no to fajnie że już wiesz co będzie i najważniejsze że dzidzia zdrowa i nic poważnego się nie dziejeWiec wrocilam dzidzia zyje i jest to juz wiadomo duza , i najciekawsze rozlozyla nozki i tam pokazala sie niespodzianka na 90% chlopak , czuje juz ruchy a bol i twardnienie mam przez powiekrzajaca sie macice, pozatym mam mznow jakies bakterje wiec globulki i czekam na posiew , zdiecia wkleje pozniej.

Kaśka no to gratki jak narazie córy (bo może się coś zmieni ;-))Karoli ja mam straszną wysypkę na całych piersiachNa szczęście próby wątrobowe wyszły w porządku
Jestem już po usg genetycznym i jestem baaaardzo zadowolona :-) Przezierność karku 1,4mm, kość nosowa uwidoczniona i w dodatku dłuuuga, kończyny długie, dziecko starsze o 3 dni niż wynika z terminu OM :-) Rośnie mi nieprzeciętny leniwiec pospolity ;-) Znowu prawie całe usg dzidzia przespała, kilka razy tylko machnęła rączką i nóżkami, dostała czkawki i na chwilę rozłożyła nogi ;-) W momencie gdy rozłożyła nogi akurat było usg na 4D przełączone i na 80% będzie mały babsztylekTak po cichu liczyłam na chłopczyka, ale z córci też się bardzo cieszę, zresztą zawsze pozostaje te 20% dla chłopczyka ;-) Nie zrobili mi dzisiaj testu pappa, stwierdzili, że bez sensu, bo za trzy tygodnie mam test potrójny. Idę pochłonąć teraz tabliczkę czekolady, a co teraz można mi zaszaleć
Miłego dzionka Kobietki :-)
no i super że jesteś zadowolona i z dzidzią wszystko ok 
Dosłownie nie nadążam czytać

ja dziś na 18:30 do ginekologa całą nerwowa już jestem 

Na szczęście próby wątrobowe wyszły w porządku
Tak po cichu liczyłam na chłopczyka, ale z córci też się bardzo cieszę, zresztą zawsze pozostaje te 20% dla chłopczyka ;-) Nie zrobili mi dzisiaj testu pappa, stwierdzili, że bez sensu, bo za trzy tygodnie mam test potrójny. Idę pochłonąć teraz tabliczkę czekolady, a co teraz można mi zaszaleć