pyciolek87
Mama Alexa:*
ja obecnie filtruje...ale wczesniej jak podawalm mineralke to i tak podgrzewalam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wcale nie tylko Ty, ja tez robię na normalnej przegotowanej kranówce.O ranyTo tylko ja jestem taka wyrodna matka, co robi mleko na wodzie z kranu??
Nawet mi nie przyszlo do glowy, ze mozna na mineralce
![]()
pocieszyłas mnie ze nie tylk moja tak ma, jauwielbiam gorace zupy i nie zjem zimnejani letniej, dlatego nie moge pojac, jak ona moze tak jescMOj wlasni to samo i nie tylko mleko letnie, ale tez obiadki i deserki najlepiej prosto ze sloiczka takie w pokojwe tempTez mnie to wkurza
![]()
Madzienko moze już pytałam a zapomniałam ale jaki macie problem z serduszkiem?
Dziewczyny mam pytanie... Czy któraś z Was przygotowuje mleko na wodzie mineralnej? Jeśli tak to czy gotujecie ją czy tylko podgrzewacie?????
Ja tez robie mleczko z wody z kranu , tylko troche dłuzej ja gotuję.wcale nie tylko Ty, ja tez robię na normalnej przegotowanej kranówce.
Na dodoatek moja nie lubi ciepłego i je chlodne mleko, a mnie to denerwuje, bo jak to tak jesć wsyztsko zimne![]()
Agatkas Jula urodziła sie z niemiarowa pracą serduszka, na szczescie wszystko cofnęło sie i została nam tylko mała szparka która ma zasklepic się sama![]()
i ja filtrujeja obecnie filtruje...ale wczesniej jak podawalm mineralke to i tak podgrzewalam![]()
Ja przygotowuje mleko na mineralce i tylko ją podgrzewam....;-)
ja też wszystkio gotuję na granowej wodzie tylko filtrowanej...O ranyTo tylko ja jestem taka wyrodna matka, co robi mleko na wodzie z kranu??
Nawet mi nie przyszlo do glowy, ze mozna na mineralce
![]()