. Moja mama miala przez pierwsze trzy miesiace wiec mnie to bardzo nie zdziwilo. No ale jednak to prawie miesiac ciazy mi uciekl:-) Dzidzia ma 14cm ale lekarz powiedzial ze jest pelne zycia wiec jestem szczesliwa:-)

Wiec wrocilam dzidzia zyje i jest to juz wiadomo duza , i najciekawsze rozlozyla nozki i tam pokazala sie niespodzianka na 90% chlopak , czuje juz ruchy a bol i twardnienie mam przez powiekrzajaca sie macice, pozatym mam mznow jakies bakterje wiec globulki i czekam na posiew , zdiecia wkleje pozniej.

Beti, ja przed ciążą co tydzień na basen z synkiem chodziłam, strasznie mi tego brakuje, ale boję się infekcji i raczej nie pójdę...jola24 powiem Ci że fajna taka pomyłka;-) ja byn się ucieszyła bo szybciej poznałabym płeć dziecka;-) a tak poważnie dobrze ze u Ciebie tez wszystko w pożądku
dormark gratulacje!!!czyli kolejny chłopak u nas stycznióweczek;-)
a ja dzis bylam dziewczynki na basenie i paaaadam;-) ale fajnie się tak poruszać aż odrazu lepiej psychicznie się czuję no i dla fzidzi też podobno zdrowo;-)
Więc pewnie masz dwa osobne jak nic nie mówili czyli tak jak powinno być.Nie mogę się doczekać aż będzie widać płeć..ale mówili, że dopiero za 6 tyg ok. Ale jak będę u lekarza po zwolnienie z pracy na początku sierpnia to go pomęczę żeby spróbował coś podpatrzeć:-) A wracasz do Polski czy na stałe w Anglii zostajesz?