Karoli4
Fanka BB :)
Hej kobiety Mam taki troche wstydliwy problemw poniedziałek po zatruciu pierogami(chyba)miałam biegunke wieczorem,we wtorek spokój,ale od srody raz dziennie rano to normalnie woda ze mnie leci wiecie moze co mozna na to brac?juz sie zastanawiam czy to napewno po tych pierogach czy moze co innego mi dolega bo przy zatruciu az 3 dni chyba biegunki nie ma co?i to takiej raz dziennie?
![]()
Moim zdaniem po pierogach w poniedzialek to troche dziwne. Bo dzis jest juz piatek. To troche dlugawo juz trwa.
Moze sprobuj ugotowac sobie ryz i zjedz go najlepiej okraszony maslem. Bez zadnych specjalnych dodatkow.
Ryz ma wlasciwosc zapierajacai jest dobry na takie przypadki. Bo wegiel to nie wiem czy mozna w ciazy.
w poniedziałek po zatruciu pierogami(chyba)miałam biegunke wieczorem,we wtorek spokój,ale od srody raz dziennie rano to normalnie woda ze mnie leci wiecie moze co mozna na to brac?juz sie zastanawiam czy to napewno po tych pierogach czy moze co innego mi dolega bo przy zatruciu az 3 dni chyba biegunki nie ma co?i to takiej raz dziennie?

Ja przy takich dolegliwościach piję wywar z owoców borówki czernicy, do kupienia w aptece badz ziołowym, na opakowaniu nie piszę nic o ciąży ale najlepiej zapytać farmaceutę, jest jeszcze łagodny pteparat dla małych dzieci na biegunki, tylko nie pamietam nazwy, wyglada to jak sok z marchwii, bodajże z firmy hipp, tez do kupienia w aptece. No i dieta
Oszczędzaj się i nie denerwuj, dobrze, że masz drugiego mądrego lekarza, więc jak najmniej do tego ordynatora, po co sie stresować głupimi gadkami. Trzymaj się :-)
Ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa, rozbrykana, az te kopniaki czułam, a ginka sie ze smiechu składała