reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Działa, działa :tak: tylko nie można przypadkowo, byle jak i u byle kogo. Jeśli logicznie podejdzie się do swego organizmu, holistycznie (czyli całościowo) i trwa przy tym oraz nie zaprzecza samemu sobie stosując przypadkowe rzeczy to naprawdę działa.

reklama
Działa, działa :tak: tylko nie można przypadkowo, byle jak i u byle kogo. Jeśli logicznie podejdzie się do swego organizmu, holistycznie (czyli całościowo) i trwa przy tym oraz nie zaprzecza samemu sobie stosując przypadkowe rzeczy to naprawdę działa.

Ja sie z Toba w 100% zgadzam, ze dziala. Napisalam, ze jesli sie myle i nie dziala dlatego, bo jednak wiele ludzi jest jej przeciwnych i mogloby powiedziec, a wlasnie, ze nie dziala.
Ja z ta medycyna mialam kontakt i jestem jak najbardziej za.

Witam dziewczynki.
Ja juz po wizycie, dziekuje za kciukasy. Wszystko jest ok, badania, usg tylko ze o trzy tygodnie dziecie me starsze jest:-D Moja ostatnia miesiaczka byla zmylka, zmienie tylko suwaczeka ale i tak z wami zostane choc termin mam na 29 grudzien;-)

Witam dziewczynki.
Ja juz po wizycie, dziekuje za kciukasy. Wszystko jest ok, badania, usg tylko ze o trzy tygodnie dziecie me starsze jest:-D Moja ostatnia miesiaczka byla zmylka, zmienie tylko suwaczeka ale i tak z wami zostane choc termin mam na 29 grudzien;-)

super :-)skoro starsze to w sumie i płeć można było zobaczyć:-p

kobietki wlasnie przyszzedl mi list ze szpitala z data drugiego skanu, niestety az na 4.09, myslalam ze z blizniakami bede miala czesciej :-( ale to moze i lepiej ze rzadziej moze to znaczy ze wyniki badan mam prawidlowe i nie trzeba czesciej:-D, a 10.08 mam spotkanie odnosnie prowadzenia ciazy itd, w koncu zaczeli sie nami interesowac, ach i kamien z serca ze wszyustko jest ok :-)

No to super:-) ja czekam na wynik badania krwi (prenatalnego), za ok tydzień ma być. Mi lekarz mówił, że będę częściej badana napewno z bliźniakami ale może to dlatego, że jest jedno łożysko i trzeba sprawdzać..a Ty monia masz wszystko osobno łożyska i woreczki?

Witam dziewczynki.
Jola to super:-), a tak na prawdę z tą datą to oni tu zawsze mieszają. Mi za pierwszym razem też mówili, że będę rodzić przynajmniej 3tyg wczesniej, a urodziłam 4dni po terminie z miesiączki:tak:. Więc do końca nie nastawiaj się na ten Grudzień, bo ja pamiętam, że strasznie się wściekałam dlaczego ja jeszcze nie rodzę:wściekła/y: A wystarczyło spokojnie zaczekać:tak:

super :-)skoro starsze to w sumie i płeć można było zobaczyć:-p

No mozna ale nie chcielismy:-p

Jola to super:-), a tak na prawdę z tą datą to oni tu zawsze mieszają. Mi za pierwszym razem też mówili, że będę rodzić przynajmniej 3tyg wczesniej, a urodziłam 4dni po terminie z miesiączki:tak:. Więc do końca nie nastawiaj się na ten Grudzień, bo ja pamiętam, że strasznie się wściekałam dlaczego ja jeszcze nie rodzę:wściekła/y: A wystarczyło spokojnie zaczekać:tak:

No ja postaram sie przetrzymac do stycznia ale czy mi sie uda??:-D

reklama
Witam dziewczynki.
Super ze wszystko Oki.
Zdarza się zmyłkowa miesiączka ;-). Ja będąc w pierwszej ciąży zorientowałam się dopiero w 3 miesiącu że jestem, :unsure::unsure::unsure::unsure: mając okres jak w zegarku. Może to Irlandzkie powietrze tak działa he he :-p:-p:rolleyes2::rolleyes2:

Do góry