reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

pocieszyłas mnie ze nie tylk moja tak ma, jauwielbiam gorace zupy i nie zjem zimnejani letniej, dlatego nie moge pojac, jak ona moze tak jesc:sorry:
Moje obie tak jedzą że tylko letnie a najlepiej zimne i czasem się wkurzam. Szczególnie na Tuśkę ale już się do tego przyzwyczaiłam. A plus z tego taki że nigdy żadna nie chorowała na gardło a lody wcinają już obie

reklama
A jaką macie mineralke?? Bo ja juz zgłupiałam od tych informacji w necie - jedni mówią zeby podgrzewać inni żeby gotować... Ja kurde gotuję tą wodę... hmmm nie wiem czy dobrze robię...
My kupujemy Primavere....
A wcześniej tez na zwykłej z kranu przegotowanej robilismy, potem jeszcze filtrowalismy...a teraz na mineralce.....tak wiec nasza mała ma wszystkie etapy za soba;p hahha

No my też wszystko nz kranówie i młody toleruje a tak apropa to czemu na mineralce??? Myślicie że jest lepsza???
A czy wy jak byłyście małe też wam mama na min. Gotowała???
A niech się młody za młodu przyzwyczai do tego naszego "świńskiego" świata:-)
a ja się znowu chwalę
mamy trzeciego ząbka!!!!
ale tym razem miał straszną biegunkę:-(

No my też wszystko nz kranówie i młody toleruje a tak apropa to czemu na mineralce??? Myślicie że jest lepsza???
A czy wy jak byłyście małe też wam mama na min. Gotowała???
A niech się młody za młodu przyzwyczai do tego naszego "świńskiego" świata:-)
a ja się znowu chwalę
mamy trzeciego ząbka!!!!
ale tym razem miał straszną biegunkę:-(
zoza no niby my wszystkie na kranowie wychowane ale wiesz swiat z postepem idzie wiec teraz modna mineralna:-D:-D:-D teraz no trzeba byc cool i trendy:-D:-D dawniej np byly tetry zamiast pamersow herbatek granulkowych nie bylo i tychgh slicznych ciuszkow zabaweczek hihihih smutno bylo wiec ja wole dzisiejsze czasy z pampersami i nawet niech bedzioe ta mineralna chociaz ja osobiscie to filtruje tylko:sorry::sorry::-D:-D:-D:-D

a i gratulujemy zabka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))

No choinka tak bym chciała być zawsze z wami a tak pozatym
nie doś że ze wsi to jeszcze stara i nie nadążam za cywilizacją hi hi hi
no wiesz:-)

reklama
Do góry