Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam do was pytanie...pamietacie jak goi i jak wygladało miejsce po szcepiniu na gruzlice u waszych maluszkow????
My szczepilismy sie we wtorek i juleczka ma taką czerwoną gulę...u was tez tak było??![]()
Jesli na gruzlice to jest to, cor robi sie zaraz po urodzeniu, to moj do tej pory ma i tak juz chyba zostanie, taka mala, lekko czerwona gulka.dziewczyny ponawiam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziu nie martw sie....nie wiem czy pamiętasz jak my byłyśmy szczepione to wygląda podobnie..... mi lekarka mówiła,ze jeżeli ta górka nie przekroczy srednicy 1 cm to wszystko ok..i po pewnym okresie ta czerwona grudka peknie....o ile dobrze pamietam...jezeli bedzie inaczej to koniecznie przyjsc do niej.... to moze byc przez jakiś czas twardawe....musisz unikać tego miejsca podczas kąpieli.....zeby za mocno nie zamoczyc to tyle...Spokojnie :*dziewczyny ponawiam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ojej, a ja ciągle co 3-3,5godz, może dlatego tak przybiera jak szalony![]()
dziewczyny czy Waszw dzieciaczki też w czasie tych upałów odmawiają jedzonka?
mój Bartek zje rano o 6 cycusia, później ok 9-10 znowu cycusia i jak jest tak gorąco to odmawia zjedzenia obiadku, później deserku i dopiero przed 18 zjada kaszkępóźniej mleczko modyfikowane po 19 i tyle. No czasami w nocy zje mleczko z cycusia ale nie zawsze
dziewczyny ponawiam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i myNajpierw miała czerwoną gulkę, trzeba było na nią uważać przy kąpieli, a otem ta gulka pękła i teraz mamy tylko malutką czerwoną bliznę.
my mieliśmy inaczej niż w PL więc żadnych grudek nie madziewczyny ponawiam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziękujemy