reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Nemi udanego wypoczynku :-)

Wszystkim Aniom życzę wszystkiego co najlepsze :-)

U nas po wczorajszym grillu wszyscy baaardzo cierpią, oprócz mnie, Olisia, Gośki i Patryka ;-)A mamusia mówiła, żeby nie pić za dużo ;-):-p
Miłej niedzieli Kobietki :-)

reklama
Witam!!! :-D

Jako ANIA dziękuję bardzo za życzonka:-D

no i...
Wszystkim moim imienniczkom życzę wszystkiego najlepszego :-D

Kobietki ja to już nie myślę o tych snach, bo są takie głupie, że szkoda myśleć. Ale ostatnio tak stwierdziłam, że za każdym razem jak mi się śni moja dzidzia, to zawsze jest to chłopak, no i ciekawa jestem czy tak sobie wyśnie tego synka, czy tak jak jest to w sanch, zupełnie na opak i będzie dziewczynka:-)

Witam jestem nowa na tym forum oczywiście również przyłączam się do życzeń.Jestem w 14 tyg. ciąży a termin mam na 21 stycznia tzn. pierwszy termin bo inny lekarz twierdzi że na 4 lutego ale ja wierze że to będzie ten styczeń.Mnie też się kiedyś śnił dzidziuś ale to nie był jakiś koszmarny sen pamiętam że była to dziewczynka a swoją drogą to już bym chciała znać płeć,jak myślicie w którym tyg mogą już coś powiedzieć?Pozdrawiam

Anulka co do mdloscie to musze cie pocieszyc ze nie jestes sama mamy ten sam wiek ciazy a u mnie mdlosci to sie chyba dopiero zaczynaja w czwartek az w szpitalu wyladowalam bo ibelek to chyba ze 30 razy obejmowalam, a mdli mnie caly czas, lekarka powiedziala ze u niektorych kobiet w ciazy blizniaczej mdloscie zaczynaja sie od drugiego trymestru :wściekła/y: a ja myslalam ze najgorsze juz za mna. a co do tycia to u mnie brzuszka tez jeszcze nie widac i bez problemu mieszcze sie we wszystkie ciuszki:tak: no ale w naszym wypadku jak juz tez brzuszek zacznie rosnac to pozniej z dnia na dzien bedzie tzreba kupowac cooooraz wieksze ubranaka:sorry:

Witaj Monia:-) no właśnie z Toba najlepiej moge sie dzielic tym co nie meczy bo jestesmy w identycznej sytuacji!!! Biedna Ty az tak mocno to nie mialam jeszcze:-(Ja mam od 2 miesiecy mdlosci i wymioty tez zdarzaly sie straszne, w najmniej oczekiwanych sytuacjach..i ostatnio jakby sie troche uspokoilo, cieszylam sie ze moze nareszcie zaczne sie cieszyc w pelni swoim stanem bez meczenia sie..a tu znowu sie zaczyna:-(miejmy nadzieje ze bedzie coraz lepiej z dnia na dzien! podobno tak jest ze brzuszka nie ma i nie ma a nagle z dnia na dzien sie pojawia..ciekawe czy bedziemy miec wieksze brzuchole niz inne mamuski, bo to tez jest roznie..chcialabym juz znac plec ale jeszcze troszke pewnie. Trzymaj sie! Musimy sie psychicznie pozytywnie nastawiac to i moze fizycznie sie poprawi:-)

Za życzenia dziękuję i również składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim solenizantkom!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam jestem nowa na tym forum oczywiście również przyłączam się do życzeń.Jestem w 14 tyg. ciąży a termin mam na 21 stycznia tzn. pierwszy termin bo inny lekarz twierdzi że na 4 lutego ale ja wierze że to będzie ten styczeń.Mnie też się kiedyś śnił dzidziuś ale to nie był jakiś koszmarny sen pamiętam że była to dziewczynka a swoją drogą to już bym chciała znać płeć,jak myślicie w którym tyg mogą już coś powiedzieć?Pozdrawiam

Witaj justys:-) Ja mam termin na 23 stycznia z bliźniakami!!! z Tymi terminami to nie wiadomo.samym lekarzom trudno trafic. ja z blizniakami to moze nawet grudzien zalicze..bo one wczesniej sie na swiat chca wydostawac raczej!Jak masz jedna dzidzie to chyba szyciej widac chociaz to zalezy od ulozenia.Od kolezanek wiem ze juz nawet w 3,4 miseiacu widac. Mi lekarz powiedzial ze gdzies w 18-20tyg.. Pozdrowienia:-)

Witam i gratuluje.Zapraszamy do plotkowania:-)

U mnie to trudno zobaczyć ciążowy brzuszek bo ja zawsze przy kości byłam wiec musze jeszcze poczekać no też mi tak lekarz powiedział że tak koło 20 tyg bedzie dopiero wiadomo.Byłam początkowo na innym forum ale tam jakoś drętwo było a tu tak miło i przyjaźnie.
sylwia100-dzieki tylko narazie uczę sie poruszać po forum ale plotkować lubię jak najbardziej

witamy nową mamuśkę :-)

czy któraś weteranka ciążowa miała kiedyś ogrodniczki dżinsowe w ciąży? bo mi się tak podobają w ciąży, a słyszałam, że są nie wygodne:crazy:

babki z bliźniakami Wy mnie nie straszcie tu :szok:jak to możliwe, że ja mam już brzuchol o dżinsach to zapomniałam jakiś miesiąc temu, bo nie dawało rady w nie wejść, a Wy mówicie, że jeszcze brzucholków nie macie? i tylko jestem 1kg na plusie:sorry: coś mi tu nie pasi, ale już nie można stwierdzić mnogiej ciąży jak stwierdził pojedynczą co nie:baffled:

czesc dziewczynki
wczoraj wa stylkopoczytałam ale nic nie pisałam bo miałam jakiegoś starsznego doła i cały dzień płakać mi się chciało, dziś na szczescie jest juz lepieji niedługo jade oglądac z M wózki(tak postanowiłam że to bedzie nasz pierwszy zakup-chyba dlatego że najdroższy-heheh)

Nadiczekaja też się już w nic nie mieszcze, tzn mówię o dzinsach bo w zasadzie z długich spodni to tylko takie posiadam. A że dziś troszkę chłodniej to postanowiłam że założe dzinsy i co?ledwo się dopiełam,ale było mi tsrasznie ciasno i nie wygodnie:-( aż sie zmartwiłam ale weszłamna wagę i tylko 1 lub 1.5 jestem do przodu więc ja nie wiem jak to mozliwe.:no:
Chyba poprostu kupię już spodnie ciążowe i nie będę miała z rana niepsodzianek:tak:

i ja się przyłanczam dozyczeń-wszystkiego naj..naj..naj.. dla wszystkich Ań:tak:

reklama
babki z bliźniakami Wy mnie nie straszcie tu :szok:jak to możliwe, że ja mam już brzuchol o dżinsach to zapomniałam jakiś miesiąc temu, bo nie dawało rady w nie wejść, a Wy mówicie, że jeszcze brzucholków nie macie? i tylko jestem 1kg na plusie:sorry: coś mi tu nie pasi, ale już nie można stwierdzić mnogiej ciąży jak stwierdził pojedynczą co nie:baffled:

no ale my dopiero w 14 tyg a Ty juz troche wiecej. Pewnie nam tez sie pojawia za tydzien, moze dwa, bo podobno to sie szybko dzieje. W sumie juz w 4 miesiacu na wadze cos sie zaczyna ruszac najczesciej.Mi sie nie spieszy z rosnieciem:-) nigdy nie wiadomo. Moze pojdziesz na nastepne usg i znajda drugie..hehe. Zartuje:tak: Wydaje mi sie ze lekarz nie przeoczylby tego..u mnie na pierwszym usg ogladalismy sobie maluszka i nagle lekarz wlaczyl bicie serduszka i cos mu za glosno chyba bilo albo nierowno bo drugie bylo slychac i zaczal szukac..no i znalazl!!!balam sie tylko zeby przy kolejnym usg mi trzeciego nie znalezli..:-D

Ostatnia edycja:
Do góry