mamusia2008
mamusia Karolinki
a musi juz sama jesc, nie za wczesnie????Kochane, czy wasze maluchy jedzą już łyżeczką? Tzn, czy jedzą same...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a musi juz sama jesc, nie za wczesnie????Kochane, czy wasze maluchy jedzą już łyżeczką? Tzn, czy jedzą same...?
wieczorem daje smaczny sen, a rano rozne owocowe
a po co ci kleik do owocow, on przeciez nie jest chudziutki
no to ja mam strasznego głodomora, bo je co 3-3,5 i zjada 180-210ml mleczka
no ale on dostaje mleczko tylko dwa razy rano o 6 i popołudniu koło 16.30, bo tak to kaszka, obiadek, deserek i na wieczór tez kaszka.
A no właśnie a jakie dajecie kochane kaszki?bo ja sobie tak umyśliłam, nie wiem czemu, że rano daje taka na wodzie niebieską z bobovity(mleczno-ryżową) np.bananową , a na wieczór robie te żółtą(ryżową ) i robię wtedy na mleczku,
a kleik bym chciał do obiadków to kurka wściekła jestem bo tu nie ma nigdzie![]()
Kochane, czy wasze maluchy jedzą już łyżeczką? Tzn, czy jedzą same...?
Beciaczek jak chcesz to Ci przyślę i kleiczek i krupiczkę do obiadkówTylko daj adres i powiedz co chcesz
łyżeczką tak ale nie sam...podobnie jak Bartuś wszystko by było dookoła...a nie w buziakui tak musimy się z tym liczyc ż etak będzie bo dzieciaczki przecie zmusza sie nauczyć, ale ja myślę troche za wczesnie jeszcze
no coś ty poważnie mówisz....?nie nogłupio bym się czuła chyba, że Cię wykorzystuję albo coale dzięki kochana za propozycję
ale ja w sumie 22sieronia juz do Polski jadę to może jakoś wytrzymam i wtedy sobie kupię