Witajcie kobitki, ja nie należe do takich rannych ptaszków. o 6 rano, to przewracam się na drugi bok
a budze się tak przed 8.00
Dziś zaczynam kolejny tydzień ciąży. Ale ten czas leci
Ani się nie obejrzymy i będziemy miały przy sobie, nasze brzdące:-):-):-)
Paula, wynik Nt zależy między innymi od wielkości dzidzi (powinno się robić, gdy CRL wynosi od 45 do 84 mm) i chyba troche późno robiłaś te badania, bo jak widze na suwaczku to 14 tc .Ale kość nosowa jest, także wszystko ok

Na mnie lekarz "nakrzyczał" w 13tc+1 że tak późno przyszłam na pomiary
A różne obawy o nasze dzieciątka, to już chyba będą nam towarzyszyć do końca życia. W pierwszy trymestrze martwiłyśmy się czy ciąża się utrzyma, w drugim, czy dzieciątko zdrowe, w trzecim pewnie też znajdziemy sobie powód do zmartwien, a jak się urodzi, to kolejne lęki i obawy. Już zaczynam się do tego przyzwyczajać, bo to już tak chyba będzie do końca życia. Teraz zaczynam rozumieć moich rodziców...

a budze się tak przed 8.00
Dziś zaczynam kolejny tydzień ciąży. Ale ten czas leci
Ani się nie obejrzymy i będziemy miały przy sobie, nasze brzdące:-):-):-)Paula, wynik Nt zależy między innymi od wielkości dzidzi (powinno się robić, gdy CRL wynosi od 45 do 84 mm) i chyba troche późno robiłaś te badania, bo jak widze na suwaczku to 14 tc .Ale kość nosowa jest, także wszystko ok

Na mnie lekarz "nakrzyczał" w 13tc+1 że tak późno przyszłam na pomiary
A różne obawy o nasze dzieciątka, to już chyba będą nam towarzyszyć do końca życia. W pierwszy trymestrze martwiłyśmy się czy ciąża się utrzyma, w drugim, czy dzieciątko zdrowe, w trzecim pewnie też znajdziemy sobie powód do zmartwien, a jak się urodzi, to kolejne lęki i obawy. Już zaczynam się do tego przyzwyczajać, bo to już tak chyba będzie do końca życia. Teraz zaczynam rozumieć moich rodziców...