słuchajcie w realu super wyprzedże ubranek gdyby któraś była zainteresowana to świetne letnie bluzeczki super gatunkowo są po 3.99 spodenki długie krótkie 3/4 są po 3-5 zł naprawdę super okazja jak któraś ma kasę i chce coś nawet na przyszłe lato kupić to się opłaca
a i w tesco akcja szkoła duży wybór fajnych rzeczy w świetnej cenie
mam nadzieję że doczeka nna moją kasę biurko bo jest fajne tańsze o połowe z 69 zł z szufladą no świetne pasowało by mi dla julki
meduska w 5-10-15 są śliczne kocyki za 14 zł a są piękne kocham mamusię kocham tatusia i takie milusie dość duże bo 120/60
superbodziaki też w 5-10-15 po 6 zł i półśpiochy po 3.99 a i 3 paki skarpeteczek takie słodkie po 7.99
a od 1 sierpnia h&m rusza z wyprzedażą a tam są ubrania które ja kocham i mam nadzieję że upoluję dzieciakom coś fajnego a najbardiej anton iemu bo on najbiedniejszy w ubranka
a i koleżanka w wójciku mówiła mi że w sierpniu będą mieli wyprzedaż zimowych kurtek i kombinezonów z ubiegłego sezonu i będą sprzedawane za -70%
no to info zakupowe wam przekazałam
No można na Ciebie liczyc!!!
Morze któraś ma do oddania lub odsprzedania za nie wielką kasę łóżeczko turystyczne? najlepiej by było dwu poziomowe
No akurat ja tak szybko jak kupilam tak szybko odsprzedalam. Bylo rewelacyjne, az mi bylo zal, ale kilka dni przed przyjsciem paczki mala naumiala sie chodzic i za chiny tam siedziec nie chciala.
Witam dziewczyny po moich wakacjach u rodzicow....
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie ;-)
nie wiemy co sie stalo ze nie bylo tam internetu

no ale coz jakos trzebabylo wytrzymac
teraz juz jestem...
jednak dzis nie nadrobie zaleglosci - ups wogole ich nie nadrobie bo nie mam jak

dzis tylko pisze na chwilke - melduje sie ze zyje...
ostatnio wogole nie bylo z "nami" dobrze

zaczelam krwawic :-(
pojechalismy do gina - mam jakas wolna przestrzen i mowil ze mozliwe ze krwawie dlatego ze jajniki moga byc jeszcze nie dojrzale w pelni...

jednak na szczescie z dzidzia jest wszystko ok...
duze juz bylo
zdjecie usg tez mam :-)
kontrola na 28 lipca czyli za niedlugo juz sie nie moge doczekac moze poznam plec

caluskam Was mocno dziewczyny i dobranoc

odezwe sie jak sie ogarne
Witaj kochana, dobrze, że maleństwu nic nie grozi.
W ta pogode to ja bym tak do konca nie wierzyła

Bo co chwile i co program mowia inaczej
Dokladnie, "byc moze popada", bedzie wygladac slonce" co sie okazuje, tu slonce pali a tu leje. A te ich dlugoterminowe prognozy to juz w ogole o kant d... rozbic
A my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:-

-

-(
Ogromne gratulacje, to juz cos.!!!
My tez za chwilke bedziemy miec rocznice:-)
ufff ale sie napocilam przy myciu wanny
i tak nie do konca ja doszorowałam

pieprzona żeliwna wanna- chropowata-wszystko sie na niej osadza a zejść ni chu ja

sorry alr musiałam
Medea, ile ja bym dala za zeliwna wanne!!!!!!!!!! To co teraz robia to *****! A teraz kupic zeliwna to majatek-doslownie! Ciężko je czyscic to fakt, ale jak sie polozysz kochana, to i za godzine jeszcze masz cieplo, tak to mozna sie relaksikowac. I tego Ci zycze!
A może cos ode mnie bys wzielo, w prawdzie niewiele juz zostalo, ale kilka fajnych rzeczy jeszcze jest!
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...wki-nie-zniszczone-gratisy-27399/#post3732808
mamy mam do was pytanie czy uzywa ktoras z was pieluszek z biedronki jesli tak to jakich dada czy toujour i czy sa one takie ceratowe czy zwykle (nie sliskie)
Ja używam i z reka na sercu mówię-byly pampersy, byly hagisy, byly jeszcze tam jakies, ale te sa najlepsze i szczerze polecam!!!
poszukiwana luna na gg!!!
No jak miło, a co sie stalo???
Oj milo, milo, a wiesz, ze samam próbowalam dzwonic, ale tam zasieg jest kilka minut dziennie:-)
Kurcze

Najpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełno

Prasowania multum

Prania tyle samo czeka

Masakra jakaś!
Współczuje i gratuluje. Tata juz lepiej całe szczęście, a dzidzia zdrowa. Kurz sie w koncu wykurzy a ty bedziesz szczesiwa
Kiedys ogladalam program, to dla bogatych ludzi, ktorzy moga sobie zamowić taka lale która bedzie wygladac idealnie jak ich dzidzia jak byla mala. Dlamnie to przesada, ale jak ktos mam kase...
No i tak, równiez dla tych biednych nieradzacych sobie kobiet ako no brzydko sie wyraze-substytut macierzynstwa.